ροή ειδήσεων

Μίκα Ιατρίδη: Ο περίγυρος του Παπανδρέου, αδυνατεί να του μεταφράσει ακόμα και τη λέξη “φιλότιμο”!

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και για όσα είπε στη συνέντευξη τύπου, έκανε την ακόλουθη δήλωση...
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Παρά τις επικοινωνιακές φιοριτούρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου της η ουσία είναι μια.

Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ως όραμα να υπάρχει μόνο ένας εργαζόμενος σε μια οικογένεια, οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας και, το κυριότερο, δεν υπάρχει ελπίδα.

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Κυριακή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των επιλογών μιας κυβέρνησης, της οποίας η μόνη μεταρρύθμιση είναι η συνεχής αφαίμαξη των εισοδημάτων των πολιτών, είτε με φορολογία είτε με μειώσεις των μισθών και των συντάξεων.

Δύο χρόνια μετά και είμαστε στο χειρότερο δυνατό σημείο. Και για όλα αυτά ούτε μια συγγνώμη από τον κ. Πρωθυπουργό.

Η παροιμία του λαού μας λέει ότι εκεί που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.

Φαίνεται όμως, ότι ο κ. Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει ούτε την έννοια της συγγνώμης, και, το χειρότερο, ο περίγυρος του αδυνατεί να του μεταφράσει και τη λέξη “φιλότιμο”»

ethnosnews.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/9/11 01:17

    Τουλαχιστον λυπάμαι ιδιαίτερα όταν βλέπω ακόμα βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος η μη να έχουν το κουράγιο και να και την τόλμη να κατηγορεί ο ένας τον άλλο για την κατάντια της πατριδας μας, Κυρια Ιατριδη δεν θα μείνω στο σχόλιο που κάνατε για τον Προθυπουργο θα ήθελα να μείνω όμως σάυτο που όλοι εμείς – εσείς ονομάζετε δικαιοσύνη, γιατί Κυρια Ιατριδη δεν πήγαν φυλακή αυτοί που εν καιρώ Νεας Δημοκρατίας δεν πήγαν φυλακη ή δεν πληρωσαν ακόμα για όλα αυτά που έκαναν και αναφέρομαι στην πώληση των δημοσιων κτημάτων γιατί δεν πήγαν φυλακη αυτοί που εν καιρώ Πασοκ (πρωθυπουργία Σημιτη) καταληστευαν το Λαο λέγοντας του να παίξει χρηματηστηριο ή οι διαφορες μίζες που επερνε ο κάθε ο υπουργός για να κάνει ένα δημόσιο έργο… και όλα αυτά που έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά… Κυρια Ιατριδη για την κατάντια της Χωρας μας φταίτε όλοι εσείς οι πολιτικοι άλλοι πολυ άλλοι λίγο και αναφέρομαι σε όλα τα κόμματα της βουλής. Λοιπον κυρια Ιατριδη εάν έχετε ΦΙΛΟΤΙΜΟ όλοι οι πολιτικοι παραιτηθητε από τους παχυλούς μισθούς και επιδόματα που σας δίνει ο φουκαριάρης ο Ελληνας από το υστέρημα του και από τους καταστροφικούς φορους που μας έχουν πνίξει. Ο Ελληνας επί 400 χρονια τουρκικης σκλαβιάς δεν είπε ούτε μια φορα ότι δεν νιώθει Ελληνας (τουλάχιστον αυτά λένε οι γραφές) και τώρα δυστυχώς ντρεπόμαστε που είμαστε Ελληνες γιατί έτσι θελησαν τα 2 μεγάλα κόμματα. Επι 400 χρονια είχαν ΦΙΛΟΤΙΜΟ όλοι να σώσουν την Ελλαδα από τον τουρκικο ζυγο και τα καταφεραν… Επι 20 συνεχόμενα χρονια έχετε (πολιτικοι) ή είχαν το ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ρημάξουν την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/11 09:13

    Ασε μας και εσυ πρε χαλατη,αφου νοιαζεσε τοσο πολυ για τον λαο να παραιτηθεις απο τα βουλευτικα σου προνομια,αλλα ολοι ιδια σκατα ειστε οταν ειστε στην απ εξω στην αντιπολιτευση στιλιτευευτε τα παντα και μολις βγειτε κυβερνηση τα ξεχνατε ολα,τα ιδια ελεγε πριν και ο Ζωιδης και ο Μαχαιριδης που αφηνε μουσια σε ενδειξη πενθους που ειναι ο ποντιος τωρα? Αμα αφηνε τα μουσια του θα τα πατουσε τωρα με ολα αυτα που εκανε και ψηφισε η κυβερνηση του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/11 09:56

    ΕΓΡΑΨΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/9/11 14:19

    αϊ φτυσ' το χαμπέρι σου καϋμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *