επικαιρότητα

Παπακωνσταντίνου: Δεν υπάρχει περίπτωση καταναλωτές να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Η αγορά λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, δεν υπάρχει περίπτωση κανένας καταναλωτής να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα...

δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερωτήσεις αναφορικά με το πρόβλημα χρεών που ανέκυψε με εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη λιανική.

Το χρέος των δύο εταιριών προς τη ΔΕΗ είναι 67 εκατ. ευρώ, ενώ σε δεκάδες εκατομμύρια εκτιμώνται οι οφειλές προς τον Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, προειδοποίησε νωρίτερα σήμερα για κίνδυνο κατάρρευσης της λιανικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και εξέφρασε την ελπίδα να μην ευσταθούν οι σχετικες πληροφορίες.

nooz.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά