ροή ειδήσεων

ΠΑΟΚΑΡΑ κατάπιε και την ΣΑΜΡΟΚ (2-1) και κάνει μεγάλα όνειρα.. (vid)

Στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου στο Europa League, μπροστά από τη Ρούμπιν και πίσω από την Τότεναμ, πέρασε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-1 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική...
Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Μπόλονι ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τους Βιεϊρίνια και Λαζάρ, που ήταν και οι σκόρερ, και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να πάρει τους σημαντικούς τρεις βαθμούς. Το δυσάρεστο για τον Δικέφαλο του Βορρά, που την Κυριακή έχει ντέρμπι με τον Αρη, είναι οι τραυματισμοί των Λίνο και Αθανασιάδη, που προστίθενται σε αυτούς των Γκαρσία, Κοντρέρας, Φωτάκη, Τσουκαλά και Μπαλάφα.

"Χτύπησε" από μακριά ο Λαζάρ
Ενα γρήγορο γκολ για να απελευθερωθεί από το άγχος ήθελε ο ΠΑΟΚ και το κατάφερε πολύ γρήγορα, δίχως μάλιστα να έχει δημιουργήσει νωρίτερα κινδύνους. Σκόρερ ήταν με ένα πολύ ωραίο δυνατό και μακρινό σουτ ο Λαζάρ, που στο 12' άνοιξε το σκορ. Παρά το γκολ του ρουμάνου, που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων στο α' μέρος, ο Δικέφαλος δεν ανέβασε ρυθμούς και περιοριζόταν σε μία φλύαρη κυκλοφορία της μπάλας. Παρ' όλα αυτά έβρισκε τρόπο κάθε τόσο να απειλεί και στο 21' ανησύχησε με τον Λαζάρ εκ νέου τον Τόμσον.
"Σβηστός" ο ΠΑΟΚ, έχασε και τον Λίνο
Προβλήματα από την Σάμροκ δεν αντιμετώπιζε, αλλά τα δυσάρεστα ήρθαν από τον Λίνο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας (σφίξιμο στον δικέφαλο), δινόντας τη θέση του στον Σνάουτσνερ. Ο Δικέφαλος παρέμενε "σβηστός" και εκτός του Λαζάρ, δραστήριος ήταν και ο Βιεϊρίνια, που δημιουργούσε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ. Οι προσπάθειές του όμως έφυγαν άουτ, ενώ ο ΠΑΟΚ φόρτσαρε κάπως στα τελευταία λεπτά, απειλώντας σε δύο περιπτώσεις, μία με τον πορτογάλο και μία με τον Ιβιτς.
Αδράνεια και 1-1 ο Σέπαρντ, έξω κι ο Κλάους
Το β' μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Μπόλονι, αφού σε φάουλ των Ρόβερς η άμυνα του Χαλκιά "κοιμήθηκε" και ο Σέπαρντ από κοντά με κεφαλιά ισοφάρισε, παγώνοντας την Τούμπα.  Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ανεβάσει ρυθμούς και ο Μπόλονι έριξε στη μάχη τον Γεωργιάδη, αντικαθιστώντας αναγκαστικά τον Αθανασιάδη, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε (στην κορυφή είχε περάσει ο Σαλπιγγίδης).
Εδωσε λύση με... κεραυνό ο Βιεϊρίνια
Χωρίς να γίνει ιδιαίτερα πιεστικός, ο ΠΑΟΚ έκλεισε την Σάμροκ και το δεύτερο γκολ δεν άργησε. Δράστης ήταν ο Βιεϊρίνια, που με σουτ-κεραυνό από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια στον Τόμσον και έδωσε τη λύση στο 63'. Χωρίς να αλλάξει τέμπο, η ομάδα του Μπόλονι ήλεγχε το ματς με καλή κυκλοφορία, αλλά έδειχνε επιπόλαιη και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της για να κλειδώσει τη νίκη. Παρ' όλα αυτά κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στους ομίλους, που τον φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογίας.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *