ροή ειδήσεων

Χατζημαρκάκης στην Bild... η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ΟΝΟΜΑ !

Kάτι παρόμοιο είχε αφήσει να εννοηθεί και ο εδώ υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε πρόσφατη συνέντευξη του...

Ξεχάστε λοιπόν τα περί χρέους την κατάσταση αυτή την μεθοδεύουν χρόνια και τώρα λογω του ότι έχουν τους κατάλληλους προδότες στη κατάλληλες θέσεις ήρθε η ώρα να εφαρμόσουν το σχέδιο τους, το όποιο είναι η διάλυση της Ελλάδος και η μετονομασία του εναπομείναντος κομματιού της .

Πως μα είναι πολύ απλό, με πρόσχημα τα χρέη παίρνουν αυτά τα δυσβάστακτα μέτρα, εξαθλιώνουνε τον λαό, απογυμνώνουνε την άμυνα της χώρας με περικοπές σε έμψυχο και άψυχο υλικό, αποδυναμώνουνε περισσότερο όπου χρειάζεται την άμυνα με το κλείσιμο καίριων στρατιωτικών μονάδων και την στιγμή που θα κρίνουν αυτοί ως κατάλληλη αμολάνε όλα τα τριγύρω μας σκυλιά και περνούνε όλοι από ένα κομμάτι .

Δεν μπορεί να τους σταματήσει τίποτα το χρέος που δημιουργήσανε έντεχνα τόσα χρόνια υπάρχει, τους προδότες τους έχουν έτοιμους για δράση ο εχθρός είναι εντός των τοιχών.

.Ήδη οι πρώτες φωνές για διάλυση ουσιαστικά της Ελλάδας άρχισαν να ακούγονται δειλά δειλά και το απογοητευτικό της ιστορίας είναι ότι άρχισαν να ακούγονται από φαινομενικά Έλληνες.

Ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει είναι ο λαός και πρέπει να το κάνει σύντομα.

Κάθε μέρα παραμονής αυτών των προδοτών στην εξουσία είναι και ένα μεγάλο βήμα προς την διάλυση και την εξαφάνιση της Ελλάδας μας .

Θεωρίες συνομωσίας θα πουν κάποιοι που έχουν αναλάβει τον ρόλο της απαξίωσης οποιασδήποτε σκέψης που προσπαθεί να δει και να ερμηνεύσει τι γίνεται πίσω από τα γεγονότα.

Ο καιρός θα δείξει αν είναι θεωρίες συνομωσίας η αν πραγματικά έχουν βάση η έως τώρα πορεία των γεγονότων όμως δικαιώνει τους “συνομοσιωλόγους”. Μήπως εάν πριν από μερικά χρόνια έλεγε κάποιος ότι η Ελλάδα θα φτάσει στην σημερινή κατάσταση δεν θα τον έλεγαν συνομωσιολόγο .Εγώ προσωπικά εύχωμε να πέφτω τραγικά έξω.

Αυτό το “φρούτο” ο Χατζημαρκάκης Γερμανός Βουλευτής του FDP που έχει Ελληνικό όνομα και ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας, έδωσε συνέντευξη στην Bild και μεταξύ των άλλων έφθασε στο σημείο να δηλώσει ότι η Ελλάδα σανΟΝΟΜΑ… έχει “καεί” και πρέπει να πάψει να λέγεται πλέον έτσι.

“Το όνομα Ελλάδα στην Ευρώπη για πολλούς σημαίνει ένα σπασμένο πολιτικό σύστημα μια, ευνοιοκρατία.

Ως μέρος μιας έντιμης νέας αρχής, το ελληνικό Σύνταγμα πρέπει να ξαναγραφεί.Η χώρα χρειάζεται μια νέα εικόνα. “

Όπως γράφει η Bild ο Χατζημαρκάκης θέλει ακόμα και μετονομασία της χώρας.

Η Ελλάδα δεν πρέπει πλέον να λέγεται Ελλάδα!

Αυτά να τα βλέπουν και να τα ακούν τα ντόπια πολύχρωμα δημοσιογραφικά “παπαγαλάκια” που κάθε λίγο και λιγάκι τον φιλοξενούν και μάλιστα τον παρουσιάζουν και σαν φιλλέληνα!!!

http://lalipouli.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/12 17:42

    oloi stous dromous na fygoun oloi kai oi 300 sta tsakidia ellines xesykothite kai dioxte ta lamogia o kathe kologeros na mas kanei koumanto eleos pia me ola ta papoudia me to ena podi sto tafo na mas kanoun koumanto xesikomos twraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta tsakidia kologermanarade teliomenh mpekrouliakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή είναι γνωστές οι φιλελεύθερες θέσεις του, θυμίζουμε τα περί μειονοτήτων στα βόρεια της χώρας, αυτό που τώρα προτείνει για να είμαστε δίκαιοι στην κριτική , είναι το Greece να γίνει Hellas, κάτι που είναι και το σωστό. Θυμίζουμε ότι το Greece προέκυψε από το διόλου τιμητικό για εμάς "Γραικός", ως παραφθορά στο γαλλικό λεξικό, ενώ το Hellas, κάτι που χρησιμοποιείται ήδη στις αθλητικές διοργανώσεις, προσδιορίζει επακριβώς την προέλευση του έθνους. Αν για κάτι πρέπει να του ασκηθεί κριτική είναι, κατά την άποψή μας το κακό timing που το προτείνει.
    Καλή συνέχεια στο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *