ροή ειδήσεων

Αποκλειστικό: Εκτέλεσαν φώκια εν ψυχρώ με 9 σφαίρες!

Δολοφόνοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ με 9 σφαιρες την γνωστή φώκια στη βραχονησίδα Μαντιλά (Καραβολα) (σκληρές εικόνες και βίντεο)...


Η γνωστή σε όλους μας φώκια του Μαντιλά δεν υπάρχει πια.... Κάποιοι δεν άντεξαν να βλέπουν την φώκια να περιφέρεται γύρω απο τα δίχτυα τους και την σκότωσαν....

Όταν φτάσαμε στο σημείο που ήταν το ζωο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με αυτό που βλέπαμε... Η φώκια ήταν ακόμη ζεστή και έβγαζε κραυγές πόνου την ώρα που ξεψυχούσε!

Η γνωστή φώκια και παρέα των ψαροτουφεκάδων αφού πάντα μας καλωσόριζε όταν βουτούσαμε στη βραχονησίδα δεν άρεσε στους φονιάδες της...αφού έπαιρνε κι αυτή μερίδιο πάνω απο τα δίχτυα τους! Να ξέρουν αυτοί που έκαναν αυτή την κτηνωδία ήταν σαν να σκότωσαν κάτι παραπάνω απο εναν άνθρωπο!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/12/11 18:33

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΠΙΑ? ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΖΩΟ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ? ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/11 18:35

    Ρε παιδια ειναι η γνωστη μας φωκια με την ασπρη βουλα? οχι ρε κολοπαιδα τι σας εφταιξε ρε η φωκια? Ισοβια θελετε ρε φονιαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/12/11 18:46

    Den ftanei eseis me ta dixtia poy exete rimaksei tis 8alasses skotonete tora kai tis fokies! gia to xrima re koprites den 8a afisete tipota or8io!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/12/11 18:59

    Έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/12/11 19:12

    Aπληστια σε ολο της το μεγαλειο!!! Επειδη ριμαξανε τις θαλασσες με τα διχτυα τους καθε μερα καθε μερα, τους εφταιξε το ζωο που δε αφησανε τιποτα! Ανθρωποι μηδαμηνου επιπεδου!! Ας τα βλεπει το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ που κυνηγαει αλλους κι αλλους! Κυριοι ξερουμε οτι σας "ταιζουν" για να κανετε τα στραβαματια αλλα αυτο ξεπερασε τα ορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/12/11 19:27

    Σωστός ο φίλος 19.12 πιάνουν άλλους κι άλλους και τα καθίκια αυτά τους έχουν και αλωνίζουν ανενόχλητους!Κατακρεούργησαν ένα πλάσμα που δεν πείραξε ποτέ άνθρωπο!Τα ίδια και χειρότερα να πάθουν όποιοι το έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/12/11 19:27

    9 na einai oi wres sas!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/12/11 19:30

    Αν ξερει καποιος τα ονοματεπωνυμα των εγκληματιων πρεπει να βγουν στην φορα για να παθουν οτι τους αξιζει. Οποιος τους ξερει πρεπει να τους βγαλει εστω και ανωνυμα στην φορα και θα ερθει η ωρα της τιμωριας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/12/11 19:44

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ... ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/12/11 19:53

    στη χώρα της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας δε πρόκειται να κουνηθει φύλλο! Οπως με το δυναμίτη, τα δυχτια γυρω απο τις ακτες, την τράτα και αντ'αυτού το Λιμεναρχειο να κυνηγαει τις βαρκούλες που κάνουν καθετη για να ελενξουν τυχόν ληγμένες ημερομηνίες, σαν να είναι εγκληματιες.. Με τους τοπικούς "αρχοντες" (τρομαρα τους) να λαμβάνουν το ...μεριδιο που τους αναλογει δια να σιωπουν και να σβηνουν κλήσεις όπως είπε και ενας παραπάνω! ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΤΟ!! Λαδωμα και αγιος ο Θεός! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/12/11 20:18

    τι κάνει το λιμεναρχείο; τον παίζει, όπως και ο υπόλοιπος κρατικός μηχανισμός, μόνο για να κόβουν το ρεύμα σε τίποτα γριούλες είναι.
    ζούγκλα γίναμε γαμώ τα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/12/11 21:10

    ειναι ευκολο να πιασετε τους δολοφονους της φωκιας κοιταξτε αυριο μευθαυριο ποιοι θα εχουνε δικτυα η παραγαδια αυτοι την δολοφονησαν!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/12/11 21:18

    gia treis gopes kai dio skarous ena mbarbouni kai dio menoules pou etrwge to zwaki apo ta dyxtia epaggelmatiwn 8ewrisan swsto na tin skwtosoun!
    einai apistefti aftoi oi epaggelmaties!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/12/11 21:40

    aftoi pou to ekenan mono an8rwpi den einai skata ston tafo tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/12/11 22:11

    se ena psarema me ena filo enw alazame stin paralia etoimi na voutiksoume gia psarontoufekw,vlepoume mia varka na erxetai 2metra apotin akth kai na mazevi dyxtia,meta apoligo vlepw na sikoni kati megalw kai na gyrizh tin varka wste na min vlepoume ksafnika petaei kati megalw kai vari mesa sto nero kai fevgoun sfera,mbenoume sto nero kai ekplikth vlepoume mia xelwna gyrw sta 60 kila ston pato kai mblexmeni me dyktia,amesws tin sykonoume kai tis aferoume ta skismena dyxtia pou tin kratousan sto vytho,tin kratame kai oi dio kai tin pernoume stin paralia einai teliws eksantlimeni kai den kinotan meta apo kamia wra sir8ike sto nero kai arga arga efyge!stin varka tourkoi epaggelmaties antras gyneka nearis hlikias ews 30,polousan kai psaria sta krhtika otan ypirxan ekei oi trates!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/12/11 23:03

    kai meta ta rixnoun ola stous psarotoufeades! oust kthnoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/12/11 23:17

    ρε παιδια ηρεμηστε!!!!! Απο αυριο αυτοι οι τυποι θα ειναι στη φυλακη! Η τρατα δε θα ξανατραβηξει πια -ή εστω θα τραβαει απο εναμισι μιλι και μεσα! Θα κατασχεθουν ολα τα δυχτια που απλωνονται για εκατονταδες μιλια γυρω απο την ακτη!Το ματι του δυχτιου θα ειναι στο προβλεπομενο μεγεθος! Δε θα ξαναπεσει δυναμιτης πλεον, παντου υπαρχουν φυλακια και θα κατασχεθουν ολοες οι "ΓΚΡΙ" βαρκες! Οσοι κανουν βραδυνο ψαροτουφεκο θα τρεχουν να κρυφτουν, τερμα η ανεχεια! Περιπολειες του ΛΣ μεσα και εξω απο το νερο για τηρηση του Νομου και σχολαστικος ελεγχος, μηδενικη ανεχεια! Δωροδοκεια με ψαρια κ.α. θα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας, καθοτι ολοι ειναι αμιγως φυτοφαγοι και ΔΕΝ λαδωνονται! ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!!!! Οι θαλασσες μας θα ξαναγινουν παραμυθενιες! με τιμη ΛΣ Ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 13:11

      poli fadasia exeis file!! a k an eisai limenikos an lew tote sou gamw to mouni pou se ksernage bastarde!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος2/12/11 23:27

    den mborei to limenarxeio na kserei h na einai parwn se tetia apotropea eglimata kata spaniwn eidwn..opiws einai parwn kai dei kati teteio prepei na drasi dynamika!egw tou erixna aneta sto podi me to 110 kai dipla an ton evlepa na skwtoni to zwo na oume!!!sigoura exei mikro pouli kai megala komblex ena atomo gia na kanei kati teteio...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/12/11 23:53

    ti twra psarevoun kai ta tsiggania?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/12/11 00:47

    ΟΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ...
    ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@@@ΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ( ΒΛΕΠΕ ΚΡΗΤΙΚΑ - ΦΑΛΙΡΑΚΙ) ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ EDEN ROCK ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/12/11 01:50

    μην φωναζετε και ξυπνησουν οι λιμενικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/12/11 07:26

    Εγω θα δικαιολογησω εν μερη το Λιμεναρχειο διοτι δεν μπορει να βρισκεται παντου την ωρα που γινετε καποιο "κακο"...Αλλα το να κυνηγατε φιλοι του λιμενικου συνεχεια χομπιστες ψαροτουφεκαδες και να αφηνετε ολους αυτους με τα διχτυα τα παραγαδια με τους δυναμιτες με τα γρι-γρι που ενω υπαρχει νομος και τους ελεγχετε με ρανταρ και που μπροστα στα ματια σας παρανομουν αυτο για μενα ειναι υποπτο!Την περασμενη βδομαδα γραψατε στο Φαληρακι δυο παιδια γιατι ειχαν μονο μια σημαδουρα και οχι δυο...Αν αυτο λεγετε ελεγχος τοτε συγχαρητηρια κανετε καλα την δουλεια σας!Ολος ο κοσμος ξερει πιο ειναι το προβλημα στις θαλασσας μας..Γιατι δεν κανετε κατι γιατι δεν θελετε να χτυπησετε το πραγματικο προβλημα και χτυπατε παιδια για να λετε οτι παραγετε εργο? Ολα αυτα τα ερωτηματα θα πρεπει να απαντηθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/12/11 07:36

    07:26 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ! ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΕΚΕΙ? ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ...ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ....ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΟΥΛΙΑΣ-ΤΡΥΠΙΤΗΣ-ΦΟΝΙΣΣΑΣ-ΜΑΝΤΙΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/12/11 07:39

    3/12/11 07:36 Να αγιάσει το στόμα σου φίλε μου! Αυτή ειναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος3/12/11 07:54

    emeti etsi einai! alla?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3/12/11 10:10

    με την λογικη αυτων των "ανθρωπων" πρεπει να παρουμε οπλα και να σκοτωσουμε τους ανταγωνιστες μας...ελπιζω τουλαχιστον τετοιου ειδους διποδα να μην αφησουν παιδια πισω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/12/11 10:59

    ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΤΗΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος3/12/11 11:02

    αισχος!!! σιγουρα θα γινουμε και ρεζιλι στο εξωτερικο με αυτο... και καλα θα μας κανουν να μας βριζουν και εκει! ποιο καθικι εκανε κατι τετοιο;;; δεν την ξερω την βραχονησιδα κτλ.. αλλα για το ονομα το Θεου!!! ΓΙΑΤΙ;;;; επειδη μπορει να σας εκοβε τα διχτυα καμια φορα;;; δηλαδη αν κατα λαθος σε τρακαρω ρε εγκληματια, με το αμαξι... θα με σκοτωσεις;
    εσυ μπορεις να πας αλλου.... αυτη οχι... εκει ηταν το σπιτι της! εσυ πηγαινες στο σπιτι της, της εκλεβες το φαι... και στο τελος την σκοτωσες!!! αν στο εκαναν εσενα αυτο... τι θα ελεγες εσυ ή οι δικοι σου;; θα εκλαιγαν;;; με αυτο που εκανες ενα ολοκληρο νησι κλαιει!
    και 9 σφαιρες;;; το ευχαριστηθηκες ε;; μονο που αυτο δειχνει ποσο επικυνδυνος και παρανοικος εισαι.... Ψυχοπαθη!!

    Η θαλασσα ειναι ομορφη αλλα πρεπει να την σεβεσαι κιολας! Με το να σκοτωσεις ανευ σοβαρου λογου ενα παιδι της... και δεν το εκανες για να τραφεις...., δεν σεβαστηκες ουτε την ζωη, ουτε την θαλασσα που σου προσφερει τα προς το ζειν, αλλα ουτε τον ιδιο τον Θεο! οτι κανεις το πληρωνεις.... και σου ευχομαι να το πληρωσεις συντομα! η θαλασσα δεν ξεχνα!!! θα το δεις και ευχομαι πολυ συντομα! θα πληρωσεις για το χαμο αυτο! και εσυ και το υπολοιπο πληρωμα αν ειχες!

    αν ειδα καλα... κανεις δεν αναφερε κατι αλλο.... οι τρυπες απο τις σφαιρες... ειναι απο κανονικο οπλο... ειτε περιστροφο ειτε πιστολι ειτε μεγαλο σαν στρατιωτικο... (μαλλον μικρο πρεπει να ειναι παντως...). που το βρηκες ρε και το εχεις στην βαρκα;;; ας ψαξει αυτο το λιμενικο! παρανομη κατοχη, χρηση, παρανομα οπλο στην βαρκα, φονος ενος υποεξαφανιση προστατευομενου ζωου... θα φας καλα!!!

    αν ηταν πιστολι ισως καποιος καλυκας επεσε στην θαλασσα.... και αν τον βρουν.... εχουν ελπιδες για ταυτοποιηση... αν ειναι περιστροφο οπου οι καλυκες μενουν στον μυλο του οπλου... μπορουν να καταλαβουν αν το βρουν αν εριξε τωρα τελευταια!

    Καταλαβαινω οτι το λιμενικο δεν μπορει να ειναι παντου... αλλα ρε παιδια.. μην δουλευεται μονο με καρφωτες... το συγκεκριμενο ψαξτε το καλα! βρειτε ενοχους γιατι ειναι θεμα αρχης! σαν λιμενικο ειστε αστυνομια της θαλασσας! ο τυπος ειναι δολοφονος και μπορει στο μελλον να γινει επικινδυνος και σε ανθρωπους! αν εριξε 9 σφαιρες σε ενα πανεμορφο αλλα ατυχο ζωο... ανετα θα ριξει 1-2 σε ανθρωπο αν γινει καμια παρεξηγηση καμια φορα!

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/12/11 13:08

    Καθίκια, που είναι τα γαμ*** τα Λιμεναρχεία σας μέσα να πάνε να πιάσουν αυτά τα ΚΤΗΝΗ ?

    Δεν υπάρχει κράτος εδώ πέρα χάμο γαμώ το κέρατ* σας ?

    Δηλαδή ο καθένας θα σκοτώνει ότι ζωντανό υπάρχει όποτε γουστάρει ?

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος3/12/11 13:33

    Λοιπον παιδια, ακουστε.. Ολοι ξερουμε σε ποια χωρα ζουμε! Με το θεμα εχει γινει χαμος και μακαρι να γινει μεγαλυτερος αλλα ολοι ξερουμε οτι θα σταματησει εκει οπως και για πολλα αλλα θεματα γιατι δεν ιδρωνει τ'αφτι τους! Τα βιντεο υπαρχουν, αυτοπτες μαρτυρες υπαρχουν, τη βαρκα τη ξερουμε, με μια-δυο κινησεις τους βρισκουμε ανετα! Το θεμα ειναι οτι ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Ειδατε κανεναν "επισημο" να βγει να παρει μια θεση?? Ολοι σιωπουν! Λιμεναρχειο, Διοικητες, τοπικοι φορεις, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δε βγηκε να πει οτι ειμαι ο ΤΑΔΕ και οποιος εχει υλικο να ρθει σε μας να ξεκινησουν οι διαδικασιες για να τον ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!! Αλλα που? Αβαβα να περ5ασει ο θορυβος!! και ξαναλεω, σε 2 λεπτα τους βρισκουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος3/12/11 13:53

    1ον: μια φώκια ζυγίζει πολλά κιλά και χρειάζεται κ πολλά κιλά ψάρι να φάει

    2ον: πέρα από το ψάρι που τρώει, η φώκια ΣΚΙΖΕΙ τα δίχτυα των ψαράδων, τα οποία είναι πανάκριβα.
    Η ΜΟΜ παρά τα κονδύλια που παίρνει- εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από πακέτα της ΕΕ και δωρεές, ΔΕΝ αποζημιώνει τους ψαράδες.

    3ον: σε αρκετές περιπτώσεις φώκιες έσπασαν τα κλουβιά των ιχθυοτροφίων και έφυγαν όλα τα ψάρια (μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ευρώ ζημιά).


    Ε, αφού δεν τους αποζημιώνει κανένας,
    δεν θέλει πολύ να πάρει ο άλλος το νόμο στα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/12/11 14:12

    13:53
    1) Ειναι παρανομο να ριχνεις διχτυα διπλα σε προστετευομενο ειδος.
    2)Ειναι παρανομο να οπλοφορεις σαν μαφιοζος στη θαλασσα.
    3)Ο φονος εγινε στο σπιτι της φωκιας..αρα δεν ξερεις να εσκισε τα διχτυα αυτη.
    4)Εχετε κανει εκατομμυρια ευρω απο τα ψαρια και σας πειραξε το ζωο που πηρε κι αυτη δικαιοματικα το μεριδιο της αφου ριχνεις διχτυα στην πορτα της>.
    5)Την επομενη φορα που θα πατησεις στο χωραφι μου φιλε μου θα σου ριξω 9 σφαιρες στο κεφαλι.
    6)Το κοστος και η ζημια που κανουν τα διχτυαρικα οι τρατες και οι δυναμιτες δεν την κανει μια φωκια!
    Και μονο οτι εφερες τετοια παραδειγματα θα πρεπει να ντρεπεσε φιλε μου.και μαλλον εισαι κι εσυ ενας απο ολους αυτους τους καφρους που κανουν τα ιδια ...αλλιως θα ειχες αλλη γνωμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος3/12/11 14:41

    vrite ta stoixia tou 13:33 aftos h kapios gnwstos tou to kanane ntefaktw paides!!!ante pame gia plirofories mesw google!ton piasame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/12/11 14:42

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 13:53 ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ..ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΕΣΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ?ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟ ΚΑΜΙΑ ΦΩΚΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ? ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΑΣ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ...ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ? Η ΦΩΚΙΑ ΤΡΩΕΙ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΣ...ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΑΔΙΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΤΕΣ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος3/12/11 15:09

    mbataries sti 8alassa, ladia stin 8alassa,mblemena paragadia sti 8alassa, aftoi einai oi legomenoi epagelmaties pou kata ta alla zoun apo ti 8alassa!kai polla alla pou oloi ta kseretai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΙΝΔΟΥ!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!ΙΔΟΥ
    http://www.youtube.com/watch?v=iadvQHKvZSc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος3/12/11 16:51

    προτεινο να κανουμε καποια κινηση να ασκησουμε πιεση προς το Λιμεναρχειο να βρεθουν οι ενοχοι.Δεν γνωριζω τον τροπο αλλα καποιος απο εδω θα μπορει να δωσει κατευθυνσεις.Πραγματικα πρεπει να βρεθει το τομαρι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/12/11 17:44

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΔΑΝ Η ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΑΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος3/12/11 18:05

    Την ίδια τύχη να σας βρει, μερικές σφαίρες, πέταμα σε μια βραχονησίδα, αβοήθητοι να πεθάνετε αργά και βασανιστικά από αιμορραγία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/12/11 18:42

    ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΦΟΥΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΩΚΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/12/11 19:14

    EGO PAKISTAN TROI AFTO PSARI POU INE FAI OLA PEDIA MAZI EGO KSERI PSINI POLI OREO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος3/12/11 19:24

    18:42
    ενταξει εκανες το αστειο σου? γελασες? Εγω παλι θελω να πεθενει η οικογενεια σου και να την φαμε! Να δεις τι νοστιμα που ειναι τα κωλομερια της μανα σου...θα παθεις πλακα νουμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος3/12/11 19:33

    ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ
    ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΡΟΙ ΑΥΤΑ
    ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΜΗΡΙ
    ΑΥΤΟΙ 1000% ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος3/12/11 19:34

    κακομοιριδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος3/12/11 21:44

    και φυσικα τα τοπικα ΜΜΕ ασχολούνται με το ΕΒΕΔ
    πρεπει να εξοφλησουν τις διαφημησεις
    με την φωκια θα ασχολουνται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος3/12/11 22:11

    to oplohtan karambina me eniavola kai pesane treis toufekies x 9 = 27 trypes panw sto zwaki,den nomizw na htan apo to plimiri omws,ta alieftika ekei einai pio megala.ektos kai an pigan me allos kafos ekei...alla sigoura 8a kseroun pios to ekane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος3/12/11 22:59

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΡΩΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος3/12/11 23:11

    θα μιλησουμε οταν πρεπει να μιλησουμε! υλικο υπαρχει, μαρτυριες υπαρχουν, μπορουν να πιαστουν σε 5 λεπτα! Απλα θα πρεπειν να δωθουν εγγυησεις αλλα επειδη ξρουμε οτι ειναι ολοι αχρηστοι γι αυτο δε μιλαμε! εχουν γνωστους παντου και ακρες.. δεν ειναι τοσο ευκολο να μιλησεις ειδικα οραν θελουν επωνυμη καταγγελια! ειανι αδιστακτοι και κινδυνευουν περιουσιες και αλλα! και σας λεω, μπορουν να πιαστουν σε 5 λεπτα! Αλλα δε βγηκε κανεις απο τους φορεις να πει κατι! Τοση φασαρια εχει γινει και αυτοι τιποτα... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! μη περιμενετε πολλα ξερετε σε ποια χωρα ζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος3/12/11 23:24

    Διαβασα πολυ προσεκτικα την αναρτηση και το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι τα παιδια που ηταν εκει και τραβηξαν βιντεο και εικονες "ξερουν πολλα" αλλα οπως ειπε και ο 23.11 δεν μπορουν να μιλησουν διοτι εδω παιζονται περιουσιες!
    Σιγουρα κατι ειδαν δεν υπαρχει περιπτωση! Δημοσιευσαν οτι μπορουσαν το ιδιο θα εκανα κι εγω και καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινετε τι εννοω!
    Πιστευω αν τους εξασφαλισουν την ασφαλεια τους αλλα και την ανωνυμια τους τοτε οι φονιαδες θα πιαστουν σε 5 λεπτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος4/12/11 00:25

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ?
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
    ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος4/12/11 05:01

    00:25 RE EKSIPNE ETSI APLO NOMIZEIS EINAI? POU GIA NA KANOUN KATI TETOIO KATALABAINEIS PERITINOS PROKEITE...AN ISOUN STI 8ESI TOUS KAI IKSERES TA KATAKA8IA AYTA KI ESY TO IDIO 8A EKANES. MONO AN TOUS IPOSXE8OUN ANONYMIA PISTEYO 8A MILISOUN..ALLIOS KALA KANOUN KAI DEN LENE KOUBENTA.AN KSEROUN VEVEA E? GIATI MPOREI KAI NA MIN KSEROUN TIPOTA TA PAIDIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος4/12/11 09:01

    NAI RE PAIDIA! NA KANOUN EPWNYMH KATAGELIA OI AN8RWPOI, NA MA8EYTOUN TA ONOMATA TOYS, TOYS ALLOYS WS GMWSTON DE 8A TOYS KANOYN TIPOTA KAI META NA ARXISOYN NA TOYS SPANE AYTOKINHTA KAI VARKES E? TI WRAIA! WRAIOI KAIROI NA PLHRWNEIS ZHMIES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος4/12/11 20:22

    epaggelmaties sigoura,isws kai rkagelites xyxtades!tsigania sketa!vrwmiarides!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος4/12/11 21:05

    ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ-ΒΡΟΥΛΙΑ-ΤΡΥΠΙΤΗ-ΦΟΝΙΣΣΑ-ΜΑΝΤΙΛΑ?
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΧΤΕΝΙΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος4/12/11 21:06

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος4/12/11 21:37

    kai delfinia me ton idio tropo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος5/12/11 07:46

    ksetoi atsiggani exoun katantisei na oume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος5/12/11 07:55

    paidia i fokia htan toylaxiston 30 xrwnwn.gia ayti ti fokia milouse kai o papous mou.poles fores tin exoume taiseis me pola kila gopas,yparxoun kai video gia ayto.to limenarxio poy einai gamw tis mamades toys.oi epagkelmaties einai 1000% kai tha plirwsoun kapoia mera.o mpastardos me to gri-gri exei gamisei oli ti thalassa-mayro kavo,plimiri,lindo,arxaggelo,afantoy,faliraki.magiatiko den afise oute gia sporo.kai oloi oi epagkelmaties sto prasonisi einai oipeythinei gia oti egine.to limeniko swma kanei boltes gia kafe kai oxi gia elexo.xompistas kathetis eimai kai toys blepw sixna na einai me klista ta matia logo mizas ta arxidia tou kerata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος5/12/11 09:54

    Εγω θα προτείνω σε ολους τους ψαροτουφεκαδες οπου βρισκουν διχτυα και ειναι κοντα στην ακτη που ειναι παρανομα να τα σκιζουν και να παιρνουν οτι ψαρι εχει πανω για να βαλουν μυαλο οι φονιαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος5/12/11 11:09

    ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος5/12/11 13:19

    Σκουλικια εσεις με τα διχτυα! Να σας βρει χειροτερο κακο καθικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος5/12/11 14:47

    Και το λιμεναρχειο ξερει οτι το εχουν κανει αυτοι που ριχνουν διχτυα στο μαντιλα! Ολοι οσοι ασχολουντε με την θαλασσα το ξερουν οτι αυτοι που ριχνουν διχτυα σκοτωνουν τις φωκιες και τα δελφινια με οπλα! και να ξερετε οτι μεχρι στιγμης εχουν σκοτωσει 3 φωκιες απλα μονο η μια βγηκε στην φορα επειδη ετυχε εκει να ψαρευουν ψαροτουφεκαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος5/12/11 15:44

    poy to eides to wraio thema me to egklima pou ekanan ta skoulikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος5/12/11 19:24

    teliwse satanistes 8a einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος5/12/11 21:14

    re ksereis kaneis an egine kamia kinitopioish apo plevras astinomias limenarxeio greenpeace kati telos pantwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος6/12/11 07:33

    to mwraki tis fwkias ti na egine arage?lete na mboresei na ta kataferi mono tou?alla htan poli mikro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος6/12/11 07:59

    Σε καποια συζητηση που ημουν σε στεκι με ψαροτουφεκαδες ακουσα να λενε οτι το μωρο προλαβε και μπηκε στο νερο...το ειδε καποιος "ψηλος" ψαροτουφεκας να κατεβαινει πολυ βαθια απο τον φοβο του! Δεν νομιζω οτι θα ζησει διοτι λενε ηταν πολυ μικρο και δεν τρωει ψαρια επινε μονο γαλα απο την μαμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος6/12/11 09:11

    αυτη που το κανανε αυτο το πραγμα ειναι αλητεσ.τη τουσ εφτεγε αυτο το αθοω πλαζμα.τι να πω ελεοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος6/12/11 13:09

    na kanoun kai enan elexo se afton pou exei tin paraga stin vroulia...einai vradynos dyxtas ola ta kaka mazi kai exei akousti oti skwtonei fwkies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος6/12/11 13:20

    den se ksanapenw psarema!alhtara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος6/12/11 17:15

    μην στεναχοριεστε φωκιεσ εχει πολεσ συντομα θα παει αλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος6/12/11 18:29

    17:15 Με την λογικη σου φιλε...θα σκοτωσουμε την οικογενεια σου και συντομα θα κανεις αλλη! καραγκιοζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος6/12/11 21:54

    KRIMA RE KOLOPAIDA TOU KERATA TIS SAS FTEI TO ZO...ZOA EMEIS IMASTE OXI AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος6/12/11 22:03

    ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ....ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος6/12/11 22:07

    Παιδιά όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να το καταθέσει στη Λιμενική Αρχή, έστω προφορικά... σίγουρα θα ερευνηθεί... Κάποιος που γνωρίζει και δεν το λέει ανεπισήμως, είναι ακόμη χειρότερο... Μακάρι να βρεθούνε οι ένοχοι για αυτή την κτηνωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος6/12/11 22:46

    8a h8elana moun prasinos prasina na milousa prasina na koimouna prasina na ksipnousa sta prasina mou oneira prasina mourmourizw prasinises agapi mou kai den sa anagnwrizw!pame oloi mazi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος6/12/11 23:18

    6/12/11 22:07 Φιλε το λιμενικο ξερουν ποιοι σκοτωνουν τις φωκιες! ηδη ειπαν που την σκοτωσαν και ποιοι ριχνουν διχτυα εκει! αν θελει το λιμεναρχειο παει και τους πιανει...αλλα δεν το κανουν γιατι κι αυτοι εχουν βρωμικη την φωλια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος7/12/11 16:10

    απο τησ βωλεσ που ειχε ο σρτατοσ σκοτοθηκε η φωκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος7/12/11 16:21

    ολα καλα και ωραια αυτα που υποθηκαν και εχετε χιλια δικια ποσοι απο εσας που ειστε το ληπημενη πατε καθε μερα και σκοτονετε τα ψαρια για να τα πουλησετε και την κτηνοδια την εκανε καποιως απο εσας ερασιτεχνης που πουλαει ψαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος7/12/11 16:34

    7/12/11 16:21 ΡΕ ΦΟΝΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ? ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΚΙΕΣ?ΨΑΡΙΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ...ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕ? ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΚΙΜΩΟΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος7/12/11 16:54

    μηπως θελετε ονοματα ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗς ΤΗΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΗΝ ΥΠΑΛΙΛΟΣ ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος7/12/11 17:42

    16.54 Αν εχεις παπαρια βγες επωνυμα μωρη λουγκρα να πεις αυτα που λες! Εχετε φαει φωκιες δελφινια χελωνες και δεν σας φτανει ρε λαιμαργοι και θελετε να φατε και τους ερασιτεχνες παλιομαλακα!
    Αν δεν υπηρχαν οι ερασιτεχνες να σας βλεπουν τι κανετε στη θαλασσα τωρα δεν θα υπηρχε ψαρι αγραμματε! Οσο για τα ονοματα που ειπες παραπανω θα πρεπει να ντρεπεσε αληταρα...ολοι τους ειναι ηθικα παιδια και οχι σαν εσενα τον ρεμπελο! οπου σας πετυχαινω ρε αληταραδες θα σας σκιζω τα παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος7/12/11 17:58

    αυτο το επιπεδο εχετε ανται γιατι η αληθεια δεν αρεση ουτε επαγγελματιας ειμαι ουτε ερασιτεχνης αντε για και η μαναδες δεν φτενε πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος7/12/11 18:08

    17:58 Αν εχεις τουλαχιστον ενα στοιχειο οτι αυτα τα παιδια κανουν αυτα που λες να βγεις και να το πεις και επωνυμα και θα σου πουμε και μπραβο! Στοχοποιεις ανθρωπους χωρις να τους ξερεις...Φαινεται καθαρα οτι βγαζεις ζηλια που τα παιδια ειναι αξια και με την αναπνοη τους βγαζουν ψαρια για τις οικογενειες τους! Αν εχεις εστω και ενα στοιχειο να βγεις και να το πεις αλλιως να σιωπησεις για παντα...εισαι κοινος συκωφαντης φιλε μου κα προφανως σε ταιζουν επαγγελματιες για να λες οτι βλακεια σου κατεβει! Το θεμα ειναι αλλο ομως κι εσυ πας να αλλαξεις την συζητηση για να στραφει ο κοσμος αλλου...Δεν ειναι βλακας ο κοσμος και δεν θα σταματησει κανεις να φωναζει για εσας τους επαγγελματιες που σκοτωνετε Φωκιες Δελφινια και Χελωνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος7/12/11 19:02

    esei pou dineis onomata, etsi san aderfi dwse kai to diko sou!den mboreis na onomazeis kapeious anwnima!sigoura den 8a to kaneis pote giati ta dikasas eglimata kata tis 8alassas einai poli megalytera!!!apo to na pianeis psaria me psarontoufekw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος8/12/11 17:48

    Εσενα που δινεις ονοματα τι σε βαλαμε ρε μαλακα? Εισαι ο εξυπνος της παρεας? Αποπροσανατολιζεις το κοσμο με τη μαλακια σου? Αν εισαι τοσο μαγκας βγες απο την ανωνυμια σου και πες το δικο σου να σου πουμε μπραβο! Αντ'αυτου παρε ενα ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος8/12/11 17:54

    ΠΡΟΣ 17:58 ΩΣΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ε? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ? ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΣΑ "ΤΑ ΕΙΧΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ! ΜΟΝΟ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος9/12/11 22:43

    σημερα εβαλε η Ροδιακή την 3η φωτογραφια και εγραψε στην λεζαντα λιμεναρχειο ροδου και ότι λόγω που είχε αναφερθεί απο αυτή έγινε πανελλήνιο θέμα!!!!!!!!!!
    μιλάμε οι τυποι είναι για πολυ γελιο
    πρεπει να φαγανε μεγαλο φλας με το θεμα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος14/12/11 13:05

    kanena neo apo thn ypothesi yparxei?? egine katagelia?? pantos to sigouro einai oti apo kapou tha tin pathoun aytoi oi dolofonoi o theos vlepei kai kapia stigmi to amoiro ayta plasma tha dikaiothei!!! RIP !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος29/12/11 21:27

    δεν μπορω να συνελθω με αυτο που ειδα τι εφταιξε το ζωακη ντροπη και αισχος αν πραγματικα ηξερα τον η τους δολοφονους θα τους σκοτωνα και ας πηγαινα και φυλακη αισχος ρε αλητες παντως να ξερετε οτι αυτο δεν θα περασει ετσι θα κινησω γη και ουρανο γεια να μαθω πιος οι πιοι ειστε και μετα να ξερεται θα σας καθαρισω πουσταραδες αλητες φονιαδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος19/1/12 21:20

    ua eruon ta o.y.k magkes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *