ροή ειδήσεων

Ένα… νέο Βενετόκλειο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ρόδου, Στάθη Κουσουρνά είχαν οι άνθρωποι του Κολοσσού, με θέμα τον εκσυγχρονισμό του «Βενετοκλείου».
Η ανακοίνωση του Κολοσσού...
«Συνάντηση με τον δήμαρχο Ροδίων κ. Στάθη Κουσουρνά είχαν χθες το πρωί τα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας. Η συζήτηση αφορούσε το θέμα εκσυγχρονισμού του «Βενετοκλείου». Το βασικό θέμα πλέον που «καίει» τους ανθρώπους του Κολοσσού ΒΑΠ είναι η προοπτική επέκτασης του «Βενετοκλείου» στο χώρο των κερκίδων. Το θέμα αυτό συζητήθηκε πριν λίγο καιρό με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη και με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, αφού το γηπεδικό ζήτημα είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσει να παίξει η ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από το δήμαρχο Ροδίων Στάθη Κουσουρνά, το έργο θα ενταχθεί στο εθνικό πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων, για την εξασφάλιση των πιστώσεων και κύριο μέλημα θα είναι η επίσπευση των εργασιών, μετά και τη σύνταξη της σχετικής μελέτης, για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων εάν είναι δυνατόν μέχρι και τον Οκτώβριο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μπορέσει η ομάδα μας να πάρει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένες προδιαγραφές στο γήπεδο, τις οποίες τουλάχιστον τώρα δεν πληροί το «Βενετόκλειο». Στόχος όλων είναι το κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου να δεχθεί περισσότερο κόσμο και να γίνουν βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Από τις κερκίδες μέχρι και τις αίθουσες του γηπέδου… Γενικότερα πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες στο πρώτο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου, στο οποίο έγινε η προσθήκη της κερκίδας το καλοκαίρι του 2005».

http://www.3ponto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/12 21:24

    LOGIA XORIS OUSIA.SAS BARETHIKAME OLOUS ME TA PAXIA SAS LOGIA
    LAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/12 22:34

    ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΟΔΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ .....ΦΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/12 22:57

      εχεις δικιο δεν εχουμε την πολυτελεια να κανουμε γηπεδο.εχουμε τους τοκογλυφους και τους δημοσιους υπαλληλους να ταισουμε...
      ρε καντε εκει ενα γηπεδακι να εχουν κινητρα και καλες εικονες τα μικρα παιδια...
      καλυτερα γηπεδα παρα κεντρα αποτοξίνωσης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/12 09:45

      ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΧΙ ΟΜΩς ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΓΙΑ ΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ 5 ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Η' ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/12 23:00

    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/12 01:47

    EXOUN PERASEI EKATOMYRIA EYRW APO TA XERIA PARAGONTWN TOU KOLOSSOU , LEFTA THS AGORAS ME THN MORFH XORHGEIAS AS FRONTIZAN TOSA XRONIA P APAITOUN APO TON KOSMO THN VOHTEIA TOU NA KANOUN KATI. AKOMA K OI AKADHMIES THS OMADAS SE TSIMETO KANOUN PROPONHSH. MONOI SAS KURIOI!! DEN SAS XRWSTAEI KANEIS... EISTE ANMWNYMH ETAIRIA DEN DIKAIOUSTE TIPOTA PARAPANW APO TOUS YPOLOIPOUS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/2/12 07:32

    MPRABO SE OLOUS SAS EPITELOUS XIPNISAME .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/2/12 10:41

    ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ.

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΨΗΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.

    ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.

    ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ)!!ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΟ ΑΥΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ 80% ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΟΧΙ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΧΩ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΤΕΣ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΑΝΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ!! ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΡΜΑΝΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΑΥΤΟΝ.?

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *