ροή ειδήσεων

ΝΕOΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ - 15ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΟΔΙΝΙΟΥ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα και 2ο "ντου" στο σπίτι...
του ιδιοκτήτη, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις της αρμόδιας εισαγγελίας για την σοβαρότητα και την ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ εξεύρεσης λύσης, κατά την εκδίκαση του αυτόφωρου
 δόθηκε στον κατηγορούμενο χρόνος 3 ημερών (!!!) για να ετοιμάσει την απολογία του.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους παριστάμενους γονείς και κατοίκους καθότι στην πράξη αυτό θα σήμαινε να συνεχίσουμε να τρώμε στην μάπα για ΑΛΛΕΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ την ακτινοβολία του κυρίου, παρόλο που προσκομίστηκαν ΌΛΑ τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την παράνομη τοποθέτηση της!

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την υγεία μας την εξουσιάζουμε εμείς και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,  ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επιτροπή, η κεραία αυτή τη στιγμή ΔΕΝ εκπέμπει.

Επειδή όμως αυτό ΔΕΝ μας καθησυχάζει, ενημερώνουμε τους γονείς του 15ου Δημοτικού και 15ου Νηπιαγωγείου ότι θα παραμείνουν και αύριο  Παρασκευή 20/01/12 κλειστά.

Θα παραμείνουν δε κλειστά έως ότου ΚΑΤΕΒΕΙ η κεραία από την ταράτσα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΎΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/01/12 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΡΑ 12:00 ΌΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΥΠΌΘΕΣΗ.


 Η ΚΕΡΑΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ !

Από την επιτροπή

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/1/12 18:17

    Τώρα με την wind έχετε νεα πακέτα ομιλίας...600 λεπτά free+300sms προς όλους! Προλάβετε τα νεα πακέτα μας. Η προσφορά ισχύει απο της 19-01-2012 εως και την 22-01-2012!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/12 18:47

    Ρε σεις το έχετε κάνει Κυπριακό. Βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος κεραιών που υπάρχει γύρω σας ζώα! ψαξτε λίγο να δείτε τι ακτινοβολία δέχεστε Ρόδος απλές συσκευές (κινητά, gps, rooters κτλ) και μετα μετρηστε πόσες τέτοιες συσκευές βρίσκονται σε περίμετρο τουλάχιστον 30μ γύρω σας. Τώρα σας έπιασε ο πόνος να βγάλετε τις κεραίες ζώα; Επίσης δείτε ποσά συσκευασμένα προϊόντα δίνετε στα παιδιά σας και τρώνε απ´το πρωι ως το βράδυ και πόσο καυσαεριο τρώνε καθημερινά με τα άπειρα αμάξια που περνάνε τον δρόμο προστα στο προαύλιο αλλα και γενικά που κυκλοφορούν στη Ρόδο. Μεσ´ τα σκατα μεγαλωνετε τα παιδιά σας και υπεύθυνοι είστε όλοι εσείς που τα ταιζετε συντηρητικά απο 6 μηνών, χρησιμοποίησε το κινητο διπλά τους ατέλειωτες ώρες και περνάτε το αυτοκίνητο για να πάτε 100-1000 και 3000μ παρακάτω ΆΧΡΗΣΤΟΙ! καρκίνος είναι το νέο σουξέ του 21ου αιώνα και ξεκινάει με τα πρώτα εμβόλια και το γάλα - σκόνη που το ταιζετε. Αυτα τα διδάσκουν και τα τηρούν οι δάσκαλοι των παιδιών σας και εσείς; Αυτα τα λίγα κονσερβοποιημενα Ανθρωπακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 19:13

      ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ! ΖΩΟΟΟΟΝΝΝΝ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/1/12 19:30

      Ποναει η αληθεια ε?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/1/12 19:42

      lol eisai ili8ios i apla o tipos stin polikatoikia ta kinita ,gps k routers den exoun tosi isxi gia na dimiourgisoun karkino apo tin ali omws i keraies tis kinitis tilefonias mporoun logo tis megalis isxis tou simatous mou paragei gia na kalybei se embeleia tis ypiresies tis .
      Kai epipleon http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Antena/index.html#22

      3. Ποια είναι τα όρια ασφαλούς έκθεσης του κοινού σε ακτινοβολία για κατασκευές κεραιών που βρίσκονται κοντά σε σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς;

      Με το Νέο Νόμο, σε περίπτωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας σε απόσταση μέχρι 300 μέτρων από την περίμετρο κτιριακών εγκαταστάσεων βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, γηροκομείων και νοσοκομείων, τα όρια για την ασφαλή έκθεση του κοινού γίνονται ακόμα αυστηρότερα και απαγορεύεται να υπερβαίνουν το 60% των τιμών όπως αυτά καθορίζονται στη σχετική νομοθεσία (άρθρα 2-4 ΚΥΑ 53571/3839/6.9.2000)

      <<300 μέτρων από την περίμετρο κτιριακών εγκαταστάσεων>> diladi oxi entos 300m apo tin embeleia to 15 dimotiko k nipio einai mesa sta 30 metra e gamoto kerato mou , katarxas to erotima einai pws ginete k estise keria o tipos apo tin stigmi pou
      1.Apagoreuete logo tou sxoleiou
      2.Xriazete eidiko klimakio na kanei metrisi k elegxo
      3.Telos xreiazete adeia k ypografi apo ΕΕΤΤ

      Mipos prepei na ginei mia minisi kata pantos ypeu8inou?
      Mipos eimaste kolokratos kai o ka8enas kanei oti 8elei?
      Mipos i diaf8ora stin ellada exei aggiksi kokino k meis ksinoume ta arxidia mas?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/1/12 23:28

      μηπως;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/12 19:35

    Τα κινητά, τα ασύρματα τηλέφωνα, τα wifi και δεν ξέρω τι άλλο έχετε σπίτι σας δεν το κοιτάτε, παρα μόνο η κεραία του τύπου σας πείραξε.
    Αλλά ακόμα και αν φύγει η κεραία νομίζετε ότι θα λυθεί το πρόβλημα; Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα την πάει στο δίπλα ή παραδίπλα τετράγωνο.
    Για να δείτε όμως τι κωλοφάρα είμαστε, το που θα πάει δεν μας νοιάζει. Το μόνο που μας ενδιαφέρει ''μακριά από τον κώλο μας νάναι κι όπου θέλει ας είναι''.
    Αν θέλετε να είστε σωστοί και όχι συμφεροντολόγοι, με τον ίδιο οίστρο να αγωνιστείτε γιά να απομακρυνθούν όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από όλη τη πόλη και όχι μόνο από τη γειτονιά σας.
    Αν όμως γίνει αυτό, μετά θα διαμαρτύρεστε ότι το κινητό δεν έχει καλό σήμα και δεν ''πιάνει''. Εκτός αν έχετε την εντύπωση ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, δεν έχουν άλλη δουλειά παρά να ξοδεύουν λεφτά και να στήνουν κεραίες παντού.
    Αν το σκεφτείτε λίγο, θα καταλάβετε ότι οι δικές μας απαιτήσεις σαν πελάτες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οδηγούν την ανάγκη να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια η μία κεραία μετά την άλλη.
    Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί τα βάλατε με τον τύπο που έχει την ταράτσα όπου στήθηκε η κεραία. Ήρθε η εταιρεία και του δίνει 2.000-2.500 Ευρώ το μήνα και περιμένατε να πει όχι; Αναρωτιέμαι αν ερχόντουσαν πρώτα σε σας και σας δίνανε αυτά τα λεφτά, πόσοι από σας θα λέγατε όχι; Έχετε ιδέα τι σημαίνει στην εποχή που ζούμε 2.000-2.500 Ευρώ το μήνα και μάλιστα ξεκούραστα και σίγουρα, χωρίς να έχεις το άγχος γιά το αν θα σε πληρώσουν; Απ' ότι ξέρω υπάρχει κόσμος που δούλευε όλο το καλοκαίρι στα ξενοδοχεία και ακόμα είναι απλήρωτοι.
    Εκτός αν εσείς εκεί που φωνάζετε είστε τόσο πλούσιοι που τα χρήματα αυτά δε σας λένε τίποτα. Κι όσο γιά εσάς που θα πείτε ότι διαμαρτύρεστε γιά την υγεία των παιδιών σας και όχι γιά τα λεφτά, εξηγήστε στα παιδιά σας, γιατί ΔΕΝ ενδιαφέρεστε γιά την υγεία των παιδιών που μένουν στη γειτονιά που θα πάει η κεραία εφ'όσον φύγει από εσάς.
    Δυστυχώς είμαστε όλοι μας ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 22:31

      POSA KILA MALAKAS EISAI????????
      ANTA RE KAI PES MAS KAI TO ONOMA SOU KARAGKIOZI.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/1/12 23:25

      FROULH ME LENE!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/12 18:27

      eisai opio malakas tis xronias 2012 bravo sou!kai sigoura karpa8ios!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/12 23:03

    Είμαι ο 08:47 και θέλω να πω στα πανασχετα Κονσερβοποιημενα Ανθρωπακια πως τόσο μαλακες είναι που νομίζουν πως υπάρχουν ασφαλή όρια ακτινοβολίας που δεν προκαλούν καρκίνο. ΖΩΑ ΖΏΑ ΖΏΑ καταρχάς ο καρκίνος είναι πολυπαραγωντικης αιτιολογιας.. Δηλαδή δεν ευθύνεται κάτι συγκεκριμένο αλλα πολλές αιτίες(τις οποίες ανέφερα παραπάνω). 2ον δεν υπάρχουν αξιόπιστες μελέτες περι ακτινοβολίας των κινητών, ρουτερ και gps διότι η παρουσία των κινητών στη Ζωη μας δεν είναι μεγαλύτερη απο 20 χρόνια, επίσης δεν υπάρχουν ανεξάρτητες ομάδες έρευνας επί του θέματος διότι όλες τα περνούν απ´τις εταιρίες κινητών και τέλος κοστίζουν παρα πολλα λεφτά μελέτες σε μεγάλο αριθμό ατόμων. Τώρα άρχιδα μαλακά που μου τσαμπουκαλευεσαι σαν τον πιθηκο δωσε μου όνομα ή τηλέφωνο να έρθω να μου πουλησεις τη μαγκιά σου μπροστά μου πιθηκομουρη και σκατοκεφαλε. Περισσότερες πιθανότητες εχουν το παιδιά αν σωθούν απο κάτι μαλακες σαν και σένα παρα απο μια κεραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 23:21

      καλά τα λες ρε φίλε. εγώ μαζί σου! μήπως σε λένε Αρτέμη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/1/12 23:26

      φιλε εισαι ο γνωστος φαρσερ του μπλογκ.σταματα πιο

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/1/12 23:12

    8 47 i opws alios legese emeis 8eloume na katevei i syggekrimenoi kerea esy an 8es tin kerea (h tia kerees) mporeis na valeis mia ston kolo sou ke na kaneis vortes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 23:23

      είναι που είσαι μαθημένος εσύ και το κάνεις, γι'αυτό το προτείνεις και σε άλλους,ε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/1/12 23:23

      μπραβο φιλε καλά του τά πες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/1/12 23:25

      οχι ο απο πανω ο πιο απο πανω

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/1/12 23:35

    01:12 εγω παρακαλαω τον Θεο καθε μερα να κανει προσληψη μπογια ο δημος Ροδιων και να μαζεψει τους απειρους μαλακες σαν και σενα που κυκλοφορουν ελευθεροι. Δεν πας και συ μαζι με τα παιδια σου στο σχολειο να μαθεις ορθογραφια τουλαχιστον ρε στοκο; Τα υπολοιπα που ειπα θα στα βγαλω σε εικονογραφημενο περιοδικο να τα κατανοησει ο σκατοεγκεφαλος σου που ειναι μικροτερος κι απο αρχιδι καμπιας!
    Η κεραια να κατεβει αλλα μαζι με την κεραια να μαζεψουν κι ολα τα αμορφωτα ζωα που κατεστρεψαν την Ελλαδα σε εθνικο επιπεδο και τον πλανητη Γη σε παγκοσμιο επιπεδο. Πες μου και το ονοματακι σου να ερθω να με δειρεις τραμπακουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/1/12 23:37

    Το ότι τα παιδιά σας από τα 5 τους έχουν κινήτο και όλη μέρα μπλα μπλα μπλα και τσουκ τσουκ τσουκ δεν σας πείραξε; Δεν λέω για την κεραία, καλά θα κάνουν να την βγάλουν αυτό εννοειτε, αλλά για κοιτάξτε και λίγο τους εαυτού σας σαν γονείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/1/12 23:43

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΎΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/01/12 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΡΑ 12:00 ΌΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΥΠΌΘΕΣΗ.ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΑΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.............ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ GAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/1/12 23:51

    I OR8OGRAFIA SE PEIRAKSE OTI SOU PA NA VALEIS THN KAIREA STON KOLO SOY SARESE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/1/12 23:52

    Δηλαδη τωρα για να καταλαβω...πρωτα βγαζεις ανακοινωση να παρευρεθουν ζωντες και νεκροι και μετα μου λες να ερθω να στα πω εκει μωρη λουγκρα; εισαι αυτο που λεμε αντρας με αρχιδια ή αρχιδια αντρας; μαλλον το 2ο μωρη λουλου. Πας δεν πας στο δικαστηριο, κατεβει δεν κατεβει η κεραια εσυ τ αρχιδια μου θα τα παρεις 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/1/12 23:56

    καλα εσυ 01:51 εισαι αξιος της μοιρας σου. Δεν μετακομιζεις 2χλμ παρακατω στους ΔΙΚΟΥ σου ανθρωπους; Εισαι ενας απ'αυτους...κι αν δεν καταλαβες τι εννοω... ΓΥΦΤΟΣ που ζει στο γυφταριο και γυφτογλενταει με την οικογενεια του.

    Υ.Γ Ποσο καιρο σου πηρε να μαθεις να αναψεις τον υπολογιστη και να ανοιξεις εναν explorer. 3 μηνες τουλαχιστον. χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/1/12 23:59

    ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/1/12 07:49

    ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΚΗΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΠΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η WIND ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ Η WIND NA ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/1/12 13:38

    ΤΖΑ O KAKOS O LYKOS EIME PROVATAKI PROSEXE AN SE PETYXH O KARKINOS POY8ENA NA KSEREIS OTI 8A SAPISEIS AN KE GRAFEIS XWRIS OR8OGRAFIKA ALLA NA VRIZEIS PAIDIA KE MANADES EISE TELEIOS ALHTARAS KALORIZIKOS O KARKINOS KE PISTEYO NA MIN SOU AFISI PERI8ORIA NA PAS OUTE STO NOSOKOMIO KERATOUKLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/12 14:29

      παρακαλώ πολύ όχι κατάρες! όχι, γιατί γυρνάνε πίσω κι είναι κρίμα να πάθετε αυτό που εύχεστε για τον άλλο!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος20/1/12 15:17

    Ύποπτα για την πρόκληση καρκίνου τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία
    25 Ιουνίου 2011

    31/5/2011 Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία πιθανώς προκαλούν καρκίνο στον άνθρωπο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.).

    Κάντε κλικ εδώ για το δελτίο τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (απ’ ευθείας εδώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/1/12 18:34

    η καιρεα να μπει στους γυφτους για αντιποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/1/12 22:31

    το κάπνισμα βλάπτει σοβαρα την υγεία των ανθρώπων και προκαλούν καρκίνο σε διάφορα όργανα του ανθρώπου.
    Υποκριτές καραγκιόζηδες δεν σας βλέπω να ξεσηκώνεστε που σε όλες τις καφετέρειες, μπάρ , μπουζούκια, εστιατόρια και κάθε λογης κλειστούς δημόσιους χώρους καπνίζουν όλοι χωρις καμία ενόχληση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/1/12 18:17

    eisai poli malakas telika ma poli malakas!ti ftene re ta paidia tou dimotikou na exoun tin kerea sto kefali tous koufikefale,alla kanenas karpa8ios 8a eisai kai esei xouvarntas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/1/12 18:19

    eisai poli ntip gia ntip pwpw mialo koukouti.re ti ftene ta paidia!na to exoun apopanw tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/1/12 15:15

    Εχετε σκεφτει καθολου πως οταν μια κεραια κινητης τηλεφωνιας ειναι μακρια απο κατοικημενη περιοχη η ζημια που δεχομαστε ειναι μεγαλυτερη?? αφου η κινητη συσκευη για να επικοινωνησει μαζι της θα χρειαστει περισσοτερη ενεργεια, λογω της μεγαλυτερης αποστασης, κι ολη αυτη τη δεχεται το κεφαλι μας? Για δειτε λιγο σε ποιες συχνοτητες δουλευει το κινητο μας και ποιες αλλες συσκευες δουλευουν στις ιδιες συχνοτητες... (Συχνοτητα 300–3000 MHz Εφαρμογες-τηλεοπτικές εκπομπές, κινητή τηλεφωνία, ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα Η/Υ, αυτόματες κλειδαριές αυτοκινήτων, φούρνοι μικροκυμάτων, GPR)Φυσικα και κοντα μας να ειναι δεν λεω πως ειναι αβλαβες για την ανθωπινη υγεια!

    Φιλικα Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/1/12 21:30

    ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝ ΜΕ ΨΗΦΗΣΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΛΩΣΩ ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ VHF ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ.ΜΠΟΜΠ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *