ροή ειδήσεων

Αλίκη: Ένα αδέσποτο από τη Ρόδο στην Ολλανδία

Η Αλίκη έφτασε στην Ολλανδία στις 21/12!
Για την Αλίκη δεν δούλεψε το ''Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων''. Βρέθηκε μωρό ούτε 2 μηνών πεταμένο έξω απ το αεροδρόμιο της Ρόδου... Η τύχη τη χαμογέλασε προσωρινά αφού υιοθετήθηκε στην Αθήνα, όμως ο άνθρωπος πήρε μετάθεση στο εξωτερικό και ήταν ακατόρθωτο να την πάρει μαζί όσο κι αν ήθελε. Tην είχε μάλιστα υιοθετήσει αντί να αγοράσει από πετ σοπ όπως αρχικά ήθελε!

Υιοθετήθηκε ξανά από οικογένεια με παιδιά και με όλες τις καλές προϋποθέσεις ... Όμως 1 χρόνο μετά, η αγάπη απλά τους τέλειωσε (το σκυλί ήταν αστείρωτο ακόμα, πίσω στα εμβόλια του, με πρόβλημα τουαλέτας/βόλτας εξαιτίας της άρνησης τους να κάνουν το δωρεάν μάθημα εκπαίδευση και φυσικά τς αδιαφορίας τους), δεν υπήρχε πια χρόνος για βόλτα, άσε που ήταν και έγγυος στο 3ο της παιδί και δεν είχαν πια πολλά χρήματα λόγω κρίσης..?... και έτσι η Αλίκη βρέθηκε όπως δεκάδες άλλα αδέσποτα στη φιλοξενία του Fazoo Farm, το οποίο ευχαριστώ παραπάνω από θερμά για την φιλοξενία της τόσο καιρό, αδιαμαρτύρητα. Ανοιξαν την αγκαλιά τους στο ζώο που είχε ανάγκη και στείλαμε ελάχιστα χρήματα για στείρωση και τροφή, κι όμως την βοήθησαν γιατί ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ.



Με τη βοήθεια όμως όλων σας, καθενός που βοήθησε οικονομικά, της Μαριάνθης που τη φιλοξένησε τόσο καιρό, της Ντόρας που την βοήθησε να πετάξει προς Ολλανδία, του ΚΑΖ που μας δάνεισε κλουβάκι, της Νικόλ που την πρωτοβρήκε και την έσωσε απ τη Ρόδο, του Γεράσιμου του πρώτου μπαμπά της που πήγε και την πήρε πίσω από την 2 η οικογένεια της, Της Ναταλίας Γερμανού που την πρόβαλλε στην εκπομπή της και ίσως μίας ανώτερης δύναμης, το Αλικάκι έχει μία ευκαιρία να γίνει ένα χαρούμενο σκυλί σύντομα..Δεν την πήραν δα και τα χρόνια!!! ;)

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ.....πληροφοριακά.
-
Τα νέα από το Ολλανδικό σωματείο:

Alice in Nederland

Alice was not really scared or stressed by her journey , just happy. She’s a very sweet, enthusiastic, and very cuddly dog, she likes to sit and give us licks or would like a caress. Alice is a very cute and loves to play, both with adults and children, and she can also have fun with other dogs. She wants to play with cats but runs after them, LOL, so this will take some getting used to. So, all in all, a perfect dog and a sweetheart!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *