ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Αφήσαμε τους Τούρκους να πίνουν ούζα στο Σούνιο και κάνουμε εικονική επίθεση στην Ρωσία!

Απίστευτο και όμως Αληθινό! Κάτι που μόνο αυτή η κυβέρνηση που δυστυχώς έχει σήμερα ο τόπος μας θα είχε την ατολμία από την μία πλευρά να επιτρέπει στους Τούρκους...
να μπαινοβγαίνουν με τις φρεγάτες τους στην Ραφήνα και στην Τζια ανενόχλητοι και από την άλλη να σπαταλάμε 3,5 εκ. ευρώ για να συμμετάσχουμε σε άσκηση του ΝΑΤΟ σε σενάριο με εικονική εισβολή στην Ρωσία και μάλιστα δίπλα από τα σύνορα της αδελφού και ομόδοξης χώρας! Σφοδρή βέβαια ήταν η αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει σε άσκηση του ΝΑΤΟ στα ρωσο-λιθουανικά σύνορα, δίπλα στον υπό ρωσικό έλεγχο θύλακα του Καλίνινγκραντ θέτοντας στην διάθεση του ΝΑΤΟ το Deployable Corps Greece (NDC-GR με έδρα τη Θεσσαλονίκη).
Η Μόσχα θεωρεί ότι οποιαδήποτε νατοϊκή άσκηση γίνεται έξω από τα σύνορά της, απλώς προκαλεί την υπομονή της και ειδικά στην περιοχή του Καλίνιγκραντ, όπου έχουν αναπτυχτεί βαλλιστικά βλήματα τακτικού πεδίου Iskander, αλλά και αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες S-400, ως απάντηση στην εγκατάσταση συστημάτων της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στην Πολωνία, μαζί με ρωσικές ειδικές δυνάμεις που έχουν αναλάβει την φύλαξή τους. Η Μόσχα μέσω διπλωματικής οδού διαμηνύει στην ελληνική πλευρά, ότι «Δεν καταλαβαίνει γιατί οι στρατιωτικές δυνάμεις μιας φίλης χώρας όπως η Ελλάδα, μεταβαίνουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης και ασκούνται κοντά στα ρωσικά σύνορα με σενάρια επιχειρήσεων κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων;;;».
Η άσκηση θα λάβει χώρα όχι μόνο στη Λιθουανία, αλλά και σε γειτονικές χώρες, (Πολωνία, Εσθονία, Λεττονία), με τη διοίκηση και τον έλεγχο να εκτελούνται μέσω των συστημάτων τηλεπικοινωνιών του ΝΑΤΟ. Εκατοντάδες στρατιώτες, μεταξύ τους και Έλληνες, (προβλέπει το σενάριο) θα αναπτυχθούν στο ρωσικό έδαφος για να πολεμήσουν τους Ρώσους, να σκοτώσουν Λιθουανούς που τυχόν θα πάνε με το πλευρό των Ρώσων και να μοιράσουν φαγητό στους «καλούς»! Βρε απάτριδες! Βρε ασπόνδυλοι σφουγγοκωλάριοι των Δυτικών που μας κατακρεουργούν κάθε ημέρα από την ημέρα που εσείς μας κυβερνάτε, ..γιατί δεν κάνετε και μία εικονική άσκηση έστω υπεράσπισης της πατρίδας, αφού ούτως η άλλως την παραδώσατε αμαχητί στις ορέξεις των Τούρκων; Οι Ρώσοι που μας ενόχλησαν εμάς;..Αλλά έρχεται η ώρα σας και ..αυτή δεν είναι άλλη από του αγύριστου!
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/10/11 11:46

    ..ο ΓΑΠ είναι Gay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/11 12:17

    Ολη η κυβερνηση ειναι gay!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/11 14:23

    Αναζητειται σοφρων ελληνας γιαν να κρεμασει τον γαπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/11 19:52

    se 50 xronia tha didaskoun sta ellhnika sxolia gia tous 40 tyranous stin arxaia ellada kai otan proxwrisoun ta kefalaia tis istorias kai fthasoun sto kefalaio : ''oi 300 dolofonoi tis ellados'' ta paidia tha gemizoun tromo kai orgh gia ayta pou tha diavazoun,oso kai gia ton gap tha einai to onoma tou ypogramismeno kai tha anaferete ws o megalyteros prodotis tou sixronou ellhnismou kai thesmou tis vasikhs enias tis dimokratias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *