ροή ειδήσεων

Ξενοδοχείο με πισίνα πληρώνουμε στους λαθρομετανάστες!

Έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο ή τη φτώχεια και βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά να απολαμβάνουν μοχίτο στην πισίνα κάποιου ξενοδοχείου!...
Την ώρα που πέφτει «τσεκούρι» σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, το κράτος χρυσοπληρώνει τη διαμονή λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια!

Μόνο το 2010 δόθηκαν 3,6 εκατ. ευρώ για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών σε αποθήκες και ετοιμόρροπα κτίρια, που «βαφτίστηκαν» κέντρα υποδοχής, ενώ οι πιο τυχεροί έζησαν το «μύθο» τους στα ελληνικά νησιά! Το newsbomb αποκαλύπτει έγγραφα – «φωτιά» και φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις συνθήκες διαμονής των μεταναστών, που θα προκαλέσουν σάλο.

Λουξ διαμονή σε πισίνα ξενοδοχείου!

Τρίβουν τα μάτια τους οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας από την Τουρκία και συλλαμβάνονται από τους άνδρες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, όταν μεταφέρονται στο «κέντρο υποδοχής» των Δωδεκανήσων. Και αυτό διότι πρόκειται για ξενοδοχείο και μάλιστα με πισίνα στη Λέρο! Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Ara», στο οποίο ο κάθε μετανάστης φιλοξενείται για περίπου πέντε ημέρες, μέχρι να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του (μερικές φορές «ταυτοποίηση» σημαίνει ό,τι δηλώσουν…). Στη συνέχεια οι μετανάστες μεταφέρονται στην Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε γκέτο.
 Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
Η λουξ διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια των παράνομων μεταναστών στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο το 2010 περισσότερες από 300.000 ευρώ! Το newsbomb αποκαλύπτει το έγγραφο με την απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ. Κυριάκου Βελόπουλου.
Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
Στις 2 Αυγούστου του 2011 ο κ.Κουκουλόπουλος αφού πρώτα σημειώνει, ότι το υπουργείο εγκρίνει πιστώσεις προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες διαμονής, τροφής και υγειονομικής περίθαλψης υπηκόων τρίτων χωρών, προσθέτει ότι «στις περιοχές όπως αυτής των Δωδεκανήσων, όπου δεν υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας, αλλά περιστασιακά προκύπτουν έκτακτα επεισόδια παράνομης εισόδου μεταναστών, το Υπουργείο χρηματοδοτούσε δαπάνες σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια για τη στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ιματισμό των εν λόγω αλλοδαπών. Στο πλαίσιο αυτό, για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου μέχρι 31-12-2010 καλύφθηκαν, με μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων, δαπάνες ύψους 303.653,99 ευρώ, μετά από την αποστολή και τον έλεγχο των παραστατικών στοιχείων δαπάνης»!
Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
3,6 εκατ. για τη διαμονή των λαθρομεταναστών
Εκτός από το ξενοδοχείο στη Λέρο, το κράτος νοικιάζει κτίρια για τη φιλοξενία των παράνομων μεταναστών και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που φέρουν την υπογραφή του υφυπουργού Εσωτερικών, το 2010 διατέθηκαν 1.180.308,65 ευρώ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου, 1.799.111,28 ευρώ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Έβρου και 308.959,01 ευρώ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου για το κέντρο υποδοχής στη Λέσβο. Στο σύνολό του το ποσό ανέρχεται σε περίπου 3,6 εκατ. ευρώ για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών μόνο στα συγκεκριμένα τέσσερα κέντρα υποδοχής. Του Έβρου, της Σάμου, της Λέσβου (Ν.Α. Χίου) και φυσικά στο ξενοδοχείο στη Λέρο (Ν.Α. Δωδεκανήσων), όπου οι λαθρομετανάστες πίνουν στην πισίνα τα δροσερά κοκτέιλ στην… υγειά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Ερώτηση για τις δαπάνες φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής Σάμου

Ερώτηση για τις δαπάνες φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής Δωδεκαννήσου
Ερώτηση για τις δαπάνες φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής Έβρου

Ερώτηση για τις δαπάνες φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής Ν.Α. Λέσβου
newsbomb

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/11 11:25

    Mhn ta vazete me tous metanastes giati den mas katestrepsan aytoi! kai emeis hmastan metanastes kai dystyxws syntoma polloi synanthrwpoi mas tha ksanaginoun metanastes! Koitakste ton pragmatiko exthro...Ayton prepei na diwksete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/11 12:51

    για να ξεφορτωθουμε ολους αυτους τους αχριστους λεθρομεταναστες που μας πινουν το αιμα πρεπει να βγουμε απο την θυλια του ευρω, οσο ειμαστε μεσα σε αυτην την παραμιθα θα εχουμε πανω μας ολες αυτες τις βδελες γιατι ενα ευρω που βγαζουν αυτοι εδω ισουτε με εναν μισθο στο πακιστν π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/11 13:14

    Re pate kala?Pistevete oti an den eixame metanastes h xwra tha htan se kalyterh katastash? Ayta ta lefta dwthikan me ton enan h aton allo tropo se poion lete? ma fysika se ksenodoxous....o metanasths ftaiei? An den ta dinane ston ksenodoxo etsi tha vriskan allo tropo na ta dwsoun opws panta ginetai ( danika kai ageirista,mizes,ladwmata,foroapalegs,epidwthseis)Deite paradeigma to panephsthmio aigaiou..Exete idea posa lefta plhrwnoume sto ksenodoxeio pou ginontai ekei ta mathimata? giati me ayta ta lefta den eftiaxnan ena apo ta polla dhmosia kthria pou afhnoun kai sapizoun?
    KSYPNATE RE! Mhn tsimpate kai masate oti san mpoukwnoun!
    Opote ta lefta afta den ta fagane oi lathrometanastes...Ksenodoxoi ta phrane!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/11 17:43

    ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?????ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΨΙΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΨΙΦΙΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ Κ.Λ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΓΕΝΙΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝΕ. ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΜΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/9/11 20:51

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ...ΑΜΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ..5 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...Ε ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/11 20:53

    ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/9/11 15:13

    Δεν κινδυνευουν απο πολεμο η πεινα οι πακιστανοι? οι Αφγανοι? οι κουρδοι? ε μην τρελαθουμε.Δεν λεω ουτε εμενα μου αρεσει να μην ξερω ποιοι μπαινουν στη χωρα μας γιατι σιγουρα αναμεσα σε αυτους θα ειναι και εγκληματιες!Συμφωνω απολυτα οτι υπαρχει ενα συστημα που τους σπρωχνει στην Ευρωπη ομως αυτο το συστημα εκμεταλευεται και αυτους και εμας.Αυτους γιατι τους ταζει μια καλυτερη ζωη, εμας γιατι μας κοστιζουν και οπως ειπα και παραπανω δεν ξερουμε τι ανθρωποι ειναι γιατι δεν ξερουμε καν τα ονοματα τους δεν εχει ελεγχθει το ατομο τους...Ομως οπως λενε και οι <> μας οι Αμερικ(λ)ανοι. "See the big picture" Δηλαδη στο τελος της μερας κερδισμενο ειναι αυτο το υπογειο συστημα που περιλαμβανει αυτους που οργανωνουν την <> τους δουλεμπορους και τα δικα μας λαμογια που βγαζουν χρηματα απο αυτο!Αρα μην βαζουμε ολους τους μεταναστες στο ιδιο σακι και μην κατηγορουμε αυτους γιατι ειναι και αυτοι θυματα των κυβερνησεων τους οπως και εμεις! και οι δυο εχουμε εναν κοινο εχθρο!Μας κανουν να μισουμε ο ενας τον αλλο για να πετυχουν το στοχο τους να μας κρατανε με το κεφαλι σκυφτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *