ροή ειδήσεων

Το όνομα του βουλευτή με το ένα εκατομμύριο ευρώ, ζητούν να αποκαλυφθεί βουλευτές όλων των κομμάτων

Τα στοιχεία του βουλευτή, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε τον περασμένο Μάιο 1 εκατ. ευρώ σε ελβετική τράπεζα, ζήτησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής...
για το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», Παναγιώτη Νικολούδη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής για το «πόθεν έσχες» των πολιτικών, Βαγγέλης Αργύρης.

Την ίδια ώρα, έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη, να δώσει η Βουλή το όνομα του βουλευτή, έτσι ώστε, όπως είπαν, να μην αιωρούνται σκιές σε βάρους του συνόλου των βουλευτών.
Ο κ. Νιώτης διαβεβαίωσε τους βουλευτές που τον επισκέφθηκαν, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Θανάση Οικονόμου, Μιχάλη Κατρίνη, Φραγκίσκο Παρασύρη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Αφροδίτη Παπαθανάση, ότι θα κινηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Το όνομα του βουλευτή του ενός εκατομμυρίου ευρώ πρέπει να δοθεί αμέσως στη δημοσιότητα. Ζητώ από τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής ελέγχου κ. Αργύρη, να προβεί στις δέουσες ενέργειες. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό», σχολίασε νωρίτερα του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Από την πλευρά του, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου διαβεβαίωσε ότι το προεδρείο της Βουλής σε συνεργασία με τον ίδιο θα προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να γνωστοποιηθεί το όνομα του βουλευτή.

Μάλιστα, όπως είπε, αν δεν το πράξει με δική του πρωτοβουλία ο βουλευτής, τότε θα κληθεί να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του ο κ. Νικολούδης, και αν κι εκείνον τον δεσμεύει το απόρρητο, τότε θα παρέμβει ο ίδιος ο υπουργός, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαφάνεια.
dailynews24.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/12 21:47

    ase mas re DALARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/12 21:50

    Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΝΑ «ΧΑΝΑ» ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΒΓΑΛΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!!
    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΡΝΗ, ΣΚΥΛΑ, ΚΛΕΦΤΡΑ, ΛΩΠΟΔΥΤΡΙΑ, ΛΕΣΒΙΑΖΟΥΣΑ, ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΝΑ «ΧΑΝΑ» ΝΤΑΛΑΡΑ!!! ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΡΝΗ, ΣΚΥΛΑ, ΒΡΟΜΟΜΟΥΝΑ, ΒΡΟΜΙΑΡΑ, ΜΑΣΟΝΙΣΑ, ΥΑΙΝΑ, ΒΡΟΜΑ ΑΝΝΑ «ΧΑΝΑ» ΝΤΑΛΑΡΑ!!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΑ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2!!! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/12 22:17

      τι θέλεις να μας πεις δηλαδή;

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *