ροή ειδήσεων

Δυναμική συγκέντρωση - Κατάληψη της ΔΟΥ (βίντεο)

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε απόψε στη Ρόδο, αφού στην πλατεία δημαρχείου η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία για το θέμα του ΦΠΑ. Χιλιάδες συγκεντρωμένοι πολίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα...
προς την κυβέρνηση εκφράζοντάς την αντίθεσή τους σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, ενώ την ίδια ώρα μεγάλη ομάδα διαδηλωτών προέβη σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δηλώνοντας ότι θα παραμείνουν εκεί για 24 ώρες. Την ανοικτή συγκέντρωση οργάνωσαν οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι της Ρόδου, με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών τάξεων και φορέων του νησιού τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για ένα προνόμιο της Δωδεκανήσου αλλά για μια επιτακτική αναγκαιότητα απέναντι στον ανταγωνισμό. Συνθήματα και τραγούδια ακούγονταν από τα μεγάφωνα, ενώ το κεντρικό πανό των διαδηλωτών στην είσοδο του δημαρχείου έγραφε: «Προδότες βουλευτές μην τολμήσετε. Τίποτα δεν θα σας σώσει».

http://www.ipaper.gr 


xxnews.gr



http://trypofrakths.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/12 23:22

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ...Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΤΥΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/12 01:08

    Τους χιλιάδες διαδηλωτές που ακριβώς τους είδατε? Γιατί εγώ ήμουν εκεί και είδα απλά μερικές εκατοντάδες σε μια πλατεία θεοσκοτεινη που περισσότερο έμοιαζαν να περίμεναν να ξεκινήσει συναυλία! Ευτυχώς που κόρναραν μερικά πούλμαν για λίγο κι έγινε λίγος τζερτζελές. Κανονικά θα έπρεπε να διαδηλώσει το μισό νησί τουλάχιστον. Μιλάμε για ένα θέμα που αφορά όλους τους δωδεκανήσιους πολίτες κι όχι μόνο τους επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/12 07:04

    ΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΠΟΣ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ,ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ;ANΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/12 18:46

    simfono me ton 3.08 . ke egw aporousa me to poso ipnoi borei telika na eimaste.Ntropi mas giati sto euro otan to pire i ellada pio poli eixane katevei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/12 20:32

    ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΦΡΑΠΕΔΙΕΡΕΣ ΡΟΔΙΤΕΣ,,,ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ.........ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *