ροή ειδήσεων

Αντιδήμαρχος... οδηγός απορριμματοφόρου !

Ο Τζίμυς πήρε την καθαριότητα... στα χέρια του !
Απίστευτο και όμως Καλλικρατικό το σημερινό ανέκδοτο...

με το αντιδήμαρχο καθαριότητας να αναλαμβάνει οδηγός σε απορριμματοφόρο και μαζεύει τα ασυμμάζευτα από τις γειτονιές της Ρόδου.
Φαίνεται η κατάσταση πλέον άγγιξε και τους ανώτερους λειτουργούς του δήμου που πριν δώσουν "πάσα" στον ιδιώτη, θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους.
Άλλη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε όταν μήνες τώρα μιλάμε για στημένο παιχνίδι εις βάρος των πολιτών και της δημόσιας υγείας, για το κέρδος ιδιώτη και το βόλεμα ημέτερων.
Ένα τέτοιο "σικέ" παιχνίδι θέλει και στήριξη που απλόχερα πρόσφεραν οι ημέτεροι που στέγνωσαν τις πένες τους για τα κακώς κείμενα του δήμου, αλλά συνέχισαν το κυνήγι των μαγισών-πολιτών που κατάγγελλαν την τραγική καθημερινότητα τους...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/12/11 18:08

    oloi tin prohgoumeni vdomada anti na treksoun na vroun lysi na pliro8oun oi ergazomenoi aftoi sxediazane tin oikonomiki meleti gia na perasoun sto dimotiko symboulio.TERMA PIA OI POLITES TOUS PIRANE EIDISI ....I KSEFTILA SE OLO TIS TO MEGALIO DHMARXE MAZEPSE TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/12/11 18:21

    ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/12/11 19:20

    ο Κουσουρνάς προεκλογικά έλεγε ότι είχε λύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/12/11 20:42

    ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΦΕ) ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/12/11 23:10

    Με σωρούς σκουπιδιών είναι πιθανόν να περάσουν τις γιορτές οι κάτοικοι του Ηρακλείου στην Κρήτη αλλά και στους γειτονικούς δήμους, καθώς οι εργαζόμενοι του υπεργολάβου στη χωματερή των Πέρα Γαλήνων έκλεισαν τους χώρους της χωματερής σήμερα, υποστηρίζοντας ότι είναι απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες!

    Μάλιστα, την πληροφορία επιβεβαίωσε απόψε στο Cretalive ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, Β. Κλάδος.

    Από την πλευρά του δήμου προβάλλεται το επιχείρημα ότι ο εργολάβος έχει πληρωθεί, ωστόσο, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τί έχει συμβεί μεταξύ εργολάβου και υπεργολάβου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/12/11 02:10

    ας ξεκινησει αρχικα η καλυτερη κατανομη υπαλληλων και επιπλεον να αρχισουν να δουλευουν...που για να κανεις μια δουλεια στη ροδο θα πρεπει να χεις 500 γνωστους για να σε <<
    βοηθησουν>>...δλδ για να κανουν αυτο που πρεπει να κανουν και πληρονονται για αυτο!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/12/11 08:11

    είναι η αρχή για να ξεκινήσουν διαδικασία απόλυσης των υπαλλήλων καθαριότητας αφού την αποκομιδή δεν θα την κάνουν πια αυτοί. Τα αρχηλαμόγια οι δημοσιογράφοι τόσο καιρό κρύβουν το θέμα κάτω απο το χαλί αντί να καλέσουν τους υπεύθυνους καθαριότητας και τους υπαλλήλους καθαριότητας για να μάθουμε τελικά τι πραγματικά συμβαίνει. Αν δεν έχουν λεφτά για καύσιμα (μούφα μου ακούγεται αυτή η δικαιολογία) να δίνει απο την τσέπη του ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι να βάζουν βενζίνη. Αλλωστε όπως λένε όλοι εκλέγονται για να προσφέρουν στον τόπο αλλά απ ότι φαίνεται προσφέρουν μόνο στην τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/12/11 10:11

    ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ψεματααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/12/11 12:53

    Πρώτο Θέμα - αυτοδιοίκηση gr
    www.aftodioikisi.gr
    Την αποκομιδή των απορριμμάτων του νησιού αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου από σήμερα ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κάσου, καθώς χθες έληξαν οι συμβάσεις του οδηγού απορριμματοφόρου και του εργάτη καθαριότητας. Παράλληλα, ο Δήμος Κάσου, παρά το γεγονός ότι το οργανόγραμμά του προβλέπει 25 εργαζόμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/12/11 13:00

    Την αποκομιδή των απορριμμάτων του νησιού αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου από σήμερα ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κάσου, καθώς χθες έληξαν οι συμβάσεις του οδηγού απορριμματοφόρου και του εργάτη καθαριότητας. Παράλληλα, ο Δήμος Κάσου, παρά το γεγονός ότι το οργανόγραμμά του προβλέπει 25 εργαζόμενους, μετά τη συνταξιοδότηση του δεύτερου διοικητικού υπαλλήλου, διαθέτει μόλις... έναν!

    Αποτέλεσμα, όπως λέει ο δήμαρχος Δ. Ερωτόκριτος στην aftodioikisi.gr, «τόσο ο μοναδικός υπάλληλος όσο και ο δήμαρχος και αντιδήμαρχος να τα κάνουμε όλα και να... συμφέρουμε. Συνεχίζουμε να κάνουμε τα πάντα κι ακόμη περισσότερα πλέον, από τότε που η aftodioikisi.gr είχε δημοσιεύσει το προηγούμενο ρεπορτάζ: χειριστές μηχανημάτων, σκουπιδιάρηδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, διοικητικοί υπάλληλοι...»

    «Με αυτά τα δεδομένα την παλεύουμε την κατάσταση, αλλά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πελαγώνει κανείς με τα όσα αντιμετωπίζει κάθε ημέρα», σημειώνει μιλώντας στην aftodioikisi.gr και ο αντιδήμαρχος Γ. Κουργιαντάκης.

    Να σημειωθεί πως ο δήμος -επιπλέον- διαθέτει δύο διμηνίτες συμβασιούχους, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στο τέλος του χρόνου. Όσο για την υπάλληλο που κατάγεται από την Κάσο, δουλεύει στο ΚΕΠ Συντάγματος και επιθυμεί να πάει στο νησί της με μετάταξη, παρά τις τότε υποσχέσεις... πολλά καράβια έχουν πάει μέχρι σήμερα στο νησί της Κάσου, αλλά χωρίς αυτήν.

    Υποσχέσεις Κουκουλόπουλου

    Ο Γ. Κουργιαντάκης έχει, όπως λέει, εναποθέσει πλέον τις -όποιες- ελπίδες του στον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο.

    Κι αυτό γιατί σε προ ημερών συνάντηση που είχε η δημοτική Αρχή Κάσου μαζί του, τους «υποσχέθηκε πως μέσα στις γιορτές θα περάσει νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία θα προσληφθούν 3 επιπλέον διοικητικοί στην Κάσο, 1 επιπλέον στο Αγαθονήσι και 2 επιπλέον στη Χάλκη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *