ροή ειδήσεων

Ισόβια σε έμπορο ναρκωτικών στη Ρόδο

Ισόβια σε έμπορο ναρκωτικών στη ΡόδοΜετέφερε πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν για προσωπική του χρήση! Παρά το ότι είναι επιβεβαιωμένος χρήστης ναρκωτικών...
το παρελθόν του με αλλεπάλληλες καταδίκες γιαδιακίνηση ναρκωτικών «μέτρησε» στο δικαστήριο που του επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ!

Την βαρύτατη ποινή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε έναν 41χρονο κάτοικο της Κοσκινού στην Ρόδο, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο αεροδρόμιο του νησιού έχοντας μέσα στις σόλες των παπουτσιών του δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 188 γραμμαρίων και άλλη μια με 99,7 γραμμάρια μέσα στο εσώρουχό του!

Στην απολογία του, ο 41χρονος έδειξε γνωματεύσεις ιατροδικαστών και άλλων πραγματογνωμόνων που αποδείκνυαν ότι είναι χρήστης ναρκωτικών από τα 15 του χρόνια κι ότι έφτασε στο σημείο να πουλήσει μια καφετέρια και μια μάντρα πώλησης αυτοκινήτων στην Αθήνα για να ικανοποιήσει το πάθος του! Όπως είπε, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες αποτοξίνωσης, δεν κατάφερε ποτέ να το ξεπεράσει. Το δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείστηκε και τον καταδίκασε.

protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *