ροή ειδήσεων

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά)...

- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον(στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο(MMR ας πούμε).Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και....

πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την μαιρούλα στον(στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγο του εμβολίου που έκανε η μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.

-Πήραν την μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος. Τότε κυνικά ο νευρολόγος τους είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό:Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο. Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; Ξαναρωτάει η μητέρα: Πως γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. Οι γονείς ξέσπασαν σε λιγμούς.

- Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.

Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά. Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:

-Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η μαιρούλα μεταφέρεται στο πολυδιαφημησμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΑ. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. Αφού μπήκε στο δωμάτιο η μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από ινδία και πακιστάν. Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο(Η) ογκολόγος απάντησε: Διότι το υπουργείο υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.

-Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου(η μία 4ήμερη).

Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000.Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.

-Η θεραπεία της μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. Την Τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία τελικά πέθανε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

1η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΑΞΟΝΑ;

2Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ;

3Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ;

4Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ.

5Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ; ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/11 18:05

    ΓΙΑΤΡΟΙ=ΓΥΠΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/11 19:42

    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/11 20:11

    φιλε μου δεν σε γνωριζω αλλα σ ευχαριστω διοτι μου εδωσες δικηο οταν παλεψα για να μην εμβολιαστουν τα παιδια μου για αντιμετωπιση καρκινου που ηταν υποχρεωτικο.Ο θεος να εχει εσενα καλα την μικρη μαιρούλα ενα αγγελακι που να προστατευει τα αλλα παιδακια και οπως ειπε ο προηγουμενος αναγνωστης εδω η κολαση εδω και ο παραδεισος θα πληρωσουν με πιο βαρυ νομισμα τις πραξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/12/11 21:17

    πια εμβολια να μιν βαζουμε στα παιδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/12/11 21:58

    Φίλα μας, σε παρακαλώ δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Έχουμε παιδιά και ανησυχούμε..Ποια εμβόλια είναι επικίνδυνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/12/11 22:20

    ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ GOOGLE

    http://www.homeopathy.gr/homeopathy/children_vaccinations_homeopathy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/12/11 00:27

    δεν εχω λογια..... στον φουρνο αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/12/11 17:51

    tha ithela na parathesw kapoious provlhmatismous kai kapoies pros ton kurio kwnstantino kai olous tous anagnwstes..me poia idiothta protrepete olous tous goneis na mhn emvoliazoun ta paidia tous??alitheia tha mporousate na analavete thn euthinh se periptwsh pou kapoios gonios pou sas sumvouleuetai xasei to paidi tou apo ilara erythra i tetano??? epipleon,pisteuetai pws o monos tropos gia na emfanistei karkinos se ena paidi einai o prohgoumenos emvoliasmos tou???pris 200 xronia den uphrxan peristatika karkinou se neares hlikies???? 3on na anaferetai dhmosia to onoma tou giatrou pou zhthse fakelaki oxi gia analavei to peristatiko alla gia na metaggisei aimopetalia..auto den sumvainei pouthena..oson afora ta farmaka tha sumfwnhsw mazi sou...tha ithela loipon na proteinw oso menos kai na diathreis gia thn iatrikh koinothta ek tou asfalous ths anwnumias sou mhn parasureis atoma kai eidika goneis pou logw ths idiothtas tous ws goneis exoune agxos gia ta paidia tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v...
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ. ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΑΠ΄ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΜΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ) ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ; ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΕΤΣΙ ΔΙΕΜΗΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ;ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ LINK KAI SKEFTEITE ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ 19-12-2001 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑΝ; ΔΕΙΤΕ:

    http://www.medlook.net/article...


    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΩ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/12/11 02:25

    1on epwnuma apanthses sto sxolio mou kai oxi sthn arxikh sou ekthesh....2on giati na me antimetwpiseis dikastika...esu tha eprepe na antimetwpisteis dikastika pou xwris na exeis thn iatrikh idiothta kateuthuneis anhkserous goneis...3on den mou apanthses pote an tha analaveis thn euthini..psakse oti mporeis na kathgoritheis..4on den tha sthrizomouna pote oson afora thn iatrikh praksh se ekpompes tou youtube...kai telos prepei na ksereis pws den periexoue ola ta emvolia ydrarguro...auta ta liga kai na ksereis pws einai polu eukolo na kaneis ton ntentektiv kai na kathgoreis anthrwpous pou exoun dwsei thn zwh tous gia thn episthmh prospathwntas na antimetwpisoun thn idia thn fush...h kritikh einai to pio eukolo epaggelma file mou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ.ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ

    1 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ; ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    2 ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ) ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 5.

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/12/11 12:40

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ . ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ(ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ; ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ

    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/12/11 19:02

    ειμαι μια μανα η οποια αντιμετωπισε προβλημα ογκου στο παιδι μου 4 μηνες μετα απο εμβολιασμο. και πηγα στην αγγλια για θεραπειες. οι αγγλοι γιατροι εμειναν εκπληκτοι οταν ειδαν τα εμβολια που κανουμε εδω στην ελλαδα απο το βιβλιαριο. μου ειπαν ακομα κανετε αυτα τα εμβολια στην ελλαδα;
    καποιοι γιατροι το παραδεχτηκαν και εδω στην ελλαδα, καποιοι αλλοι οχι. εσυ σαν γιατρος τι εχετε να μου απαντησετε γιατι γιατρος ειστε. απαντηστε μου παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/12/11 13:51

    arxika den eimai paidiatros...h eidikothta mou einai xeirourgos kardias paidwn...kathimerima xeirourgoume paidia..exoume spoudasei 20 xronia auto pou kanoume kai pragmatika h zwh mou sugkekrimena exei na kanei mono me ta paidia kai se kamia periptwsh me thn pelateia kai me ta lefta twn etairiwn..to sxolio mou sthn anarthsh egine mono kai mono apo mia ereuna pou exoume kanei sxetika me thn suxnothta emfanishs thanatiforwn muokardiopatheiwn se paidia pou exoun emvoliastei kai se paidia pou den exoun emvoliastei...den exei oloklhrwthei kai giauto den mporw na thn parathesw...ws ek toutou den eimai o pleon armodios na logodotisw gia ola ta emvolia pou kukloforoun..to sxolio mou egine ligo kaustika dioti antimetwpizoume paidia allodaphs kuriws proeleushs pou den exoun emvoliastei kai upokeintai se poluwres epemvaseis kardias giauto to logo...den exw kapoio provlhma mazi sas kai oute fovamai pws tha xasw pelateia...arkei gia mena na mhn genikeuoume aplousteumena parasurwntas me auton ton tropo pollous goneis...as ginei opoiosdhpote dikastikos agwnas kai mono an apodeixtei statistika pws einai vlavera gia ta paidia tote as katigorithoun kai oi etairies kai oi giatroi pou ta kanoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/12/11 23:36

    Δεν με καλυπτει η απαντηση σου:


    Όλα τα εμβόλια είναι δηλητήρια
    της Eleanora McBean Ph.D., N.D.,
    μετάφραση-επεξεργασία Βίκυ Χρυσού

    Τα εμβόλια περιέχουν αποσυντεθειμένες πρωτεΐνες, σαν αυτές που λαμβάνονται από φλύκταινες άρρωστων ζώων ή σάπια αυγά αναμιγνύενται με θανατηφόρα φάρμακα όπως: φαινόλη (φαινικό οξύ-carbolic acid ), υδράργυρο, φορμαλδεΰδη (φορμαλίνη), κ.λπ. Οι αποσυντεθειμένες πρωτεΐνες μπορούν να προκαλέσουν αλλαντίαση, σαλμονέλα ή άλλες μορφές δηλητηρίασης του οργανισμού. Δεν είναι να απορεί κανείς πού οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί μετά από εμβολιασμούς.Όλοι οι γιατροί που γνωρίζουν το θέμα, γνωρίζουν και παραδέχονται ότι όλα τα εμβόλια είναι ιδιαίτερα τοξικά και πως οι συνέπειες τους είναι απρόβλεπτες. Κανένας γιατρός, τεχνικός εργαστηρίου ή επιστήμονας δεν μπορεί να να προσδιορίσει την αντίδραση που θα έχει ένα εμβόλιο σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε εκ των προτέρων το σημείο ανεκτικότητας στο δηλητήριο που έχει κάθε πρόσωπο. Ως εκ τούτου, είναι ένα θανάσιμο παιχνίδι -σαν ρώσικη ρουλέτα- ως προς το εάν το εμβόλιο θα προκαλέσει:
     άμεσα το θάνατο (και μερικές φορές πράγματι συμβαίνει), ή
     παράλυση λίγες ώρες αργότερα, ή
     καρκίνο, καρδιακά προβλήματα ή φυματίωση λίγα χρόνια αργότερα, ή
     νεφρική νόσο, ηπατική βλάβη, ή
     παράνοια (μετά-εμβολιαστική εγκεφαλίτιδα -φλεγμονή του εγκεφάλου που προκαλείται από τα εμβόλια) ή
     κάποια άλλη χρόνια ασθένεια κάπου στην πορεία.
    Τα εμβόλια είναι ακόμη χειρότερα από τη ρώσικη ρουλέτα γιατί σκοτώνουν χιλιάδες αθώους ανθρώπους σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ενώ η ρώσικη ρουλέτα μόνο λίγους και συνήθως απατεώνες.FORD, η μαριονέτα
    Αφού οι προωθητές του εμβολίου (κατά της υποτιθέμενης γρίπης των χοίρων) “πήραν” από τον Ford τα $ 135 εκατ. δολάρια, του είπαν να είναι “καλό παιδί” και να ανεβάσει το μανίκι, ώστε να έχουν τη φωτογραφία του εμβολιασμού του, για να παρακινήσει έτσι όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Ήθελαν να χρησιμοποιούν τον ίδιο και την φωτογραφία του, ώστε να λειτουργήσει σαν προπαγάνδα πωλήσεων και να πουλήσουν έτσι τα φάρμακα-δηλητήρια τους. Αυτός υπάκουσε σαν μαριονέτα.
    κλπ κλπ κλπ

    πηγη

    http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html#ixzz1YffTonjy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *