ροή ειδήσεων

Δικαστικές αποφάσεις «ασπίδα» για τους δανειολήπτες

Η οικονομική ρευστότητα βαίνει συνεχώς μειούμενη και στη ζούγκλα του τραπεζικού συστήματος τα όρνια- τράπεζες δεν αφήνουν τους άτυχους δανειολήπτες που έχουν πιάσει στα νύχια τους να τους ξεφύγουν...

Το πρόβλημα οξύνεται ημέρα με την ημέρα και πλέον το 25% των δανειοληπτών εμφανίζει πρόβλημα αποπληρωμής των χρεών του, ενώ ο αριθμός αναμένεται πολύ σύντομα να διπλασιαστεί.
Μην έχοντας άλλη λύση, οι δανειολήπτες αναζητούν την προστασία της Δικαιοσύνης, η οποία με τις έως τώρα αποφάσεις της επιδεικνύει, ως όφειλε, το κοινωνικό της πρόσωπο, εκδίδοντας αποφάσεις υπέρ των δανειοληπτών, αναγνωρίζοντας τα ληστρικά τοκοχρεολύσια που τους έχουν επιβληθεί.
Τις τελευταίες ημέρες οι προσφυγές δανειοληπτών στα Ειρηνοδικεία, αυξάνονται με εκρηκτικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας πλέον τις 7.000 σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.
Δεδομένου δε ότι στις τράπεζες τα αιτήματα για εξωδικαστικό συμβιβασμό (πρώτο στάδιο του νόμου 3869/2010) εκτιμάται ότι έχουν φτάσει τις 50.000-60.000 και ελάχιστα μόνο γίνονται δεκτά, θεωρείται σίγουρο ότι από το φθινόπωρο και μετά οι περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις θα καταλήξουν στα δικαστήρια.
  newsbomb.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *