ροή ειδήσεων

Γιώργος Χειμωνέτος: «Πάντα πληρώνω όταν βγαίνω με γυναίκα»

Ο Γιώργος Χειμωνέτος συναντήθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Βράδυ» της Πέμπτης
και συζήτησαν για το Dancing οn Ice, τις γυναίκες αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου στη ζωή του...


Ο 39χρονος πρωταθλητής της ποδηλασίας, χαρακτήρισε τον εαυτό του «πολύ ήρεμο» αναφερόμενος στην πορεία του στο χορευτικό show ενώ για την εμφάνισή του στο πρόσφατο live είπε: «Η πολλή σιγουριά νομίζω με έφαγε. Στο τέλος, ντράπηκα. Γιατί ο Γιώργος δεν ήθελα να έχει στο ενεργητικό του δύο τούμπες, ενώ δεν θα έπρεπε να τις έχει»

Για την εποχή που ξεκίνησε το μόντελινγκ, αποκάλυψε: «Πάλι καλά που μας έκατσε αυτό. Εγώ το έκανα καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Και τον γκόμενο και το μοντέλο και ό,τι θέλεις. Έπαιρνα 100 χιλιάδες δραχμές από την ποδηλασία και ήρθαν και μου είπαν για 2-3 ώρες θα πάρεις 50 χιλιάδες. Και το σκέφτηκα και το έκανα».

Πώς συμπεριφέρεται όμως, στις σχέσεις του με τις γυναίκες; Ο ίδιος αποκάλυψε: «Πάντα πληρώνω όταν βγαίνω με γυναίκα. Καμιά πόρτα ανοίγω, τραβάω τις καρέκλες στο τραπέζι…», ενώ για τις σχέσεις του κατά καιρούς, απάντησε με χιούμορ: «Αυτές δεν με αφήσαν, συγνώμη που στο λέω. Στις ωραίες γυναίκες, επειδή με έχουν ρωτήσει ξανά, δεν έκανα κάτι. Αυτές αποφάσιζαν». Ακόμα, ο Γιώργος Χειμωνέτος είπε: «Έχω κάνει τρεις σοβαρούς δεσμούς, από μία διετία τουλάχιστον», ενώ πρόσθεσε: «Συνήθως οι γυναίκες με διώχνουν και μετά το μετανιώνουν. Μάλλον δεν ζήλευα πολύ». Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα παιδικά του χρόνια, στη Ρόδο: «Φεύγαμε πιτσιρικάδες 14 χρόνων, με στοίχημα ποιος θα γυρίσει με περισσότερα ραντεβού από γκόμενες. Τρία με τέσσερα ραντεβού το βράδυ, τα κλείναμε».

Τέλος, στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ή να μπει σε μια μόνιμη σχέση, δήλωσε «ανοιχτός σε προτάσεις», ενώ είπε: «Το παλεύω να βολευτώ, δεν έχω πρόβλημα. Περιμένω να μου τύχει, θέλω να ερωτευτώ».

yUPI

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/12/11 17:36

    SIGA RE KAI PIOS EISAI????
    TI EXEIS KANEI STHN ZOH SOU????
    MILAN OLOI MILANE KAI H APOTIXIMENOI.
    ENAS KOMPARSOS EISOUN KAI ENAS ATHLITHS ME NTOPA H KANO LATHOS?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/11 18:31

    kai eseis mono na krazete kserete...klasikoi ellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/11 19:26

    SOSTOS FILE 9/12/11 19:17 MONO AUTOI POU THELOUN NA KRYFOUN TA ELATOMATA TOUS PLHRONOUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/11 19:59

    Σιγα ρε αντρα...Δηλαδη οποιος πληρωνει ειναι αντρας? Και οποιος δεν.. οχι? Εκει εσυ δειχνεις αν εισαι αντρας? Εσυ πληρωνεις για να κανεις επιδειξη...Εκμεταλευεσαι την επωνυμια σου και πηδας...Αλλιως θα πληρωνες πολυ ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/11 23:08

    Ρε παιδιά τι ανάρτηση είναι αυτή; Σιγά τον μαλάκα και σιγά την ατάκα που είπε! Δεν τα κατάφερε στην πόλη και ήρθε να γίνει πρώτος στο χωριό. Εκτός αν το να πουλάς μούρη είναι κάτι που μπορεί να το κάνει μόνο ο ποδηλάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/12/11 06:32

    Μαλιστα το Γιωργακι...Εγινε τελικα αντρας! Τουλαχιστον βγαλε το γυμνασιο που το αφησες στην Δευτερη Γ. Για να λες οτι εμαθες πεντε πραγματα! Εγω παντως βρισκω πολυ ωραια την αναρτηση γιατι μου προκαλει πολυ γελιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/12/11 13:02

    ρε blogger το ιστολόγια αυτο παράπονα ρόδου δε λέγεται? τι μας νοιάζει τι κάνει αυτος.....ξέχασε την καταγωγή του άρα ήρθε η ώρα να τον ξεχάσουμε και εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/12/11 11:36

    Χαχαχαχαχαχα! Ο Χειμωνετος! Τι αλλο θα ακουσε θεε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/12/11 01:23

    Χμ, πολύ μίσος και κακία για έναν αξιόλογο Αθλητή της Ελλάδας και μοντέλο και ΑΝ-ΘΡΩ-ΠΟ!! Προβλήματα με τους συντοπίτες μας έχουμε όλοι όταν κάνουμε την υπέρβαση και περνάμε σε άλλο στάδιο, διαφορετικό από τους απλούς θνητούς... Δεν ειναι ανάγκη να 'θάβετε' κάποιον τον οποίο ζηλεύετε μιας και ο ίδιος διάλεξε την δική του πορεία είτε αυτή ήταν ο αθλητισμός είτε των media (λόγω ανάγκης...) κάθε τομέας με τα τυχερά του.
    Όλοι μας έχουμε προσωπικά προβλήματα και προσπαθούμε να επιβιώσουμε...
    Βέβαια, όποιος δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον αθλητισμό ΔΕΝ γνωρίζει τι ζόρια και πιέσεις (κυρίως ψυχολογικές)τραβάμε εμείς οι αθλητές πόσο μάλλον για τους περισσότερους από εσάς που δεν ξέρετε τί θα πει Πρωταθλητισμός και καθόσαστε πίσω από μια οθόνη και λέτε ό,τι σας κατέβει - ανώνυμα πάντα.
    Ρωτήστε κάποιο δικό σας άνθρωπο πόσο δύσκολο ειναι πειθαρχήσει και να κάνει το χόμπυ του ή το άθλημά και ύστερα φανταστείτε πόσο ακόμα πιο δύσκολο ειναι να 'ανέβεις' και να παραμείνεις στην κορυφή.. Όσοι γελάτε ανίδεα είσαστε απλά το παιδί του μπαμπά και της μαμάς ενώ, όσοι γελάτε ειρωνικά είσαστε τα παιδιά της καφετέριας που τα βρίσκουν ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.-
    Ύστερα από αυτό το post μπορείτε ελέυθερα να κρίνετε γιατί ακριβώς έτσι ειναι ενώ εγώ, αυτό που ξέρω ειναι ότι και του χρόνου θα 'ανεβάσω' την Ελλάδα για να σπάσει ξανά λίγο η μυζέρια την οποία κάποιοι από εσας την δημιουργούν και αντί να χαιρόσαστε και να προσπαθείτε να γίνετε καλύτεροι απλά ευχόσαστε να... πεθάνει ο γάιδαρος του γείτονα. Κλασσική ελληνική αντίδραση... Λυπάμαι παίδες
    Ευχαριστώ και συγγνώμη για την 'πικρή' αλήθεια
    Κ.Δ.

    ΥΓ: Γιώργο, αυτό το οποίο έμαθα ειναι το εξής... κανείς δεν άγιασε στον τόπο του. Ζήσε την ζωή σου και κάνε την διαφορά ακόμα μεγαλύτερη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *