επικαιρότητα

Οι διαρρήκτες δεν βρήκαν χρήματα και έφαγαν τα κόλλυβα

Χθες τα ξημερώματα άγνωστοι εισέβαλαν στον Ι. Ν. του Ταξιάρχη του κεντρικού κοιμητηρίου της Ρόδου παραβιάζοντας την πίσω πόρτα της εκκλησίας με σκοπό να ανοίξουν το παγκάρι...

Παρά τις επίμονες προσπάθειες τους όμως δεν τα κατάφεραν να σπάσουν τις κλειδαριές του χρηματοκιβωτίου και έτσι ξέσπασαν πάνω στα κόλλυβα που ήταν φτιαγμένα για την πρωινή κηδεία. Αφού τα καταβρόχθισαν όλα βγήκαν από την εκκλησία και πήγαν στο καφενείο του κοιμητηρίου όπου έσπασαν το πίσω παράθυρο και μπήκαν ψάχνοντας για χρήματα.

Αφού πήραν 5 ευρώ μόνο υπήρχαν σε ένα ντουλάπι έγινα άφαντοι αφήνοντας πίσω τους μόνο ζημιές.Να σημειωθεί ότι το κοιμητήριο δεν φυλάσσετε τη νύχτα, ενώ στο παρελθόν είχε ξανασυμβεί απόπειρα διάρρηξης αποτυχημένη όμως αφού οι καντηλανάφτισσες που βρίσκονται εκεί από τα ξημερώματα τους είδαν και ειδοποίησαν την ασφάλεια πιάνοντας τους επ' αυτοφώρω.

Δυστυχώς όμως στα πλαίσια της ''επιβολής της τάξης'' από τη νέα δημοτική αρχή, ο υπεύθυνος του κοιμητηρίου αφαίρεσε τα κλειδιά της εισόδου από τις γυναίκες που ανάβουν τα καντήλια και έτσι η στοιχειώδης φύλαξη που παρείχαν στο κοιμητήριο έπαψε να υφίσταται αφού πηγαίνουν το πρωί πια με το που ανοίξουν τις πύλες του οι δημοτικοί υπάλληλοι.

http://newssalonika.blogspot.com

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά