ροή ειδήσεων

Νυχτερινή διασκέδαση

Καλημέρα σας, ονομάζομαι Γιώργος και θα ήθελα να θείξω τη νυχτερινή διασκέδαση στην παλια την πόλη απο που να αρχησω και που να τελειώσω πρωτα απ' ολα το parking ειναι δυνατόν να παρκάρουν...
τα αυτοκίνητα μεσα στην παλια την πολη; γιατι εχουν κλεισει το parking απεναντι απο την "κολωνα" τις τους ενοχλούσε, αφηστε που μου βγαίνει και η δημοτική αστυνομία και μου γράφει τα αυτοκινητα λες και ενοχλουνε μεσα στην νυχτα αυτα κυριοι ειναι ντροπη και θα επρεπε να ντρέπεστε παμε τωρα στην διασκέδαση πουθενά δεν χτυπάνε αποδειξεις μα πουθενά ομως σε σηκώνουν απο το μπαρ με την δικαιολογία του reserve,το οποιο νομιζω απαγορευεται στο μπαρ, αλλα δεν φτανει αυτο η παρεα στο μπαρ δν ανοιγει μπουκάλι παρα πινει ενα απλό ποτό, στη συνέχεια χρεώνουν τα ποτα οσο να ναι την μια 7 και την αλλη 8 ευρω ασε που σου χρεώνουν και παραπάνω ποτα,να παμε στην μουσικη που τα ηχεια βαράνε λες και εισαι σε κλαμπ και παραπανω .... ελεος........... και ντροπη!!!! να πω για ενα μαγαζι που ειχε το θρασος να ριξει και τοιχο μέσα στην παλια πολη ...καταλάβατε ποσο εν νοω...Κυριοι φτιαχτε την νυχτερινή σας διασκέδαση να μάθετε να σέβεστε τον κοσμο γιατι ετσι χαντακώσατε τον τουρισμο σας κλέβοντας τον!!!! ξυπνηστε !!!!! συγνωμη αν ενοχλησα μερικούς αλλα αυτη είναι η αληθεια. Σας ευχαριστώ πολυ Καλη σας μερα και τι να πω μακαρι να ακουστω.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/12 13:15

    Otan exeis kai esi kolito ton eisagelea k ton dimarxo mporis k toixous na riksis k tin astinomia na grapsis sta arxidia sou kai pirotexnimata na anabeis se katikimeni perioxi kai ta hxeia sou na exeis ekso kai na min se kanei kanenas tipota kai na sou po k kati 8a tous klaseis mia mantra arxidia me to post pou ekanes.
    Dld re file gia pes ti 8a kaneis 8a bgaleis foto me tis paranomies kai 8a tis stileis stin rodiaki pou tous exei kolos k braki?
    8a paris tis tin arxaiologia genomeio kai astinomeia ktlp pou pernoun pososta apo autous to kseris oti mono 2 exoun adeia gia BAR kai oloi oi aloi einai kafeteries? oxi sorry paradosiaka kafeneia gia tin akribeia stin adeia.
    Nomizeis oti autoi pou 8a to diabasoun tora auto 8a kanoun kati?Poso mallon otan oi idioi parkaroun ta gamo autokinitatous mesa sta stena na min pernai o kosmos poso malon kanena as8enoforo se periptosi anagis.
    GIauto xese mas k get back to reality eisai poli mikros kai enas gia na ta baleis me tin mafia tis palaias polis .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/12 13:22

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΗΠΙΕΣ? ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/12 13:32

      Καλά ρε συ εδω σου λέει το παλικάρι οτι εχουν γαμησει την παλαια πολh και εσυ ρωτάς για αποδείξεις;
      Καλά έχουμε χάσει την μπαλα τελείως ,φιλέ μου Γιώργο λυπάμαι αλλα αυτος ειναι ο τρόπος σκέψης του ροδίτη να χάνει πάντα την μεγάλη εικόνα δυστυχώς οπως βλέπεις η δημοσίευση σου δεν επιασε τόπο λυπάμαι......

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/12 13:35

    Στην Γερμανία η μπύρα κοστίζει 2 ευρώ σε ένα μπαρ εδώ 8 έλεος.Δεν φταίει κανένας άλλος εμείς φταίμε που πάμε και τα δίνουμε σε κάποιους που γκρεμίζουν αρχαίους τοίχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/12 14:25

    Καλά καλά ξέρουν να κατηγορούν τους δημόσιους υπαλλήλους,αλλά η φορολογική τους δήλωση δεν κρύβει και δεν μπορεί νξα κρύψει το ΤΡΕΛΛΟ εισόδημά τους!!!!
    Πείτε μας κύριοι επιχειρηματίες τί ποσό δηλώλενετε εσείς στην εφορία; Με τις λιγοστές αποδείξεις που μας κόβετε στα ποτά των 7-8€!!!! Τα γερμανικά αυτοκινητάκια όμως καλά καλά τα κυκλοφορείτε!!! Τις μεζονέτες και τις βιλλίτσες καλά καλά τις χτίζετε!!!
    Εμείς στις γκαρσονιερίτσες των 30τ.μ. ,σε ενοίκιο, γιατί πίνουμε ποτά στα μπαράκια σας να σας κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους! 1 φορά κατεβήκαμε και εμείς με το αυτοκίνητο στη παλιά πόλη,η δημοτική αστυνομία το βόλεψε το πρόστημο στο παρμπρίζ,κάποιοι όμως απ'οτι φαίνεται έχουν τις γνωριμίες τους και παρκάρουν μόνιμα στην στάση του ΡΟΔΑ μπροστά στη κολώνα,έξω απο τη παλιά πόλη και δεν τρέχει τίποτα!!
    'Εζησα στη γερμανία 9 χρονάκια,σε ελληνικό μπάρ η μπύρα έχει 2,5-3€ (Becks-Heineken),το ποτό είναι στα 4€!! Σε πολυσύχναστο γερμανικό μπάρ το cocktail 7-8€,το οποίο θα χρεαστεί και 3 λεπτά να ετοιμαστεί,και..... βέβαια όλα με απόδειξη!! Εδω;;;;
    ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Χαιρόμαστε αν το ποτό πέσει απο τα 7 στα 6€!! Βρε άντε
    Φίλε μου Γιώργο,καλά τα λες, όλοι το φωνάζουμε,όλοι βλέπουν τα προβλήματα αλλά δυστυχώς κανένας δεν κάνει τίποτα, γιατί όπως γράφει και ο φίλος πιο πάνω,όλοι μεταξύ τους έχουν τα συμφέροντα και η αλυσίδα συνεχίζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/2/12 14:56

    Show must go on συνεχίστε να μιλάτε κάνετε τον κόσμο ομορφότερο,οπς μισό κάνατε ποστ για να δω λύθηκε τίποτα .....μπα οχι Ελληνας = Κανω ποστ και κατι έγινε.
    Απορώ γιατι ασχολείστε ακομα οταν απλα δεν εχετε λυση για τα προβλήματα σας και ξερετε ποιοι φταινε για αυτα .
    Μισο μισο α ναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ γιατι?
    Γιατί ειστε ενα ματσο αχρηστοι που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να ποσταρουν τα παραπονα τους και να περιμένουν το μαγικο ραβδακι να τα λυσει ολα .
    Συνεχίστε να μιλάτε στο blog και να λετε άσχετα εγω θα πεθαίνω στα γέλια ο αλλος ασχολειτε με την φορολογική των διεφθαρμένων επιχειρήσεων ο αλλος με τις αποδειξεις τους και με την ιστορια του που πήγε και έμεινε στην γερμανια 9 χρονια και έπινε becks-heineken γιατι σε μια γερμανια με 135 διαφορετικές μπύρες μονο becks και heineken σερβίρουν......ρε με δουλεύετε ?
    Κάθεστε και γκαρίζετε για μαλακίες αλλα για την γαμωδιαφθορα που επικρατή στην παλαιά πολη και αυτους τπου εχουν πλάτες κανενας δεν εχει τα αρχίδια να πει τίποτα και κατα τα αλλα η μπυρα εχει 8 ευρω και το μουνί ξυρίζετε ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/2/12 15:08

    και ποιος σου ειπε να πας παλια πολη θελετε και glamour μην χεσω, υπαρχουνε και αλλου κλαμπακια ψωναρες.....

    Χριστοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/12 16:04

    Πρέπει να είναι πολύ καθηστερημένος κάποιος για να πάει να διασκεδάσει στην παλιά πόλη έτσι όπως την έχουν καταντήσει. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός πως όλα αυτά τα λαμόγια κάνουν χρυσές δουλειές είσαι βάρος μας. Αφού υπάρχουν βλάκες που πάνε και τους τα ακουμπάνε, καλά κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/2/12 16:20

    Πες τα 06.04 !!!!!!
    χριστοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/2/12 17:21

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/2/12 17:39

    pes ta re xristofore.////////kala tous ta les ke min mou lei o malakas 2 eyro i byra stin germania malakies lei .............stin embona 2 eyro boris na tin piis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/2/12 17:44

    Πω πω κρίση που υπάρχει τελικά......εμ για αυτό δεν πάει τίποτα μπροστά, οι βολεμένοι είναι αυτοί που κάνουν την ζημιά. Πραγματικά και εγώ θα ήθελα να βγω έξω να διασκεδάσω αλλα με την ανεργία που παίρνω και με τις υποχρεώσεις που με χτυπάνε από όλες τις πλευρές μου είναι ακατόρθωτο αυτό. Σας ζηλεύω όλους εσάς του βολεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/2/12 18:49

    Ο μαλάκ@@@@ς ξανακτύπησε.Γειά σου μέγα μαλάκ@γεώργο μέγα θέμα έθιξες όλος ο κόσμος το νοιώθη στο πετσί του αυτό το μέγα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/2/12 19:15

    ti na sas pw re paidia...kat' arxas giati vrizete??? wraia diagwgi exete!!! den mporeite na sizitisete ena thema politismena???? o malakas kai o malakas olo auto diavazeis...gia peite mou re eksipnoi eseis pou vrizete pou thelete na paei na vgei kapoios??? e pou??? exei kai polla meri i rodos to xeimwna eeeee...... sou aresei pou klevoun ton tourista kai poios ton xezei ton tourista esena pou se klevoun to kratos pou to kataklevoun kapoios eipe gia klikes tis palias polis akou na sou pw kai sena mikre mallon den exeis zisei nixta an autes einai klikes kounia pou se kounage... sou aresei pou i dimotiki astinomia grafei ta autokinita eeee.....i sou aresei pou den iparxei kai ena parking sou aresei pou ta lamogia ekei mesa oikonomane ta antera tous kai ta toixoi einai etoima na pesoun... ti na pw re paidia ... kai kapoios eipe eirwnika oti auta einai provlimata...nai einai kai auto provlima etsi diwksate ton tourista kirioi mages etsi vlepwntas ton san dollario ton skisate apo pantou tou ta trwgate twra omws klegeste pws den exete douleies...kai enas eipe oti eimaste axristoi...eisai kai si loipon megas axristos dioti kathesai kai diavazeis tis vlakeies mas....se pliroforw oti polla allazoun apo to internet...kata ta alla POLITISMOS geia sou re Ellina!!! panta idioi tha maste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/2/12 19:49

    καταρχας κοψε τα greeklish ρε καφκαλα αλλα το εχετε οι ψωναρες που πατε παλια πολη, την οποια την χαρακτηριζω ανουσια διασκεδαση καθεστε με ενα ποτο στο χερι προσπαθωντας να δειτε εαν δειτε κανενα στριγκακι και εκει σας βαραει η μαλακια κατακουτελα, εαν σου πω να πας να κατσεις σε μια καφετερια σε οποιοδηποτε χωριο της Ροδου θα πας ? οχι... απλα γιατι το παιζετε ψευτο βιτρινες της καθημερινοτητας

    Χριστοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/2/12 20:44

    οχι χριστοφορε δεν θα παω σε καποιο χωριο και δεν ειμαστε ψωναρες οσοι παμε παλια πολη ή γενικα στη πόλη της Ρόδου και οταν θα μιλας να μιλας με παραδειγματα πες μου σε ποιο χωριο να παω και γιατι να παω σε χωριο για να διασκεδασω τι να βλεπω τους παππουδες η τυπους σαν και σενα κομπλεξικους που μολις δειτε καποιον αγνωστο το κοιτατε σαν εξωγιηνο ...και να καιω και βενζινη... και απλα σου υπενθιμιζω οτι ξεφευγεις απο το θεμα... μιλαμε για την παλια πολη παω για ποτο παω να χαζεψω μαγαζια παω να περπατησω εκει και αλλα πολλα που το χωριο σου δεν τα εχει αυτα και δεν στο λεω για να σε προσβαλλω τα χωρια εχουν αλλη ομορφια τι να κανουμε τα μαγαζια στα χωρια υστερουνε της πολης... και μην γινεσαι επιθετικος.. μπορεις απλα να μιλας πολιτισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/2/12 20:47

    καταλαβα αποψει 15 χρονου που δεν ξερει ακομα εαν εχει πουλακι, αστο οταν βγαλεις μουστακια μηλαμε

    χριστοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/2/12 20:53

    kai gw se agapaw xristofore...ante geia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/2/12 20:55

    εγώ απορώ πως ανέχονται κάποια άτομα να πληρώνουν 7 και 8 ευρώ ένα ποτό (τα περισσότερα από τα οποία είναι νοθευμένα)χωρίς απόδειξη, να πληρώνουν και το φπα δηλαδή μέσα στη τιμή.. και να μην αντιδρούν! ζητάτε αποδείξεις τουλάχιστον..
    p.s. το τηλέφωνο της οικονομικής αστυνομίας είναι 11012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/2/12 02:38

    Το μαγαζί, το βράδυ ιδίος του Σαββάτου που βγαίνει συνήθως ο περισσότερος κόσμος μαζεύει 200 άτομα,ίσως και παραπάνω. Για πιο λόγο να ζητήσω απόδειξη για το ποτό μου,για να έρθει ο νταβάς της ταμειακής να μου κάνει σκηνή; Αν το έκαναν όλοι, ναι θα το έκανα κι'εγώ,αλλά να το κάνω εγώ και αντε το πολύ άλλοι δύο δεν έχει νόημα. Τζάμπα θα χαλασω την ζαχαρένια μου για ένα χαρτί. Εδώ δεν τους ελέγχουν οι αρμόδιοι,θα κάνω εγώ την δουλειά τους; (Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί η με αφήνει αδιάφορο, απλά πάω μια φορά την εβδομάδα να πιω ένα ποτό και να χαλαρώσω). Ορίστε κάθε Σάββατο γίνεται της τρελής και αυτοί που κάνουν έλεγχο ή κοιμούνται ή τα παίρνουν. Μόνο αν κινητοποιηθούν όλοι θα βγει αποτέλεσμα,μεμονομένα ΔΕΝ γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 01:26

      οκ.. εσυ περιμενε να κινητοποιηθουν ολοι μαζι ταυτοχρονα.. "με το 3 ζηταμε ολοι μαζι αποδειξη, 1..2..3"! Φιλε μου, ειπες την λεξη κλειδη "μεμονομενα".. ξεκιναω εγω να ζηταω, μετα εσυ μετα καποιος αλλος κλπ.. αλλωστε ειναι υποχρεωση σου να το κανεις! οσο για τον ταμια δεν μπορει να σου πει και να σου κανει απολυτως τιποτα!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος6/2/12 09:33

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΑΦΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΧΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΚΑΤΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΑΣ. ΣΟΡΡΥ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ . Π.ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ......ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ? ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ... ΕΙΝΑΙ ΙΝ . Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ .......ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/12 10:17

      φιλε μου θα διαφωνισω μαζι σου...ειναι πολυ ωραια να εχει μπαρακια η παλια πολη προσεξε μπαρακια και οχι κλαμπ που τα καταντησανε αυτο εννοει μαλλον ο γιωργος...και θα συμφωνισω σε αυτο που το κανταντησανε...και να σου πω επισης και οτι και η μουσικη και τα σκυλαδικα ειναι πολιτισμος ουτε εμενα μ' αρεσουν αλλα σεβομσι συτον που τ' ακουει.. εσυ φιλε μου δεν διασκεδαζεις ????? γιατι λες χειροτερους τους πελατες...οι πελατες την χαλασαν την παλια πολη...??? και βεβαια θα μπορουσαν να ανοιξουν το παρκιν στην κολωνα να παρκαρει εκει ο κοσμος με μια λογικη τιμη και με τα εσοδα να συντηρουσαν τα τειχη ....που ειναι ετοιμα να πεσουν....

      με εκτιμηση παναγιωτης

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος6/2/12 11:13

    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΤΟ ΟΛΟΙ ΜΕ 2 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΓΥΦΤΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ!! ΠΑΙΡΝΩ 1 ΠΟΤΟ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 3 ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΙΩ ΑΚΟΜΑ 2 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ!!ΧΑΧΑ
    ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/2/12 02:54

    Εγώ φέρνω και φιστίκια από το σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 11:19

      χαχα σωστούς σας βρίσκω!! εγώ τώρα τελευταία παίρνω και σφηνοπότηρα μαζί μου, ιδικά αν έχει πολύ κόσμο.. εκεί να δείτε.. μπουκάλι κανονικό φέρνουμε!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος7/2/12 17:11

    Καλά να πάθεις αφού πήγες Ρόδο για διασκέδαση. Ολόκληρο Αιγαίο πέρασες γιατί δεν κατέβηκες σε άλλο νησί; Πάλι καλά που δεν σε δάγκωσαν και τα αδέσποτα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *