ροή ειδήσεων

Πού θα γίνουν οι 1.705 προσλήψεις συμβασιούχων που ενέκρινε το ΑΣΕΠ

Προσλήψεις 1.705 συμβασιούχων υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ ενέκρινε η αρμόδια κυβερνητική επιτροπή και στην πλειονότητά τους (1.441) αφορούν απασχόληση σε δήμους και περιφέρειες...
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα γίνουν 678 προσλήψεις για την κάλυψη αναγκών διαφόρων ειδικοτήτων, εκ των οποίων οι 624 είναι μίσθωσης έργου (μπλοκάκια) και οι 54 ορισμένου χρόνου.

Επίσης θα προσληφθούν 763 εργαζόμενοι για έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, όπως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, εκ των οποίων οι 169 θα είναι ορισμένου χρόνου και 594 μίσθωσης έργου. Οι συμβάσεις θα είναι οκτάμηνες για τις ειδικότητες και ετήσιες για τις άλλες δύο περιπτώσεις, χωρίς δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Στην πρώτη κατηγορία οι διορισμοί θα γίνουν σε 78 δήμους όλης της χώρας, την ΚΕΔΚΕ, τους συνδέσμους προστασίας Υμηττού και Πάρνηθας, τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας και το Σύνδεσμο Διαχείρισης Αποβλήτων Μαγνησίας. Στη δεύτερη, σε 55 δήμους και τις Περιφέρειες Αν. Μακεδονίας-Θράκης, Β. Αιγαίου και Στ. Ελλάδας. Αλλες 214 προσλήψεις με συμβάσεις διάρκειας ενός έτους εγκρίθηκαν για το Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για εκτέλεση αρχαιολογικού έργου στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και ακόμη 50 προσλήψεις με πεντάμηνες συμβάσεις αφορούν το Ιερό ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (υπουργείο Παιδείας).

xenes-glosses.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *