ροή ειδήσεων

Αποκλειστικό: Η ΕΡΤ καταθέτει προσφορά για Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΕΡΤ θα καταθέσει προσφορά στην ΤΕΑΜ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, την τριετία 2012-15. Οι πληροφορίες του...
sport-fm.gr αναφέρουν πως στο χθεσινό (22/9) Δ. Σ. της ΕΡΤ συζητήθηκε το θέμα και ο προσανατολισμός είναι στο να κατατεθεί προσφορά, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο Δ. Σ. της ερχόμενης Τρίτης.

Ακόμα, βέβαια, και να κατατεθεί προσφορά, το θεμα είναι πόσο θα πρόκειται για ιδιαιτέρως ανταγωνιστική με εκείνες των άλλων καναλιών. Στην δημόσια τηλεόραση γνωρίζουν, πάντως, πως με δεδομένο ότι απ' την άλλη σεζόν (2012-13) δεν θα υπάρχουν ούτε οι εντός έδρας αγώνες της Ξάνθης, η απώλεια και του Τσάμπιονς Λιγκ θα αφήσει παντελώς κενό το ποδοσφαιρικό-αθλητικό πρόγραμμα στην ΕΡΤ.

Ο ΣΚΑΙ φουλάρει για Europa League;

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του sport-fm.gr, ο ΣΚΑΙ θα είναι μέσα στα κανάλια που θα κάνουν προσφορά στην TEAM για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League, την τριετία 2012-15. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου θα ενδιαφερθεί κυρίως για την μία live μετάδοση του Europa League, κάθε Πέμπτη βράδυ.

Ο ΑΝΤ1 σε Ρωσία και ΟΑΚΑ
Τους αγώνες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League θα δείξει ο ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη. Η διαφορά σε σύγκριση με τις κλασικές αγωνιστικές Πέμπτες, θα είναι ότι το ένα παιχνίδι, αυτό της Ρούμπιν Καζάν με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει στις 18.00. Εκεί θα βρίσκεται ο Μιχάλης Τσώχος για την περιγραφή, ενώ στο ΑΕΚ-Στουρμ θα είναι ο Τάσος Κολλίντζας.

Άμεση συνέλευση στον «Φίλαθλο»

Ενώπιον των μελών του Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ βρέθηκαν σήμερα ο εκπρόσωπος εργαζομένων του «Φίλαθλου», Ντίνος Κούλης με τον προκάτοχο του, Μπάμπης Κατσούλης και συζήτησαν τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν στην εφημερίδα, αλλά και το θέμα της επίσχεσης εργασίας. Αυτό που αποφασίστηκε να γίνει είναι μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα να λάβει χώρα νέα συνέλευση εργαζομένων που θα πάρει απόφαση για την συνέχιση της επίσχεσης εργασίας (την οποία κάνουν πολλοί δημοσιογράφοι της εφημερίδας). Για το ζήτημα των αντιδράσεων δημοσιογράφων του «Φίλαθλου» κατά του Ντίνου Κούλη, η ΕΣΗΕΑ δεν πήρε θέση.

Καζούλης και REC στην ραδιοφωνική «Στάση media»

Την Κυριακή το πρωί, 9-11, θα βρίσκονται δίπλα μου ο Βασίλης Καζούλης και τα μέλη του συγκροτήματος REC. Πολλή μουσική και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης θα γεμίσουν το δίωρο του πρωϊνού της ερχόμενης Κυριακής. Στην ραδιοφωνική «Στάση media».
sport-fm.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/11 22:42

    me tosa sthmena kaneis den asxoleitai me to podosfairo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/11 02:07

    afou leuta den exei i ert.. oute ki emeis gia to reuma pws tha doume mpala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *