ροή ειδήσεων

Μοναδικά Χριστούγεννα στις πηγές της Καλλιθέας

Οι Πηγές Καλλιθέας άνοιξαν τις πύλες τους το Σαββατοκύριακο και πλημμύρισαν από κόσμο, πιστό στο ραντεβού για ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ξεχωριστά πάνω στο νησί...
Τα προγράμματα πλούσια, σε κάθε χώρο του Μνημείου, η διακόσμηση ανανεωμένη, η ατμόσφαιρα γιορτινή για να μεταδώσει στα παιδιά το πνεύμα των Χριστουγέννω και να δώσει χαρά και ελπίδα.

Δημιουργικές κατασκευές, μουσική, παραμύθια, ορχήστρες, χορωδίες, χορευτικά Χριστούγεννα, τοξοβολία, αγώνας γρήγορου σκάκι, είναι μερικές από τις συμμετοχές του Σαββατοκύριακου που μας πρόσφεραν, το Κολλέγιο Ρόδου, ο ΡΟΑΝ, το Ροδίων Παιδεία, η σχολή χορού της Β.Φερδεκλή, το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Μαριτάνας Αλακιώτου, οι μαμάδες της Ρόδου, ο σκακιστικός όμιλος «ο Ιππότης», το club του γέλιου με την Αργυρώ Πεταλά, το Ωδείο Coreli και άλλοι. Πολλά παραμύθια, ο Μάγος, η παράσταση «όταν ο Γκάθαν συνάντησε τον Πέλκαν», βόλτες με άμαξα, με άλογα, επιτραπέζια παιχνίδια, το εργαστήρι του Αη Βασίλη από το Καραμελόσπιτο κράτησαν τους μικρούς μας φίλους υπερδραστήριους και χαρούμενους.

Τα μπαζάρ στολισμένα με ό,τι χρειάζεται το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ο καιρός καλός για μια ζεστή σοκολάτα στον εορταστικό χώρο της Ροτόντας με θέα τη θάλασσα.

Ο πράσινος Άγιος Βασίλης στις Πηγές Καλλιθέας!
Αυτά τα Χριστούγεννα, στις Πηγές Καλλιθέας είναι μαζί μας ο πράσινος Άγιος Βασίλης, που φέτος δε δίνει δώρα.... αλλά μαζεύει τα παιχνίδια που επιθυμείτε να χαρίσετε και θα τα δώσει εκ μέρους σας σε άλλα παιδιά που τα έχουν ανάγκη, για να μοιραστείτε μαζί τους τη χαρά των δώρων!

Έτσι, στις Πηγές Καλλιθέας, ο Πράσινος Άγιος Βασίλης θα χαρεί να παραλάβει τα παχνίδια που δεν παίζετε πια μ’ αυτά, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εκείνος, με τη βοήθεια των Εθελοντών Ρόδου, θα τα μοιράσει σε παιδιά που τα χρειάζονται, δίνοντας τους μεγάλη χαρά! Η ημέρα προσφοράς θα είναι η 3η Δεκεμβρίου, γι’ αυτό τα παιδία πρέπει μέχρι τότε να συγκεντρώσουν τα παιχνίδια που προσφέρουν. Ήδη οι συμμετοχή είναι μεγάλη και ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς καθώς και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν.

Το εισιτήριο για το Μνημείο είναι 2€. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα μικρά παιδιά έως 6 ετών. Όλα τα εισιτήρια μπαίνουν στην κλήρωση με τα δώρα, που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου. Τα έσοδα από τα εισιτήρια συμβάλλουν στη συντήρηση του Μνημείου της Καλλιθέας. Χρυσοί χορηγοί είναι οι: Sunwing Resort, Rammos food service & ice cream.

Πληροφορίες:

Πηγές Καλλιθέας, τηλ 22410 37090, 65691, 
e-mail: info@kallitheasprings.gr ,www.kallitheasprings.gr, facebook,

Praxis Plus, τηλ 22410 24095, info@praxisplus.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/11 12:19

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ

    ΠΑΝΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *