ροή ειδήσεων

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου συμπαραστέκεται στο δίκαιο και συνεχή αγώνα των Νοσοκομειακών γιατρών και των ιατρών των Κέντρων Υγείας...
της Ρόδου για τα δίκαια αιτήματα τους και την προσπάθεια που κάνουν για να μην υποβαθμισθεί ακόμα περισσότερο το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Οι τραγικές και διαχρονικές ελλείψεις σε παραϊατρικό προσωπικό και ιατρικές ειδικότητες που συντηρούνται εδώ και 10 χρόνια από την 1ηΜαΐου του 2000 όταν μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες περίθαλψης των κατοίκων της Ρόδου και των επισκεπτών της στο νεόκτιστο νοσοκομείο της πόλης μας συντηρούνται αρνητικά με ένα ανάλγητο τρόπο από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της προηγουμένης κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δημιουργώντας αφάνταστη ταλαιπωρία στο τοπικό πληθυσμό από τη συνεχή μείωση ποιότητας των δημοσίων υπηρεσιών υγείας στο νησί μας.

Η συνεχής αναβλητικότητα υλοποίησης ριζοσπαστικών πολιτικών αποφάσεων για την υγεία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που παραμένει ένα σύστημα χωρίς συνδεδεμένα γρανάζια θεσμικής επιστημονικής, διοικητικής και ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής υγείας, ώστε να αποφευχθούν δημόσιες δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ, πληγώνει ασθενείς , ασφαλισμένους και γιατρούς.

Οι αδόκιμες και πειραματικές ή πιλοτικές ‘’θετικές’’ παρεμβάσεις έχουν σκοπό μόνο να εξυπηρετήσουν κομματικές και ψηφοθηρικές πολιτικές αφού για την ταμπακέρα δεν μιλά κανείς.

Γιατί το ‘’Ανδρέας Παπανδρέου παραμένει στη Β’ ζώνη ενώ η νομοθεσία το κατατάσσει αυτοδίκαια στη Γ’ ζώνη που επιτάσσει εφημερίες ασφαλείς για τους ασθενείς και δίκαιες για τους γιατρούς?

Γιατί το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και τα υπαγόμενα σε αυτό Κέντρα Υγείας Αρχάγγελου, Έμπωνας καθώς και τα Περιφερειακά Ιατρεία τους , αφού οι έδρες τους είναι χαρακτηρισμένες άγονες και προβληματικές και δεν πρέπει να κατατάσσονται στη Β’ ζώνη αλλά στη Γ’ ζώνη με τις ανάλογες εφημερίες που προβλέπονται, η Πολιτεία το καταστρατηγεί και σιωπά? ( Ν.3083/03 & Ν.3868/10).

Οι γιατροί του ΓΝΡ έδειξαν μεγάλη κατανόηση στη δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα. Όμως δεν μπορούν να δεχθούν πλέον την πολιτική κοροϊδία , τον επιστημονικό αφανισμό τους και την εργασιακή αιχμαλωσία τους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου καλεί τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο και τους Βουλευτές του νομού να αποφασίσουν πολιτικά και να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, για να υπάρξει εργασιακή ειρήνη και ιατρική ασφάλεια στους ασθενείς για να αντιμετωπιστούν τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα υγείας στους χαρατσωμένους συντοπίτες μας που οδηγούνται και αυτοί πλέον συνεχώς στις πόρτες του Νοσοκομείου μας ζαλισμένοι και άρρωστοι από την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και τη Ρόδο.

Για τον Ι.Σ.Ρ.

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Απ. Μαντάς

Η Γ. Γραμματέας
Χρυσή Δ. Σπάρταλη

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/9/11 16:12

    Μας δουλεύετε ??....σιγά μην σκιστει. Κανένα καλσον με την ανακοινωση.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *