ροή ειδήσεων

Υψηλή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ολόκληρη την Ελλάδα! (vid)

Δυστυχώς από την υψηλή νευρικότητα, περάσαμε στην κρίση στο Αιγαίο, που πλέον είναι ένα γεγονός με διαρκή και συνεχή εξέλιξη…
Το που θα φτάσει αυτό, δυστυχώς το ξέρουν μόνο οι Τούρκοι και… η ελληνική κυβέρνηση, ανάλογα με το απαραίτητο ή όχι σθένος που θα δείξει! Ήδη τα τρία συνοδευτικά πολεμικά πλοία του τουρκικού Π.Ν, μαζί με το Νορβηγικό σκάφος σεισμικών ερευνών M/V BERGEN SURVEYOR, ξεκίνησαν από την Αττάλεια και τα ελληνικά ραντάρ έχουν «κλειδώσει» πάνω τους και τα ακολουθούν σπιθαμή προς σπιθαμή. Aρχικά, κινήθηκαν προς τα όρια της τουρκικής και ελληνικής υφαλοκρηπίδας και τώρα κινούνται ανατολικά, εγγύτερα στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα.
Τα νορβηγικά σκάφη παρακολουθούνται από απόσταση από μία φρεγάτα και ένα περιπολικό του τουρκικού Ναυτικού, ενώ στην περιοχή πετούν αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235-100. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας πέρασαν άμεσα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η κυπριακή Εθνοφρουρά εδώ και λίγες ώρες. Στην Πολεμική Αεροπορία, που αναμένεται για άλλη μια φορά να σηκώσει το βάρος της κρίσης σε ό,τι αφορά την στρατιωτική αντιμετώπιση του ζητήματος, υπήρξε ανάκληση αδειών για την ερχόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον. Η ελληνική Π.Α θα φιλοξενήσει και ισραηλινά μαχητικά στις βάσεις του Αράξου και της Ανδραβίδας, αν απαιτηθεί μεταστάθμευσή τους στην Ελλάδα στο πλαίσιο του ελληνο-ισραηλινού συμφώνου συμμαχικής δράσης. Η ίδια εικόνα επικρατεί και στους υπόλοιπους Κλάδους, με το Πολεμικό Ναυτικό να είναι αυτό που θα έχει το ρόλο που είχε και τον Οκτώβριο του 2008 (αν βέβαια οι Νορβηγοί δεν πειστούν ότι πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα από την περιοχή μετά τα ελληνικά διαβήματα), δηλαδή αυτό που θα καλέσει τα νορβηγικά και τα τουρκικά σκάφη να αποχωρήσουν από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Ήδη έχει δοθεί εντολή, δυνάμεις του στόλου μας να κινηθούν προς την περιοχή και όταν και εάν οι Τούρκοι και οι Νορβηγοί εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, να τους καλέσουν να αποχωρήσουν. Εάν δεν συμμορφωθούν, τότε ανάλογα με την στάση που θα τηρήσει η πολιτική ηγεσία του τόπου όλα είναι ανοιχτά, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι εάν επιτραπεί διείσδυση και παραμονή εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στο Καστελόριζο και αυτό δεν απαντηθεί με τον μόνο και απόλυτο τρόπο που όλοι μας καταλαβαίνουμε πολύ καλά, δημιουργείται μία De Facto κατάσταση στην περιοχή, πολύ πιο εξευτελιστική και επικίνδυνη από αυτή των Ιμίων και των «Γκρίζων Ζωνών», καθώς πλέον μιλάμε για κατάληψη ελληνικών συνόρων, συμφερόντων, θάλασσας… Εάν η γενικότερη στρατηγική συγκυρία ευνοεί την ελληνική πλευρά, αναμφίβολα δεν θα πρέπει να διστάσουμε!
Αυτά καλείται να τα ζυγίσει η κυβέρνηση της χώρας και κυρίως να ζυγίσει καλά ότι στο Καστελόριζο κατοικούν Έλληνες πολίτες και όχι κατσίκες και πως ο θαλάσσιος χώρος αυτού, πέραν των όσων άλλων, αποτελεί το μείζονος σημασίας θαλάσσιο σύνορό μας, που θα καθορίσει ΑΟΖ, είτε σε εμάς, είτε στους Τούρκους, εάν αυτό τους… επιτραπεί! Ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας, όλοι, να τελειώσει προς το συμφέρον αυτή η ιστορία και πάνω από όλα αναίμακτα, όμως το τονίζουμε και πάλι… πλέον όλα είναι ανοιχτά!
ΥΣΤ: Το βίντεο που ακολουθεί είναι αφιερωμένο στους άντρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας! Το ηθικό τους είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αυτή την στιγμή είναι χαλύβδινο! Ας μην το τσαλακώσουν οι πολιτικοί μας άλλη μία φορά!
prionokordela.




Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/9/11 22:57

    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΡΧΗΣΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ... ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/11 00:07

    Με μία ατομική βόμβα μέσα στήν άγκυρα θα λυθούνε όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/11 01:02

    Αμήν φίλε μου @22¨57 16/9/11 Να δούμε την πρωτέυουσα μας ελεύθερη, να ανάψουμε κεριά στην Αγιά Σοφιά. Αμην. Είναι προφητεμένο και θα γίνει.
    http://www.youtube.com/watch?v=imoirm9hBDg&feature=fvwrel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/11 08:03

    υπομονη αδερφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/9/11 09:06

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ? Η ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΠΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ? ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/9/11 10:32

    NOBLE ENERGIE Η ΝΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΣΟΠΟΡΟΘΕΣΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/9/11 15:04

    ΟΥΤΕ ΒΟΜΒΕς ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΚΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΕΜΠΡΟς ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/9/11 16:19

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/9/11 17:53

    EXEIS DIKIO FILE... MONO TO TIMIMENO TO KKE THA POLEMISH GIA THN ELLADA... THN PRVTH FVRA APETYXE NA MAS KANEI ALBANIA.. TVRA THA MAS KANEI B. KOREA.. xa xa xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/9/11 13:40

    ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. (Υ.Γ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ Η ΣΥΡΥΖΑ). UNITED COLORS OF LOVERS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *