ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αναταραχές στην Ελλάδα προβλέπει η Αμερική !

Προβλήματα στην Ελλάδα με αναταραχές προβλέπει η Αμερική και βάζει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα που λέγετε STEP...

Πιθανολογούν για αναταραχές και μάλιστα βίαιες!
ξεκινώντας με ένα μήνυμα επείγων προς τους πολίτες τους του οποίου την μετάφραση είναι παρακάτω...




---------------------------
ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
OSAC
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Μήνυμα έκτακτης ανάγκης για τους πολίτες των ΗΠΑ: Αθήνα (Ελλάδα) Πιθανών βίαιων διαδηλώσεων 4 Φεβρουαρίου
Ταραχές / Πολιτική αναταραχή
Ευρώπη> Ελλάδα> Αθήνα
2/3/2012
Μια αναρχική κολεκτίβα που ονομάζονται «Κύκλος της Φωτιάς», και άλλοι αντι-εξουσιαστές, σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στην Πλατεία Μοναστηρακίου γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 2012. Αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί από μια πορεία προς το Κοινοβούλιο στην Πλατεία Συντάγματος. Λάβετε υπόψη σας ότι Πλατεία Μοναστηρακίου είναι "Τουριστικό Κέντρο» εδώ στην Αθήνα. Επιπλέον, είναι μια περιοχή που διασχίζεται από πεζόδρομους που για να βγείτε γρήγορα, θα έχει περιορισμένες επιλογές διαφυγής για ένα από μεγάλη σε πλήθος συγκέντρωση.
Η αμερικανική πρεσβεία των ΗΠΑ συμβουλεύει τους πολίτες της να αποφύγουν την Μοναστηράκι και Σύνταγμα Πλατεία περιοχές μεταξύ 1200 - 1800 ώρες για Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012. Αυτό περιλαμβάνει την περιοχή γύρω από την οδό Μητροπόλεως, η κύρια οδός μεταξύ Μοναστηράκι και Σύνταγμα.
Θυμηθείτε, ακόμα και διαδήλωση που προορίζεται να είναι ειρηνική η τυχόν αντιπαράθεση μπορεί να γυρίσει και πιθανόν να κλιμακωθούν σε βία, χωρίς προειδοποίηση. Αποφύγετε περιοχές των διαδηλώσεων και, αν είστε σε μικρή απόσταση από τις διαδηλώσεις, να παραμείνετε σε εγρήγορση και να είστε προσεκτικοί.
Επισκόπηση των προσωπικών σας σχεδίων ασφάλειας, εξακολουθήσετε να έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας και τις τοπικές εκδηλώσεις, παρακολούθηση των τοπικών σταθμών ειδήσεις για ενημερώσεις, και αναφορές για συγκεκριμένα περιστατικά βίας που στοχεύουν στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Διατηρήστε ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και να λαμβάνετε τα κατάλληλα μέτρα για την ενίσχυση της προσωπικής ασφάλειας σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο "ένα ασφαλές ταξίδι στο εξωτερικό.
Τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την διασφάλιση μπορούν επίσης να ληφθούν με την κλήση 1-888-407-4747 χωρίς χρέωση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά ή, μια τακτική γραμμή διοδίων στο +1-202-501-4444 για κλήσεις από άλλες χώρες. Αυτοί οι αριθμοί είναι διαθέσιμα από τις 8:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ. Ανατολική ώρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών ΗΠΑ ομοσπονδιακή). Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε από το Προεδρείο μας bookmarking ιστοσελίδα της Προξενικών Υποθέσεων, που περιέχει τις τρέχουσες Ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις ταξιδιού καθώς και την Παγκόσμια Προσοχή. Ακολουθήστε μας στο Twitter και το Προεδρείο της Προξενικών Υποθέσεων σελίδα στο Facebook, καθώς και.

Συνιστούμε στους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα όπως εγγραφούν στο πρόγραμμα Smart Εγγραφή ταξιδιώτη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (ΣΤΕΠ). ΗΠΑ Οι πολίτες και οι υπήκοοι που δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορούν να εγγραφούν απευθείας με την πλησιέστερη Πρεσβεία των ΗΠΑ ή του προξενείου. Η εγγραφή σας για να λαμβάνετε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς στο εξωτερικό και καθιστά ευκολότερο για την Αμερικανική Πρεσβεία ή το Προξενείο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να ορίσει τις επαφές σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ή το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την γενική βοήθεια προξενικών και up-to-ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες στην Ελλάδα. Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα είναι ανοιχτό 8:30 π.μ. έως 5:00 μ.μ. Δευτέρα-Παρασκευή, εκτός από την ελληνική και την αμερικανική επίσημες αργίες. Το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00, εκτός από την ελληνική και την αμερικανική επίσημες αργίες. Η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα μπορεί να επιτευχθεί μέσω e-mail στο athensamericancitizenservices@state.gov ή μέσω τηλεφώνου στο 210-720-2419, 2415, 2420. Παρακαλώ καλέστε 210-729-4444 για μετά-ώρα έκτακτης ανάγκης. Το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να επιτευχθεί μέσω e-mail στο info@usconsulate.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2310 - 242 - 905. Παρακαλώ καλέστε 2310 - 242-905 και καλείτε 0 στην προτροπή για την μετά-ώρα έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ... ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/12 20:39

    Αποκλείεται να μην επηρεαστεί ο τουρισμός απο αυτο τον χαμό δύσκολα τα πράγματα για την επόμενη σεζόν δυστυχώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/12 20:43

    Εγώ πάντως που ήμουν στο Σύνταγμα την ώρα που λέει η οδηγία, δεν παίχτηκε τίποτα! Μήπως λένε μπούρδες στην πρεσβεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/12 20:45

    αρχήσανε τα οργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/12 21:12

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/12 07:35

      Μπορεί και τώρα να αρχίζει ο χρόνος για τον λαό της πατρίδας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *