ροή ειδήσεων

Πριν 11 χρόνια μοίραζε δάνεια αφειδώς και τώρα… ήρθε να εισπράξει με τόκο!

Το δημοσίευμα, που βλέπετε, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η συνέντευξη του Λουκά Παπαδήμου στην εφημερίδα «Τα Νέα», στις 17 Ιουνίου 2000....
Πριν από 11 χρόνια, ο τότε επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Λουκάς Παπαδήμος, έταζε δάνεια, μέσα από συνέντευξή του, σε όλο τον κόσμο και μάλιστα, χωρίς περιορισμούς!

Είναι η εποχή προετοιμασίας για να μπούμε στην Ευρωζώνη από την πίσω πόρτα, με τα «greek statistics» του Λ. Παπαδήμου και του Κ. Σημίτη, για τα οποία η χώρα μας έμεινε στην ιστορία, ως η μεγαλύτερη απάτη του 21ου αιώνα!

Τα εύκολα και παντός είδους καταναλωτικά δάνεια όντως ήρθαν με το που μπήκαμε στο ευρώ! Ο λόγος ήταν ένας! Η ζωή ακρίβυνε πάρα πολύ σε σχέση με την δραχμή, το μετρητό εξαφανιζόταν αμέσως, όμως το ευρώ ενίσχυε την δυνατότητα ύπαρξης πλαστικού χρήματος, δηλαδή αέρα κοπανιστού και καθώς σαν πολίτες του κόσμου, οι Έλληνες ειδικά είμαστε χαύτες, τρέξαμε να πάρουμε αφειδώς δάνεια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, για να παντρευτούμε και να βγάλουμε και καμια δεκαριά πιστωτικές κάρτες, που τότε μας τις έστελναν και στο σπίτι ταχυδρομικά, δίχως καν να τις ζητήσουμε!
Με λίγα λόγια, ο εντεταλμένος της Goldman Sachs στην Ελλάδα, μαζί με το παρεάκι του Ντράγκι και Μόντι, και στην Ελλάδα τον αρχιπρωτομάστορα του σημερινού χάους Κώστα Σημίτη, έσκαψαν τον λάκκο, που δέκα χρόνια μετά, πέσαμε μέσα! Ποιος πρέπει να πληρώσει κ. Παπαδήμο; O Έλληνας φορολογούμενος ή μήπως εσείς, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου και όλο του το σόι και όσοι αμερικανοσπούδαστοι μας κυβερνήσατε μέχρι τώρα; Ποιος; Έλληνες μην χαύτετε ό, τι σας σερβίρουν τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε, που κατέχουν αυτοί με τους οποίους τα έφαγαν μαζί! Ανοίξτε τα μάτια σας, καταλάβετε καλά τι έχει συμβεί και διεκδικήστε την σωτηρία σας από αυτή την «Κόζα Νόστρα»! Μην δίνετε καμία σημασία σε ένα αγγελικό πρόσωπο ενός «οικονομικού δολοφόνου»! Πριν από 10 χρόνια κάνατε συμβόλαιο με τον Διάολο και τώρα… ήρθε να εισπράξει!
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/11/11 15:14

    Σε μια υγειή κοινωνία με επιχειρματίες που έχουν πραγματικά μυαλό το έυκολο χρήμα σημαίνει ανάπτυξή, θέσεις εργασίας, έσοδα για το κράτος και πάνω απ' όλα έσοδα για τους ίδιους..

    Ο Έλληνας όμως πήρε δάνεια που δεν μπορεί να ξεπληρώσει, για να αγοράσει κάτι που δεν χρειάζεται για να κάνει μόστρα σε κάποιον που δεν εκτιμά.. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν παίζεται έτι. Έτσι μόνο χαμένος βγαίνεις και ιδού τα αποτελέσματα. Καλά μυαλά σε όλους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/11 16:23

    Μας καθίσανε στη πλάτη μας και τον αρχιτέχτονα του Σιμήτη τον Παπαδήμο που οι δύο τους είναι οι υπέυθυνοι για την είσοδο της Ελλάδας στο Ευρώ ..με τα πλάστά στατιστικά στοιχεία φυσικά της λογιστικής !

    Αλλά είμαστε σαν λαός τόσο ΜΑΚΚΑΚΕΣ που δεν μας έφτανε αυτό και αφήσαμε να μας βάλουν για πρωθυπουργό τον Παπαδήμο...

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΔΑΣ, ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΣΥ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΛΕΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΠΟΥΝΕ & ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ !!

    όσο μας έχει απομείνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/11/11 19:00

    δεν δανειστικα ποτε ουτε για διακοπες,ουτε για αυτοκινητο,ουτε για pc,ουτε για κινητο,πιστωτικη μου εβγαλαν αλλα την εχω 4 χρονια που κοιμαται...δουλευα 6 χρονια 2 δουλειες για να κανω κομποδεμα μια μερα για το σπιτι που φτιαχνω εδω και 3 χρονια..στεγαστικο (μικρο)παντα πληρομενο στην ωρα του,δεν εχω φοροδιαφυγει ποτε στην ζωη μου και ουτε χροσταω.......ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΕΡΗΘΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ !
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙ'ΑΛΛΑ ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΝΟΥΝ Σ'ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ-ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ ΠΛΗΡΟΝΩ ΕΓΩ(ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΚΑ ΜΕΧΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ)

    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ,ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΟΤΙ ΕΠΙΔΩΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ.ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΜΜΕ !! ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΤΕΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ !!!!
    α.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/11/11 12:09

    ,δεν εχω φοροδιαφυγει ποτε στην ζωη μου και ουτε χροσταω...................
    Τοσα χρονια τους τάιζες?
    Εισαι ο πρώτος ενοχος ο εχθρος της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *