ροή ειδήσεων

ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ !

ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΔΗΛΩΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝ...
ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ???? ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ?? ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/12 19:54

    Τι ρωτάς βρε εσύ Αναγνώστη.
    Δεν ζείς εδω στην Ελλάδα?
    Απο τον πλανήτη Αρη κατέβηκες μόλις τώρα και δεν ξέρεις τι γίνεται?

    .....// ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ?? ..............//

    Για ναρκωτικά δεν ξέρω και ουτε το πιστεύω οτι έκαναν αυτή την δουλειά τόσοι πολλοί.

    Εκείνο που ξέρω και ειναι πραγματικότητα, ειναι οτι δουλεύουν σαν τα σκυλιά ολες τις ημέρες και ωρες της εβδομάδας και δεν αφήνουν δουλειά να πέσει κάτω, οχι μόνο ο ενας στην οικογένεια αλλά ολοι μαζί.
    Και η ζωή τους δεν ηταν μαθημένη σε ανέσεις , υψηλές καταναλωτικές συνήθειες, σπατάλες και καλοπέραση.

    Το για αδήλωτη εργασία?
    Εισαι για γέλια με την δήθεν εκπληξή σου.
    Και βέβαια και ειναι γνωστό τοις πάσιν αυτό.
    Απο τότε που ηρθαν έτσι δουλεύουν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 15:50

      Έχεις δει πολλά σκυλιά να δουλεύουν? Εγώ δεν έχω δει κανένα .. Εξ' ου και ο χαρακτηρισμός "τεμπελόσκυλο". Κατά τα άλλα, μέσα είσαι ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/12 20:44

    Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την Περιφέρεια, αλλά καθαρά με το ΣΔΟΕ. Στην φορολογική δήλωση του αγοραστή θα πρέπει να δηλωθεί η απόκτηση του ακινήτου / χωραφιού και θα πρέπει να δηλωθεί και η πηγή των χρημάτων δάνειο / αποταμιεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/12 20:49

    Εμείς οι Ροδίτες έχουμε ιστορία....
    Μας διώξανε τους τούρκους
    μας διώξανε τους ιταλούς
    μας διώξανε τους γερμανούς

    Όλους άλλοι τους διώξανε, και εμείς όπως πάντα έτσι και τώρα άλλους περιμένουμε να κάνουν την δουλειά. Μια ζωή στο ίδιο έργο θεατές και μια ζωή αμέτοχοι σε όλα ήμασταν, είμαστε, και δυστυχώς θα παραμείνουμε έτσι. Αυτός είναι ο Ροδίτης δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/12 21:02

      ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , ΟΤΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΧΑΜΕ , ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ , ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ( ΒΛΕΠΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣ) !

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/1/12 21:06

    ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ?ΑΛΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΡΕ ΡΑΒΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 15:53

      Ας ερχόταν δικτατορία και να δούμε εσύ που θα πήγαινες μαλάκα ... Για χαφιέ και τσιράκι των χουντικών σε κόβω ... Ε, μαλάκα ...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/12 21:36

    Ας αφήσουμε στην άκρη το ύφος αυτό ότι οι Αλβανοί αγοράζουν την γή μας . Πρόκειται για ψευτοελληνιστικά φρασεολογήματα άνευ ουσίας .Ουδείς αγοράζει αν ο έτερος δεν πουλάει .Με το ισχύον φορολογικό καθεστώς πρέπει να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες .Αρα πρόβλημα τους .Επιπλέον τα χρήματα θα μείνουν στην Ελλάδα ,σε Ελληνες ,σε όσους πουλήσουν .Παραπέρα το ότι αυτοί δουλεύουν ,εργάζονται σε κάθε εργασία ενώ εμείς απέχουμε απο χειρονακτικές εργασίες ....πρέπει να πεί κάτι στον συντάκτη του κειμένου .Κατα τα άλλα μας φταίνε οι Αλβανοί ,οι Βουλγαροι και αλλοι ενώ εμείς που παταγωδώς πτωχεύσαμε ,δεν έχουμε ευθύνη ; Λέω τωρα εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/12 23:58

      Δικηγορος των Αλβανων εισαι ?

      Τα χρηματα αν εχουν προελθει απο ναρκωτικα - εργασια που δεν φορολογηθηκε κλπ θα παραμεινουν στην Ελλαδα . Αυτο ειναι το θεμα σου δεν σε απασχολει οτι ειναι εθνικο θεμα τοσο απλοποιημενα κοιτας την παρτη σου .

      Πασοκακι σε κοβω ετσι οπως σκεφτεσαι και οπως μιλας , δεν σε απασχολει που υπαρχουν Ελληνες που πεινανε ........... δεν σε απασχολει οτι ολοι απο τα λοιπα κομματα εχουν βγαλει τα λεφτα τους στην Ελβετια ωραιος εισαι ....

      Δεν σε απασχολει που στα δημοτικα της Αλβανιας διδασκεται γεωγραφια με 8 νομους της Ελλαδας να ανηκουν στην Αλβανια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/12 08:56

      Απέχουμε από την χειρωνακτική εργασία??? οι Ροδίτες οικοδόμοι χειρωνακτική εργασία είναι αλλα παραμένουν άνεργοι εξαιτίας τον αλλοδαπών.
      Οι Ροδίτες ξενοδοχοϋπάλληλοι επίσης τα ίδια λόγο ότι προτίμησαν αλλοδαπούς.
      Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που έχουν πετάξει έξω τους Ροδιτες.
      Οι ιδιώτες προτιμούν τους αλαβανούς στα ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κηπουρικά, γυψοσανιδάδες, κτλ. κτλ. ΓΙΑΤΙ!?
      Επίσης οι ''καλοφαγάδες'' προτιμούν ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ υπάρχει λόγος?
      Τελικά ποιος φταίει για το αν οι Ροδίτες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας σήμερα σε σχέση με τους αλβανούς? Φταίει ότι το μάτι του συμπατριώτη τους οι Ροδίτες θα το βγάλουν και ας μην τους έχει κάνει τίποτα, και προτιμούν τους αλλοδαπούς επειδή δεν τους ξέρει κανένας, με το σκεπτικό ότι από το να μου τα φάει ο μαλάκας ο γείτονας και με τα λεφτά μου να τον κάνω πλούσιο, προτιμώ να τα πάρει ένας αλβανός. ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/12 22:26

    den ftene mono i rodites alla kai i poio megali apo athina pou tous aniksan ta sinora.... katalabente ellinika? re ELLINES? emeis tous tahzoume kai zoun aksioprepeis mpori oxi apo ta parapano pragmata na brikan ta lefta alla douleboun gt emeis i ellines imaste ligo paraksenei stis doulies to pezoume pos kapoioi imaste kala na mas kanoun brikan kai ta kanan... opou na pas albanous blepeis se opoia doulia na pas oxi mono albani kai alloi alodapi. den eimai ratsistis..... apla oloi stis doulies mas tetoious pernoume epidi tous dinoume ena midamino poso kai teliose i ipothesi gt o ellinas den tha doulepsi gia tosa liga... kai meta otan oi alodapi kanoun doulies arpa kola meta den sas ekanan kai kales doulies e? A re ellinares... me ta lefta mou kai ton para mou pou lene............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/1/12 23:32

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!!!!!!ΟΟΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΣΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/1/12 00:00

    Ηλίθιοι τσαμπίκοι γιατί σας φαίνεται παράξενο που οι Αλβανοί αγοράζουν τη γη σας; Αφού εσείς τους δίνατε δουλειά και φυσικά τους πληρώνατε μαύρα, όπως μαύρα τα παίρνατε κι εσείς. Τώρα γιατί διαμαρτύρεστε; Η διαφορά είναι ότι εσείς τρώγατε τα λεφτά στη μεγάλη ζωή (ταξίδια, αυτοκίνητα κλπ), ενώ αυτοί τα κράταγαν. Καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/12 08:59

      Ase megale protevousiane, eseis stin idia mira kai xeirotera apo emas eisaste, kai na min ksexniomaste oti h mitra tis lamogias apo esas ksekinise, kai oti ta perissotera lamogia tis Rodou einai patriotakia sou gia na min po aderfakia sou.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/12 09:15

      ΣΤΟΝ 11,36 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΕΛΩ ΜΑ ΠΩ ΠΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ Α ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΑΧΟΛΕ
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Κ.Λ.Π ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΛΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/1/12 11:02

    ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/1/12 12:40

    Το Τσαμπικος ειναι τιτλος τιμης για οποιον το τιμα.
    Δεν σχετιζεται με το σωστο και το λαθος το εξυπνος η ηλιθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/1/12 13:25

    ποιος τις γραφει αυτες τις μαλακιες? οι αλβανοι εχουν παρει τον πουλο. εδω μονοι μας θα ειμαστε και θα πηναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. RE SIS POS THA KANOUME OIKONOMIA AFOU TOUS PLIRONOUME KAI AFTOI ME TIN SIRA TOUS TA STELNOUS STO MEROS TOUS !!! EMIS FTEME REEEEEEE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/1/12 13:42

    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΜΑΣ ΥΠΝΟ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.....ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!
    ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ???????????????????????????????
    ΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.......................ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ...................??????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/1/12 14:59

    Ξενοδοχεία, Φαληράκ.. κτλ

    Black Work

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/1/12 15:36

    KALA MILATE TOSI ORA GIA ENA THEMA POU DEN YPARXEI...STHN RODO K SE PARAMETHORIES PERIOXES OI ALVANOI DEN EXOUN DIKAIOMA NA AGORASOUN EKTASH H SPITI.KANEIS SYMVOLAIOGRAFOS DEN MPOREI NA KANEI KATI TETOIO GT DEN PROVLEPETE APO TON NOMO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/12 22:39

      ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΗ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος26/1/12 17:58

    PION NOMO RE ILITHIE PIO NOMO RE KOIMISMENE POU ZEIS RE PANIVLAKA TI SE GENNHSE ESENA RE KSFTILISMENE POU DEN KSEREIS TI SOU GINETE KAI EXEIS KAI APOPSH NA POUME VLAKA ALBANIA FOR EVERRRRRRRRRRRRRRR REEEEEEEE AXRIISTOI POU MILATE EDW MESA SAN TIS POUTANES XAXAXAXAXAXAXAX ALLH DOULEIA DEN EXETE GIATI EISTE AXRISTOI OUTE TIS GINAIKES SAS DEN KSERETE NA GAMATE XAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/12 18:46

      e vevaia esi pou ksereis na gamas thn ginaika sou prepei na pethane apo thn vrwma sou vrwmiarei alavanara pou exete na kanete mpanio 1 xrono k mathate k thn ellada.pigainete sta meroi sas na teleionoume pou sas mazepsan edw k vgalate k stoma...an eisai k alvanos gt paizei na eisai k ellhnas k apla thes na rikseis kana vrisimo na perasei i ora...etsi fainete oti eisai agamitos...paikse ligo to poulaki sou pou exei piasei tyri kai araxnes k meta ela na miliseis gia kapoion pou den ksereis kan...aderfara.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος26/1/12 17:59

    O ALLOS O ILITHIOS EXOUME GEMISEI LEEI OPLA POU TA EIDES ESU RE ZWO TA OPLA RE MAMOUZELO SIGA MHN GINEI KAI TO PEROU EDW VLAKA ZWO ILITHIE TOUVLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/1/12 19:08

    @5:36 Κι όμως προβλέπεται!!Παλαιότερα η έγκριση ήταν μέσω υπουργείου Εθν.¨Αμυνας, και η διαδικασία έπαιρνε μήνες(άν έδιναν έγκριση).Εδώ και μερικές εβδομάδες η έγκριση δίνεται απο επιτροπή της Περιφέρειας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/1/12 19:50

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΕΠΗ.ΤΟΝ ΦΘΟΝΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/1/12 17:55

    0846 o monos logos p grafw einai gia na peistoun merikoi oti den prokeite re na mas ftasete pote emass giati eiste axristoi vlaka mhn se pidiksw avrio orthio.... agamitos eimai re vlaka esu eisai gamhmenos... egw gamaw mono mounares vlaka tsoutseki palio kima pou tha m peis oti den kanw mpanio paliovrwmiarh re ilithie eimai alvanos kai pio vrwmiarides apo merikous vevaia edw sthn rodo rodites den exw ksanadei pote sthn zwh mou axristoi pou milas kai gia tous alvanous katse katse akoma ligo vlaka kai tha matheis kai esu opws polu kathimerina polu kala ti shmainei alvanos na eisai vlaka letso... mono na krinete kserete vlakes dioti nomizete oti eiste theoi.. ligh ipomonh moooooono afto s leww esena kai se opoion fernei antirish!!! oi alvanoi re einai thaumata ths fushs re axriste gamiolh.. exei vevaia kai kapoious pou einai gia skwtoma opws kathe xwra.. krineis ton anthropo vlaka oxi thn xwra karagkiozh pou vgalate stomata kai milate gia tous alvanous.. letsoi na poume aporw pws merikes giati oi mises gamiounte mazi mas alla aporw aftes pou gamate eseis poso vrwmogunaikes einai re etsi pou vrwmate reeeeeeeee ioou eiste eleos!!! LOVE ALBANIA!!!!!! RESPECT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/12 19:30

      katarxas den me peirazei pou eisai alvanos i oti skata thes.irthes se mia polh gia na exeis merika lefta parapanw kai mia kaliteri zoi allios den efevges apo thn patrida sou pou to mono pou sou prosferei einai ta paparia ths k kala sas ekane o mperisa k sas gamise olous.episis ontos oi alvanoi eiste thavmata tis fisis giati pouthena ston kosmo den vriskeis tetragona kefalia.k anthropous xoris laimo.episis vazw stoixima pos oses fores kai na kaneis mpanio pali tha vrwmas einai to fisiko sou...mathe ligo istoria k meta an den sou aresei edw pare ton poulo k valton ston kolo sou...oso gia ginaikes se dikaiologo pou sou aresoun oi ellhnides gt oi alvanides einai san antres me mouni! psofa mpastarde kai pigaine stous agious 40 na pairneis gia mistho ta arxidia mou!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος28/1/12 08:57

    ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/1/12 10:19

    xaxaxaxaxaxa........ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/1/12 13:06

    ...Να κρατησουμε ενα επιπεδο ρε παιδια να μην βριζουμε...αλλα καμια φορα με αυτα που ακους βλεπεις και διαβαζεις.....ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΛΒΑΝΕ Η ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΡΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ? ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΛΥΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗ...ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.ΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΧΟΝΤΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΩΣΤΗΝΕΝΟΙ ΣΥΦΙΛΙΑΡΙΔΕΣ
    ΤΙ ΡΕSPECT ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ?ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΛΥΤΟΙ...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/12 13:57

      πιπέρι στο στόμα!!! απαπαπα,τι λόγια είναι αυτά; τέτοια ανατροφή πήρες στο ελληνικό σχολείο;

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος28/1/12 14:19

    Το Φαληράκι είναι άνδρο της ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .

    Οποιοαδήποτε επιχείριση και να ελέγξει το ΣΔΟΕ στο Φαληράκι θα πιάσει λαυράκια .

    Απο τη πιο μικρή ώς τη πιο μεγάλη επιχείριση δουλεύουν ΑΛΒΑΝΟΙ - ΜΑΥΡΟΙ - ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ - ΑΡΑΒΕΣ - ΚΙΝΕΖΟΙ

    ...ακούει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/1/12 15:11

    Οι αλβανοι εκτος απο παρανομιες(ναρκωτικα...κ.τλ.) τυχαινει να δουλευουν σαν τους μαυρους την ωρα που οι καλομαθημενοι ελληναρες αραζουν στις καφετεριες και το παιζουν cool....Ενα παραδειγμα ειναι και ο αυγουστινος που αν και αφεντικο οτι ωρα και αν περασεις θα τον δεις εκει να δουλευει.Μαλλον γι'αυτο οι αλβανοι εχουν τα λεφτα να μας αγοραζουν και να μας πουλανε γιατι ΕΜΕΙΣ ειμαστε τεμπεληδες ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/1/12 16:41

    ETSI NA GOUSTAROUME I GI TON AETON NA MAS PIDA NA DOULEVAME REEEEE ANTI NA VRIZETE NA PATE NA DOULEPSETE SAN KAI AYTOUS KAI META NA MIN MAS AGORAZOUN OPOS KANANE I PROGONOI MAS DOULLEVANE KIROI ITAN SKLIROI AYTOI ITAN OI ELLINARADES PIO POLI MU THIMIZOUN OI ALVANOI TOUS ARXAIOUS ELLINES PARA EMIS OI NEOELLINES KAI AFISTE TOUS MAVROUS KAI ALLOUS AFENTIKA OLON THA EINE OI ALVANOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/1/12 16:44

    TI SAS FENETE PARAXENO REE EDO STIN AMERIKI EXOUN DIKA TOUS TILEOPTIKA KANALIA MESA STO HOLLYWOOD MEGALES EPIXIRISIS KAI POUTIK MODAS KAI SAS EKPLISOUN OI ALVANOI TIS ELLADAS PU EINE EN TIPOTE BROSTA STOUS ALVANOUS AMERIKIS KAI ITALIAS PU EINE PASADES MESA STA KALITERA XALIA EDO O ROBERTO DE NIRO MAS LEI OTI EINE ALVANOS SE LIGO THA MAS TO PI KAI O ROUVAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/1/12 21:48

    empros na ksesikwthoume emeis oi rodites...gia to mellon aftou tou topou...eksw oi alvanoi kai oi metanastes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/1/12 21:50

    poutanas gioi alvanoi...!!!rodites ksesikwthite twra p einai nwris...giati meta kalinixtaaa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος28/1/12 21:52

    Xrysh Avgh---Pirinas Rodou...metanastes erxomaste kai eimaste polloi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/1/12 21:53

    Aima-timi-xrysh avgh!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος28/1/12 21:53

    molwn lave mpastardia alvanoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/1/12 01:20

    k oi malakia me tous albanous eine oti eine genika kakasxhmh fara!!!trigonokefaloi!den mas fernan tous tsexous!!na xeromaste k emeis me tis tsexes!!!!oi albanides eine san ton mao tse toung!!me pio goniasmeno kefali!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/1/12 18:23

    έλα χαζο-αυγο-φασιστάκο μην το παραχέζεις που θέλεις και τσέχες μετανάστριες να δουλεύουν εδώ αντί τις άσχημες αλβανίδες !

    το θέμα πανίβλακα για σένα είναι η χώρα του μετανάστη που δουλεύει μαύρα ή ότι δουλεύει μαύρα ?

    και το πιο σημαντικό απ όλα, μη ξεχνάς ότι τους αλβανούς, τους μαύρους και τους άραβες που δουλεύουν ανασφάλιστοι ορισμένοι Έλληνες τους δίνουμε δουλειά . Έχεις δεί τι γίνεται στα ξενοδοχεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος30/1/12 13:30

    Δεν μπορω να σας περιγραψω πως αισθανομαι οταν βλεπω τους αλβανους να μιλανε ετσι οταν εγω εχω χασει την κοπελα μου απο τροχαιο και ι αιτια ηταν αλβανος γιατι ξαφνικα απο τα γαιδουρια ανεβηκαν σε αμαξια.Στον αλβανο που βριζει του ευχομε να νιοσει οπως νιωθω και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αναδημοσιευση απο σελιδα εγκληματικοτητα

    Ένας Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του. Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά, τώρα μάλιστα που έχουν φύγει πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι από τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι που έμειναν να ασχολούνται με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Μάλιστα, απαίτησε να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί βιαζόταν!
    Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο Δήμος παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια για τα περαιτέρω. Μούτρωσε όταν του είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα κι όταν η υπάλληλος θέλησε να του εξηγήσει τη διαδικασία για την ιθαγένεια των ενηλίκων νομίζοντας ότι τη θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του, της απάντησε το εξής:
    "- ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ! -"
    Η υπάλληλος έμεινε εμβρόντητη από τη συμπεριφορά του Αλβανού ο οποίος συνέχισε ακάθεκτος:
    "- Σιγά μην πληρώσω και παράβολο στο κωλοκράτος για να πάρω την ιθαγένειά σας! Το μόνο που θέλω είναι να την πάρουν τα παιδιά μου για να παίρνει η γυναίκα μου το επίδομα πολυτεκνίας και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, να παίρνει την ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μάνας."
    Η υπάλληλος για να τα επιβεβαιώσει επικοινώνησε με τον ΟΓΑ που χορηγεί τα πολυτεκνικά επιδόματα σε όλους, είτε ζουν σε χωριό είτε σε πόλη και ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Η απάντηση του ΟΓΑ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Αλβανού, ο οποίος ήταν καλά πληροφορημένος.
    Ορίστε η απάντηση από τον ΟΓΑ:
    Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σε αλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη.
    Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο ΟΓΑ δίνει πλέον πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπό σύζυγο και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!!
    Είναι απίστευτο το τι δουλοπρέπεια έχει επιδείξει η κυβέρνηση του Πασόκ απέναντι στους ξένους. Την ώρα που η ελληνική οικογένεια περνάει τέτοια οικονομική κρίση, την ώρα που αντιμετωπίζουμε τέτοια υπογεννητικότητα, αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια μοιράζει αφειδώς χρήματα σε αλλοδαπές οικογένειες, συνήθως μουσουλμανικές!
    Μια άλλη απορία:
    Τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις θα κάνει η Ελλάδα; Αφού είναι φανερό σε όλους ότι την ελληνική ιθαγένεια οι οικονομικοί μετανάστες τη ζητούν για λόγους σκοπιμότητος και όχι από αγάπη στη χώρα φιλοξενίας τους.
    Ο λαθρονόμος είναι απαραίτητο να αποσυρθεί γιατί λειτουργεί εις βάρος των Ελλήνων και των υποδομών του κράτους μας. Επίσης, ο Συνήγορος του Πολίτη έχει αποδειχθεί Συνήγορος του αλλοδαπού.

    Δείτε σχετικά με το θέμα την ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος6/2/12 12:41

    ADERFE TA SILIPITIRIA MOU APO KARDIAS EAN LES ALITHEIA GIA THN KOPELA POU EXEIS XASEI..!! ALLA AFTO EINAI EKTOS THEMATOS RE FILE TI NA S PW.. STO DROMO RE FILARAKI EXEI POLLOUS ODHGOUS OI OPOIOI APOKALOUNTE ONTWS DHMOSIOI KINDINOI..EXEI APO XAPAKOMENOUS ME IREMISTIKA GEROUS KAI GRIES MEXRI ALVANOUS XARIATES ZWA OPWS TOUS LES ESU.. EXEI KAI PAIDAKIA MIKRA POU EPISHS DEN KSEROUN NA ODHGOUN EXEI KATI GINAIKES TELEIWS ZWA OI OPOIES EINAI POLU EPIKINDINES STHN ODHGHSH.. ESENA APOTI MAS LES ETIXE ENA POLU ASXHMO GEGONOS TROXAIO.. ALLA EPEIDH HTAN ALVANOS EKEINOS TA VALES ME OLH THN XWRA..TO KAKO EINAI NA MHN GINEI FILE DEN SOVAREVESE LIGO LEW EGW RE MALAKA POU ANTI NA LES AFTO POU VIWSES NA EFXESE NA MHN TO PATHEI KANENAS ALLOS ANTHROPWS PANW STH GH ILITHIE KAI KATHESE KAI TO ANAFEREIS STA INTERNET EPEIDH EISAI AGRAMATOS KAI DEN KSEREIS PWS NA EKFRASEIS AFTO POU NIOTHEIS KAI MOU RIXNEIS KATARES..EPEIDH EIMAI ALVANOS KAI EPEIDH ENAS PATSAVOURHS POU DEN IKSERE NA ODHGAEI VRETHIKE STHN ZWH SOU MAKAVRIA.. o theos einai megalos ta vlepei ola na eisai sigouros.. an einai etsi na katarazese re olo ton kosmo na deis pou ola tha erthoun panw sou kapoua stigmh.. pou efxomai na mhn ginei afto giati etsi pou se kovw apton tropo skepseis sou prepei na eisai polu mpines kai vlakas..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/2/12 13:04

    ALBANIA RESPECT!!!!!! reeeeeeeeeeee den exete re idea re ti einai h ALVANIA re zwa den kserete re kan!!! alla na eiste sigouroi pws tha mathete sintoma!!ALBANIA RESPECT REEEE!!!! OSOI THN VRIZOUN KAI DEN THN SEVONTE THA TO PLIRWSOUN AKRIVA APTHN IDIA TOUS THN MOIRA PALIOLAMOGIA KATINES TOU KERATA PARLAPIPES!! OLO MILATE XWRIS GNWSH TWN PRAGMATWN!! KAI LETE EMAS ZWA XAXAXA ESEIS THA DEITE TI EISTE XAXAXAXAXAXA IPOMONOULA VRE MHN MOU AGXONESTE KAI EDW EIMASTE THA DEITE TI SHMENEI ALBANIA REEE !!!! ESEIS RE EISTE AXRISTOI OI MONOI ELLHNES POU AKSIZANE EINAI OI PALIOI ANTRES ME ARXIDIA LOGO KAI TIMH ENW ESEIS TWRA EISTE ADERFARES OXI VEVAIA OLOI GIATI EXEI KATI PALIKARADES ELLHNARESS POU TOUS EXW MESA STHN KARDIA MOU GIATI AKSIZOUN POLLA!!! ESEIS POU MILATE MALLON POU VRIZETE TOUS ALVANOUS EISTE ZWA RE EXETE MEGALWSEI STO MANTRAKI KAI STHN KALIMNO KAI NOMIZETE OTI EXETE KANEI KAI EXETE DEI KAI ZWH AXAXAOXAOXAOXAOXOAXOAXOAXOA EIRWNIA STO MEGALEIO THS!!! 10 XRONIA SAS EIXAME ANAGKH GIATI MAS POULISANE OI POLITIKOI MAS OI MPASTARDOI KAI MAS AFHSAN XWRIS FAEI KAI DOULEIA ALLA ESEIS DEN EXETE VIWSEI PONO RE KAI DAKRIA OUTE ANTRISMO KAI PERIFANEIA FLWROI OSOI MILANE ASXHMA GIA THN ALVANIA!!! SAS TAIZEI H MAMA KAI O MPAMPAS MEXRI POU GINESTE ANTRES KAI KALA KAI META DEN KSERETE TI KANETE... DEN SAS ENDIAFEREI AN THA PROSFERETE KATI STOUS GONEIS POU SAS EFERAN SE AFTO TON KOSMO AXRISTOI.. ALLA TI LEW RE ESEIS RE KATARXHN MILATE STOUS GONEIS LES KAI EINAI O FILOS SOU APTHN GEITONIA DIXWS IXNOS SEVASMOU GIATI ETSI EXETE MATHEI XWRIS MPESA ZEITE APLA ETSI GIA NA PERPATATE XWRIS AKSIA KAI EXETE KAI STOMA VRWMERO ARE TWRA NA DW ESAS PWS THA TA VGALETE PERA POU GIRISE O TROXOS KAI SAS GAMHSANE ESAS TWRA OI POLITIKOI OI KARIOLIDES POU MONO NA TRWNE KSEROUN KAI AFTOI OI APISTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/1/13 15:55

    ellhnes moyloi...an eisastan eksypnoi de tha trwgate poytsa mia zwh...
    eksalloy oi manades sas ton pairnoyn k ton epairnan apo lokw...se ola ta valkania...ara eiste moyloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *