ροή ειδήσεων

Παιδιά και νυχτόβια αρπακτικά πουλιά

Κουκουβάγιες, μπούφοι, γκιώνηδες στη Ροδιακή Έπαυλη! Έπεται συνέχεια …
Μετά τη θερμή ανταπόκριση που είχε το πρόγραμμα για τα νυχτόβια αρπακτικά πουλιά που διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί της Αιθρίας... την προηγούμενη Κυριακή (20 Νοεμβρίου) στη Ροδιακή Έπαυλη, η ομάδα μας προγραμματίζει να επαναλάβει τη δράση στο επόμενο χρονικό διάστημα, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν τα πουλιά της νύχτας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά 30 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, τα οποία μέσα από δοκιμασίες γνώρισαν αρχικά τα πουλιά της νύχτας και στη συνέχεια πήραν μέρος σε θεατρικό δρώμενο, που επιμελήθηκε ο Βασίλης Γεωργόπουλος, εκπαιδευτικός και μέλος της Αιθρίας.. Κουκουβάγιες, γκιώνηδες, μπούφοι και άλλα νυχτόβια αρπακτικά της Ελλάδας και της Ρόδου κατέλαβαν τη Ροδιακή Έπαυλη και χάρισαν στους παριστάμενους στιγμές χαράς και αισιοδοξίας. Φωτογραφίες και βίντεο από το πρόγραμμα έχουν αναρτηθεί στο facebook.

Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα υποστήριξε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Ρόδου, το οποίο διέθεσε χώρο για την υλοποίηση του προγράμματος, ενώ πρόσκοποι από το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων πόλεως Ρόδου και το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων πόλεως Ρόδου (Ανιχνευτές) συμμετείχαν ενεργά στη δράση. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους. Χορηγοί επικοινωνίας της δράσης ήταν οι: Παλμός FM, Ράδιο Αρχάγγελος, ΕΡΑ Ρόδου και RodosEvents.

Η εκπαιδευτική ομάδα της Αιθρίας
 





Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *