ροή ειδήσεων

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια!

Από τα δυτικά ξεκινά το κύμα κακοκαιρίας που βαθμιαία, κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Ήδη έχει ξεκινήσει να βρέχει σε διάφορες περιοχές της Αττικής, και έχει απαγορευθεί ο απόπλους....
των πλοίων για τα νησιά της Κρήτης, λόγω των ισχυρών ανέμων.
Το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικινδύνων καιρικών φαινομένων,  με το οποίο παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων σκαφών σε λιμάνια του Ηρακλείου να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα ασφαλείας των σκαφών τους.
Με έκτακτη ανακοίνωσή του, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης προειδοποιεί για εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με σφοδρούς ανέμους, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στις ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας,  και καλεί τους κυβερνήτες μικρών σκαφών να κατευθυνθούν σε ασφαλές αγκυροβόλιο.
Για την Κυριακή προβλέπεται κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί, νοτιοδυτικοί 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *