ροή ειδήσεων

ΑΘΛΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ

Στο παιχνίδι 5άστερο ξενοδοχείο και ιδιωτική κλινική
ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

Με πρόσχημα υποκριτικές διακηρύξεις και δεσμεύσεις περί ανθρωπιστικής αρωγής και βοήθειας σε πληγέντες υπηκόους της Λιβύης από το πρόσφατο αιματοκύλισμα, συγκεκριμένα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης που έχουν ενεργό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ και στους μηχανισμούς του, έχουν στήσει τρικούβερτο γλέντι σε βιομηχανία «κέντρων υποδοχής» και περίθαλψης πολιτικών προσφύγων.
Στο γλέντι εκατομμυρίων συμμετέχουν ημέτεροι μεσάζοντες, «κράχτες» και ευνοούμενοι επιχειρηματίες της ιδιωτικής υγείας αλλά και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της νησιωτικής χώρας. Μπροστά στο εφήμερο κέρδος από τα πετροδόλλαρα του Κατάρ και άλλων αραβικών χωρών που πληρώνουν αδρά για την νοσοκομειακή φροντίδα καραβανιών προσφύγων, απαξιώνονται αργά αλλά σταθερά οι απαράβατοι κανόνες της τουριστικής βιομηχανίας, υποβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες και κινδυνεύουν το καλοκαίρι οι αξιόλογοι τουριστικοί προορισμοί να μετατραπούν σε αχανή κέντρα υποδοχής λαθραίων.

Ένα ακόμα ερέθισμα ενασχόλησης με το θέμα (μετά τα παρατράγουδα που έγιναν στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου με Λίβυους παρακρατικούς να λεηλατούν κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης), ήταν η αποκρουστική εικόνα που αντίκρισαν επισκέπτες της κοσμοπολίτικης Ρόδου που είχαν καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο γνωστού επιχειρηματία της τουριστικής βιομηχανίας. «Δημιουργούσαν πρόβλημα χωρίς να υπάρχει. Άπλυτοι και βρώμικοι στη σάλα που τρώγαμε, άρχισαν να γυρίζουν τα πιάτα, να τρώνε με τα χέρια σαν ζώα, να ρίχνουν κάτω τα τρόφιμα. Η ίδια κατάσταση επικράτησε και στα δωμάτια. Έκαναν θόρυβο, άρχισαν να σπάζουν μικροαντικείμενα, μας στραβοκοίταζαν εμάς και τις γυναίκες μας. Αν όλα αυτά συνεχιστούν και το καλοκαίρι, τότε ο στόχος θα έχει επιτευχθεί. Όποιοι τουρίστες επισκέπτονταν τα νησιά μας και άφηναν χρήματα στη Κω και στην Ρόδο θα εξαφανιστούν και θα περάσουν στην Τουρκία», μας είπαν οι επισκέπτες του πεντάστερου ξενοδοχείου. Ίδιες σκηνές επικρατούν σε ξενοδοχεία της Κρήτης και της Κω ενώ ανάλογες καταστάσεις διασπείρονται σιγά σιγά και στους φημισμένους προορισμούς του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, το μεγάλο παιχνίδι με πολιτική κάλυψη το κάνουν δύο εγχώριοι κολοσσοί της ιδιωτικής υγείας. Ο ένας ασχολείται αποκλειστικά με παροχή ιατρικών υπηρεσιών με γνωστά νοσηλευτικά κέντρα στο λεκανοπέδιο ενώ ο έτερος ανακατεύεται και με εξοπλιστικά προγράμματα. Στο ιατρικό κέντρο του δεύτερου σε νησί του Αιγαίου παρέχεται με ιδιαίτερα τσουχτερά τιμολόγια, φροντίδα και περίθαλψη σε Λίβυους αντικαθεστωτικούς. Η ύποπτη διάσταση που γνωρίζουν αλλά δεν εξετάζουν- λόγω του τεράστιου τζίρου για το «τάισμα» ημέτερων- οι διωκτικές αρχές είναι ότι ανάμεσα σε τραυματισμένους φουκαράδες, κοινωνικούς παρίες και μεγάλα ονόματα της Λιβυκής αντίστασης που αντιτάχθηκαν σθεναρά στον δικτάτορα Καντάφι(που κάποτε εναγκαλιζόταν με την οικογένεια Παπανδρέου)έχουν παρεισφρήσει εγκληματικά στοιχεία της μαφίας από την γειτονική χώρα.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βέβαια των ανθρώπων της αυλής Παπουτσή που κινούν τις διαδικασίες υποδοχής, προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο. Ξεγελά όμως μόνον όσους δεν γνωρίζουν. Η φάμπρικα ανθρωπιστικής βοήθειας που ελλοχεύει ο κίνδυνος μετά από λίγους μήνες να μεταβληθεί σε ένα ακόμα καθεστώς αθρόων «ελληνοποιήσεων», καυχιέται ότι

«η Ελλάδα θα συνεχίσει και θα επαυξήσει την προσφερόμενη συμπαράστασή της στη Λιβύη και το λαό της, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην άμβλυνση των επιπτώσεων από τις πολεμικές συγκρούσεις που τους ταλάνισαν. Έμπρακτη άλλωστε απόδειξη της ελληνικής υποστήριξης αποτελεί το γεγονός ότι η χώρα μας φιλοξενεί σήμερα το μεγαλύτερο αριθμό Λίβυων τραυματιών παγκοσμίως», όπως αναφέρεται με έπαρση σε πρόσφατη ανακοίνωση. Ο Παπουτσής και η αυλή του ειδικεύονται άλλωστε στην γκετοποίηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας όπου έχει επέλθει οριστική κατοχή.

Και στην ανοιχτή πληγή με το μουσουλμανικό στοιχείο που σφάζει και λεηλατεί στην πρωτεύουσα αλλά και στην μεγάλη μπίζνα των «πονεμένων Λίβυων»(για τους οποίους πολύ λίγο ενδιαφέρεται πραγματικά το ελληνικό κράτος), είναι «πολλά τα λεφτά Άρη». Το πολύ περίεργο είναι ότι και στα δύο μέτωπα που αφανίζουν την πατρίδα, τα πρόσωπα που «λαδώνουν» τα γρανάζια είναι σχεδόν τα ίδια.


http://greecepatriot.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/12 20:08

    Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ 5-ΑΣΤΕΡΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΑΠΟ 4-ΜΗΝΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥΣ..ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/12 20:34

    Για φτύσιμο ειναι η ανάρτηση.

    Τα λεφτά δεν εχουν μυρωδιά.

    Ο λεγάμενος φαίνεται δεν μπήκε στο "σύστημα υποδοχής προσφύγων και αφαίμαξής τους" και ξερνάει την χολή του τώρα.

    Κάνει την τρίχα τριχειά, και μεγαλοποιεί εστω και αν εγινε κάποια φορά κάποια ακραία συμπεριφορά εκ μέρους κάποιων πελατών.

    Και τα βλέπει μονόπλευρα ο κύριος της ανάρτησης, ξεχνώντας φαίνεται συμπεριφορές αλλων Ευρωπαίων π.χ Αγγλων, η απο αλλες ορδές μπατιροτουριστών με το σακκίδιο στην πλάτη που μας καταφθάνουν.

    Ας κάνουμε και τον σταυρό μας που εχουμε αυτή την ευκαιρία και μακάρι να αυξηθεί ο αριθμός των Λιβυων επισκεπτών να δουλέψουν και αλλα ξενοδοχεία, κλινικές, μαγαζιά.
    Αυτοί ολοι τους το φυσσάνε το χρήμα, σύν το χρήμα απο το Κατάρ για τους τραυματίες.

    Και η Κύπρος δεν ειναι κορρόϊδο που κοιτάζει να αρπάξει μερίδιο απο αυτή την πελατεία.
    Μόνο εμείς εχουμε αυτή την ικανότητα φαίνεται να κοιτάμε να διώχνουμε με κάθε τρόπο την κάθε ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/12 20:43

    δεν εχουμε περιθαλψη για τους ντοπιους και θελουμε Λίβυους ;
    τι κανουν τα φραγκα και τα κυκλωματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/12 21:21

      Στις ιδιωτικές κλινικές κατευθύνονται και εκεί αφήνουν για την νοσηλεία τους πάνω απο 650 ευρώ έκαστος ημερησίως, και πόσα αλλα οι συνοδοί τους σε ξενοδοχεία, και για την παραμονή τους εδώ.

      Λεφτά που θα πήγαιναν σε αλλες χώρες αν δεν τους δεχόμασταν εδώ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/12 23:09

    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΡΩΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΖΕΙ, ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΒΙΑΣΑΝ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ 2-3 ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *