ροή ειδήσεων

Η γελοιότητα του Ελληνικού κράτους συνεχίζεται

Τέλος ακινήτων: Βγήκε η απόφαση, ταλαιπωρία για όσους εξαιρούνται
Βγήκε η υπουργική απόφαση που αφορά στο τέλος ακινήτων, την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Παντελής Οικονόμου...

Η απόφαση βάζει σε μεγάλους μπελάδες όσους εξαιρούνται από την συγκεκριμένη υποχρέωση.

Όσοι έστειλαν sms μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, θα πάρουν απάντηση από το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια θα πρέπει να υποβάλλουν τα σχετικά έγγραφα για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία να πληρώσουν το τέλος. Όσοι όμως δεν έχουν αποστείλει το sms θα πρέπει πρώτα να το πληρώσουν και στη μετά να υποβάλλουν μια σειρά από έγγραφα-δικαιολογητικά ανάλογα με την κατηγορία της εξαίρεσης.

Σε περίπτωση που το τέλος δεν πληρωθεί εντός 40 ημερών που είναι η προθεσμία, ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να πληρώσει κανονικά στη ΔΕΗ το συγκεκριμένο τέλος. Αν δεν το κάνει, για άλλες 20 ημέρες θα έχει ένα περιθώριο, αλλά θα του έχει κοπεί ήδη το ρεύμα, με απόφαση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Μετά τις 20 επιπλέον ημέρες το θέμα του περνά στο υπουργείο Οικονομικών και στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Αν θέλει να του επανέλθει το ρεύμα, με οποιαδήποτε κίνηση κάνει πρέπει να πάει βεβαίωση στη ΔΕΗ ή σε εναλλακτικό πάροχο, που να αποδεικνύει ότι έχει καταβάλει το συγκεκριμένο τέλος.

OXI ALLO KAPBOYNO

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *