ροή ειδήσεων

BINTEO:Κομμένα δέντρα στο δάσος του Προφήτη Hλία

Στα βίντεο παρατηρούμε φρεσκοκομμένους κορμούς νεαρών δέντρων στο πανέμορφο δάσος...
του προφήτη Ηλία στην κεντρική Ρόδο.
Μάλιστα στο ένα από τα δύο βίντεο τα κομμένα δέντρα είναι μπροστά από το δασοφυλακείο γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο ελέγχεται η περιοχή…






prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/12/11 08:02

    ρε εισαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ το ξαναεβαλες το βιντεο και σου εδωσε απαντηση καποιος τι δεν καταλαβαινεις ζωο αν παλι δεν σου κανει η απαντηση πηγαινε καταγγηλετο τοσο βλακας και κομπλεξικος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/11 08:07

    08:02 Καλα εκανε και εβαλε το παλικαρι το βιντεο! εσενα ρε κουραμπιε τι σε κοφτει? τι εισαι η γκομενα του βλακα που εκοψε τα δεντρα?Εσυ για να βγεις πρωι πρωι και να μιλας με αυτο τον τροπο μαλλον μπορει να εισαι και ο ιδιος φονια της φυσης!Ουσττ ρε κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/12/11 08:56

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΑΣΟΠΟΝΟΥ-ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ???
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΟΥ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/12/11 09:39

    Και για τα ελαφια το ιδιο λεγατε και οι καταψυκτες σας ηταν γεματοι!Τωρα τα ιδια λετε και με τα δεντρα! Ελεος παντα ειστε με μια δικαιολογια στο στομα! Εχετε καταστρεψει τα παντα!Δεν σας πιστευει πια ο κοσμος και αληθεια να λετε εχετε κανει τοσα πολλα που δεν πιστευει πια κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/12/11 09:59

    bambakiasi i malakiasi..???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/12/11 10:27

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/12/11 10:29

    ΦΙΛΕ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ. Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ- ΖΩΟΦΙΛΩΝ...

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/12/11 10:34

    10:29 ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΕΥΚΟ Η ΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΑΦΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ! ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/12/11 10:37

    Λοιπον παιδια επειδη καποιοι κανουν τους εξυπνους...Για την Βαμβακιαση υπαρχουν πολλα φαρμακα ωστε να ψεκασουν αν θελουν και να μην υπαρχει προβλημα με το δεντρο! Ειναι εγκλημα που τα εκοψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/12/11 12:50

    10.34
    ...ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/12/11 14:33

    ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣΗ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΥΡΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/12/11 14:40

    Εκτός απο φάρμακα η Βαμβακίαση αντιμετωπίζεται και με φυσικά προιόντα! Στα δέντρα παρουσιάζεται το μπαμπάκι αυτό κάτω από το οποίο επωάζονται τα αυγά του εντόμου που είναι σαν κίτρινη κρέμα. Τα νεα έντομα εισβάλλουν μέσα στο πεύκο και αντλούν τους χυμούς του. Το πεύκο εξοντώνεται σιγά σιγά. Αδυνατίζει, μαυρίζει χάνει τις δυνάμεις του και σε συνδυασμό με το καυσαέριο , την έλλειψη θρεπτικών στοιχείων στο έδαφος, ή σωριάζεται κάτω ή σαπίζει ολόκληρο
    Ο συνηθισμένος τρόπος αντιμετώπισης συνήθως είναι δυνατός ψεκασμός με νερό μαζί με κάποια φάρμακα και κόψιμο κάποιων πολύ άρρωστων κλαδιών. Αυτό το κάνουν οργανωμένα συνεργεία και έχει κάποιο μικρό κόστος.
    Τι κάνουμε;
    Καλό ξέπλυμα , άνοιξη, με διάλυμα σαπουνόνερου.
    Η παραπάνω ενέργεια φροντίζουμε να επαναλαμβάνεται άλλες 2 φορές (καλοκαίρι , φθινόπωρο)
    - Ασβεστώνοντας τα πεύκα όπως έκαναν παλιά, η βαμβακίαση φεύγει ή περιορίζεται σημαντικά.
    Μια καλή λύση είναι με ταινίες που έχουν κόλλα ....τις τοποθετούμε σε 2 διαφορετικά ύψη (πχ στο 1 μέτρο και στα 2 μέτρα από το έδαφος) κι έτσι όταν τα έντομα αρχίσουν να περπατάνε στον κορμό, σταματούν και δεν πάνε να γεννήσουν. Οι ταινίες να αλλάζονται κάθε χρόνο.
    Φροντίζουμε τα πεύκα μας να είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς συντήρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/12/11 14:43

    Προς κ.ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΟΥ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ...Το σχόλιο 14.40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/12/11 15:56

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ..ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ! ΩΡΑΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/12/11 16:51

    ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΞΕΡΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΥΚΑ ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/12/11 16:52

    Βγηκε και ο θηροφυλακας για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα!Αν σας εμεινε λιγακι ιχνος ανθρωπιας θα επρεπε να εχετε φυγει ολοι σας λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/12/11 16:57

    ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΡΓΟΥ Απο το λεξιλογιο σου καταλαβαμε τι κουμας αλλα και τι αληταρας εισαι! σε πληρωνει τσαμπα το κρατος βολεμενε θηροφυλακα!
    Σου επιστρεφω ολες τις βρωμιες που ειπες παραπανω στα μουτρα της οικογενειας σου αληταρα!Κοψατε τα δεντρα θελεις και τα ρεστα ασχετε κοπριτη!

    Αντωνης Ταντανακης Αγροτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/12/11 16:59

    ΤΗ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΑΓΡΟΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ Ε ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/12/11 17:07

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΕΡΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ...ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΥΚΑ... ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ!ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΚΑΛΑ!

    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/12/11 17:09

    χαχαχαχαχαχααχ! οντως φιλε το ελεγα και τις προαλες..εχει φαει αυτο το ατομο ελαφια που μαλλον μπορει να κανει και εμποριο! Ακριβο το κρεας του Ελαφιου ε..λιγο και η κριση του εκοψαν και καποια λεφτα τωρα απο τα 2 χιλιαρικα που του δινουν και το εμποριο ελαφιου παει συννεφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/12/11 17:09

    NATOS KAI O GIORGAKIS MAS!!!!!!!!!!!!!GIA KANE MPEEE MORI ADERFI TOY ELEOYS..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/12/11 17:16

    ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΕΛΑΦΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΠΛΑ! ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΖΩΟ! ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ!ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΚΟ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΔΕ ΕΤΣΙ? ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/12/11 20:37

    ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΦΙΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑΤΟΥΣ ΤΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΧΙΟΠΕΔΟΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΙΠΟΔΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΛΙ ΠΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΙΝΕ ΑΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΨΑΞΑ ΙΠΑΡΧΙ ΕΝΑ ΙΔΟΣ ΜΕΡΜΙΝΚΙΟΥ ΣΤΙΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ /ΙΡΕΜΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΝΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/12/11 20:48

    φωτοβολταικα θα βαλουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/12/11 21:40

    20:37 Φιλε εσυ μαλλον θα εισαι καθηγητης ορθογραφιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/12/11 22:17

    Signomi re pedia .den mporite na kratisete ena epipedo sta sxolia sas ?kalo ine na akougonte oles oi gnomes ala toulaxiston mi vrizete .o thirofilakas ine aparadektos.mpori na exis dikio ala to exis xasi me to tropo pou milas .gnorizo poli kala oti to dasarxio den exi xrimata gia kavsima ke den ginonte ta provlepomena service sta oximata me apotelesma oi dasofilakes pou prepi na trexoun otan gini mia katagelia anagazonte poles fores na vazoun apo ti tsepi tous xrimata gia na mporesoun na prostatevsoun ti fisi apo orismenous anegefalous .giayto kalo ine na min ta vazoume panta me tous ipalilous ke na tous perni olous i mpora .sigoura iparxoun orismeni pou den kanoun sosta ti doulia tous ke mas eksorgizoun olous .auto isxii gia olous tous dimosious ipalilous. oi legomenoi kaloperasakides .gia na mi pareksigitho ime ke ego dimosios ipalilos ala apaytous pou poles fores den exoun to xrono oxi gia kafe ala oute gia katourima .ke prepi epitelous na katargithi i monimotita ke na dite pos tha eksipiretite o kosmakis .giati tora exoun demeno to gaidaro orismeni .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος16/12/11 23:26

    22:17 Αγαπητε φιλε διαβασε ολα τα σχολια και θα καταλαβεις ποιος βριζει μανες και οικογενειες...Ο θηροφυλακας!Δες τι πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος!Επειδη καποιοι εχουν αντιθετη γνωμη! Το κανει συχνα αυτο οποιος πει την δικη του γνωμη αρχιζει και βριζει! Τι να πει κανεις και μονο τον τροπο που εκφραζεται καταλαβαινει κανεις ποσο απροστατευτα ειναι τα ζωα του νησιου μας αλλα και τα δεντρα!Λυπαμαι πραγματικα που ο Ελληνας φορολογουμενος πληρωνει τετοιους ανθρωπους! ειναι κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/12/11 23:28

    Δειτε λεξιλογιο θηροφυλακα! Αυτον τον πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος!αισχος!

    ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΞΕΡΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΥΚΑ ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος17/12/11 00:45

    Ο ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜ@ΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος17/12/11 07:22

    00:45 Συγνωμη κυριε εσεις θεωρειτε "θαρρος" οταν καποιος βριζει? Διοτι εγω εμαθα οτι οποιος βριζει ειναι "δειλος" επειδη δεν εχει επιχειρηματα να απαντησει οπως οταν του εκανε ολοκληρο σχολιο ο 16/12/11 14:40 και του αναλυσε λεπτομερως την αντιμετωπιση της βαμβακιασης...Αυτος λοιπον αντι να απαντησει αρχισε να βριζει...αυτο λοιπον εσυ το θεωρεις θαρρος? Πληρωνουμε εναν θηροφυλακα για να μας βριζει και μαλιστα επωνυμα που σημαινει οτι για να ειναι τοσο πολυ ανετος και ανεξελεκτος αρα εχει και ακρες και δεν τον κουναει κανεις!Ενας σοβαρος ανθρωπος δεν εχει λεξιλογιο πεζοδρομιου ειναι απλα σοβαρος αν μπορει να απαντησει απανταει αν οχι..απλα δεν ξανασχολειτε!Ο 16/12/11 14:40 ειναι γεωπονος και εδωσε καποιες συμβουλες για την αντιμετωπιση της βαμβακιασης ωστε να μην κοβουν δεντρα 50 χρονων! και για να δεις οτι ο θηροφυλακας λεει και ψεματα μιλησε για σαπια δεντρα..αν δεις ομως το βιντεο ο κορμος ειναι ολοφρεσκος...Ξυλα για το τζακι τους τα εκαναν!Λυπαμαι που πληρωνουμε τετοιους αλητες! Θα μπορουσε στη θεση του βολεμενου να ηταν καποιος αλλος αξιοπρεπης ανθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/12/11 09:44

    ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ Η ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.
    ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ (ΚΑΠΟΙΟΙ) ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ΣΕ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!
    07.22 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος18/12/11 13:33

    ΡΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ....

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *