ροή ειδήσεων

Μείωση επιδόματος ανεργίας κατά 22%

Μειώνεται κατά 22% το επίδομα ανεργίας, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπέγραψε χθες ο υπουργός... Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, κατόπιν πιέσεων σύμφωνα με πληροφορίες διευθέτησης του ζητήματος πριν το Eurogroup. Πηγές του υπουργείου Εργασίας εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι θα υπάρξουν ειδικές ρυθμίσεις για ορισμένες κατηγορίες επιδομάτων, μετά από νέα συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας με την τρόικα.

Η μείωση των κατώτατων ημερομισθίων του ανειδίκευτου εργάτη αναμένεται να συμπαρασύρει και όλα τα επιδόματα που δίνει ο ΟΑΕΔ και συνδέονται, όπως τα ειδικά εποχικά επιδόματα, η ειδική παροχή μητρότητας, το ειδικό βοήθημα μετά την λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας και οι συμπληρωματικές παροχές μητρότητας, ειδικό επίδομα σε όσους εξέτισαν ποινή στερητική της ελευθερίας, ειδικό βοήθημα- επίσχεσης ή διακοπής εργασιών και το ειδικό επίδομα μετά από την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα των ανέργων.

Παρά τις αρχικές εξαγγελίες του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ότι θα διασωθούν κάποια επιδόματα ή θα δημιουργηθούν δυο ταχυτήτων δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας, στην τελική υπουργική απόφαση κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Πλέον το βασικό επίδομα ανεργίας ανέρχεται στα 359 ευρώ από 461ευρώ. Η μείωση των επιδομάτων θα ισχύσει από τις 12 Μαρτίου.
real

Σχόλια

  1. Αυτό δεν λέγεται ανάπτυξη αλλά δολοφονία εργαζομένων.Με αυτή την απόφαση σκότωσαν την αγορά της Ρόδου και απλά αναρρωτιέμαι τι θα γίνει, πως θα κινείται η αγορά τον χειμώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/12 17:47

    ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΜΩΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΗΣ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΟΝΙΜΑ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/12 18:41

      Το ξερεις οτι ενας ξενοδοχουπαλληλος δουλευει και 31 μερες το μηνα?
      Το ξερεις οτι δεν δικαιουται καμια αργια για να κατσει οπως καθαστε εσεις οι ολοχρονοι?
      Ξερεις πως ειναι να δουλευεις για 150-180 μερες καθε μερα χωρις ρεπο ενω εσεις δουλευετε 5 μερουλες συνολο την εβδομαδα και αμα εχει και καμια αργια γινετε 4ημερο η και 3ημερο!
      Ξερεις πως ειναι να κανεις Πασχα σε ξενοδοχειο μακρια απο τους δικους σου ανθρωπους?
      Ξερεις πως νιωθουμε εμεις που βλεπουμε ολο τον κοσμο να κανει τα μπανακια του το καλοκαιρι και εμεις να μην μπορουμε να παμε για μπανιο πανω απο 3 φορες το καλοκαιρι?
      Οταν κανεις και εσυ φιλε μου τις ιδιες προσωπικες θυσιες που κανουμε εμεις οι εποχικοι τοτε και μονο θα εχεις γνωμη και θα δικαιουσε το εξωφρενικο ποσο των 360 ευρω απο το κρατος!!!!!

      Υ.Γ
      Οταν διαλεξες το επαγγελμα σου δεν ηξερες τις καταστασεις?
      Σου απογορευσε κανεις να γινεις ξενοδοχουπαλληλος?

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 180 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΒΡΕΣ ΝΟΥ ΕΣΥ 12 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/3/12 19:52

      ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ
      1) ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
      2) ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
      3) ΔΟΥΛΕΥΩ 3 ΒΑΡΔΙΕΣ ΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΥΧΤΑ
      4) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ
      5) ΠΑΣΧΑ ΔΟΥΛΕΥΑ
      6) 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ
      7) ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ 2 ΦΟΡΕΣ
      8) ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΞΕΠΑΓΙΑΖΩ
      9) ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.
      ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ???? ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 31 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ?! XAXAXAXAXA ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

      Υ.Γ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 29 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/3/12 20:03

      ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ 08:41 AM
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ.
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ? Η ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΕΙΣ?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/3/12 12:03

      Αν δουλευεις 8-16 ωρες για 29 ευρω την ημερα τοτε ελα σε εμενα να μου ξυνεις τα αρχιδια και θα σου δινω 30, κοπρο ,ψευτη παρλαπιπα!
      Δεν σου φταινε οι ξενοδοχουπαλληλοι αν εσυ ησουν κοπρος οταν επρεπε να διαβασεις και πληρωνεσαι τωρα με 29 ευρω...Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις κοπριτη!
      Και ναι εχω δουλεψει και 16 ωρες την ημερα ολοχρονα σε ξενοδοχειο αλλα δεν εκλαιγα σαν και εσενα....

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/3/12 17:19

      Ρε μαλούκο εκτος από εμενα πόσους σπουδαγμένους θες να σου φέρω με μεροκάματο κάτω τον 30 ευρώ? Για πήγαινε μια βόλτα προς τα έξω να δεις που καταλήγουν άνθρωποι με πτυχία και διπλώματα επειδή δεν έχουν οικονομικές βοήθειες από τους γονείς τους και επειδή δεν μπορούν να βρούν δουλειά σε αυτό που σπούδασαν, τούβλο δίχως τρύπες είσαι και για αυτό δεν ξέρεις τίποτα για το τι γίνετε στον κόσμο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/12 17:55

    profanos den exeis doulepsei pote se ksenodoxeio k den ksereis pos einai... giayto milas.... ali8eia esy kopriti ti douleia kaneis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/12 18:09

      Εσύ που δεν ξέρεις πως είναι να δουλεύεις 12 μήνες τον χρόνο και να δικαιούσαι μονο 21 μέρες ξεκούρασης και όχι 6 μήνες πληρωμένης άδειας από το κράτος όπως εσύ, τότε τι να πω παραπάνω? εσύ τουλάχιστον κανεις 6 μήνες διακοπές, κάνεις χριστούγεννα και πάσχα με την οικογένεια σου και στα πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας....ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΒΑΝΕ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/12 18:18

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ
    RHODES GOLD ΑΡΘΡΟ 99
    ΚΑΡΦΟΥΡ ΑΡΘΡΟ 99

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/12 18:43

    460 ΕΥΡΩ ΑΝΕΡΓΙΑ
    - 200 ΕΥΡΩ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΔΕΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    - 25 ΕΥΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΜΗΝΑΣ
    - ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ
    - 135 ΤΟ ΡΕΥΜΑ + 400 ΧΑΡΑΤΣΙ
    ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΟΙ ΑΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΙΣΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ = ΚΡΕΜΑΛΑ = ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΩΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/12 22:08

    Κύριε 12μηνιτη,έχω δουλέψει και στις 2περιπτωσεις.έκλεισε η επιχείρηση που εργαζόμουν και αναγκάστηκα να πάω σε ξενοδοχείο επειδή δεν μπορώ να βρω για όλο το χρόνο.σε παρακαλώ θα ήθελες να ανταλλάξουμε εργασίες?δεν θα σε απογοητεύσω θα δουλεύω σκληρά όλο το χρόνο!αλήτη με 8000 το χρόνο στην καλή περίπτωση ζεις?ρε Κοπρο υπάρχουν δουλειές για όλους όλο το χρόνο?να ευχεσαι να υπάρχει δουλειά για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/12 23:03

    δεν υπαρχει μεγαλυτερος κοπριτης απο αυτον που βριζει-κοροιδευει συνανθρωπους του και πανω απο ολα εργαζομενους κυριε 07:47 AM μαλλον απο τα γραφομενα σου δεν εχεις δουλεψει ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/12 23:14

    8000 ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ? ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΕΝΤΑΜΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 2300 = 10300 ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
    ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/3/12 01:33

    τι παραπονιέσαι ρε αν εχεις παραπονα να πας να βρεις δουλεια σε ξενοδοχειο και οχι να κλαις και να βριζεις δεν το ξεραμε αλλη φορα να ψαξουμαι δουλεια 12μηνο αν δεν υπαρχει δεν θα παμε σε ξενοδοχειο να δουλεύομαι 5μηνο για να μην κλαις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/3/12 04:21

    Η ανεργια που περνουν οι ξενοδοχουπαλοι ειναι απο τα δεδουλευμενα τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/12 07:07

      Κάτσε ρε φιλε εάν το επίδομα είναι δεδουλευμένα των ξενοδοχοϋπάλληλων τότε ενας που δούλευε 5-10 χρονια σε μια επιχείρηση X12 μήνες τον χρόνο και απολύθηκε πρόσφατα για διαφορους λόγους τότε αυτός τι να πει?
      Είναι άδικο να λέτε τεμπέληδες και κοπρίτες αυτούς που είχαν μια σταθερή δουλειά χειμώνα καλοκαίρι για χρονια σε σχέση με τους εποχικούς υπαλληλους που αυτοί όντως κοπροσκυλιάζουν τους χειμώνες.
      Και μην συγκρίνετε ανθρώπους που δουλεύουν μια ζωή και που ποτέ δεν γνώρισαν τι θα πει επίδομα ανεργίας σε σύγκριση με τους εποχικούς που το παίρνουν μόνιμα κάθε χρόνο.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/3/12 06:43

    ειστε ...τρεις λαλουν και δυο χορευουν . εδω ο κωλος μας καιγετε και εσεις λετε φιλοσοφιες του κωλου... ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεε. ελατε στης 7 μαρτιου στην παρελαση και οποιο λαμογιο πολιτικος τολμηση να ερθει,να τον κερασουμε ολοι μαζι... να φαει τι ξυλο της αρκουδας, αντε καντε κατι, για να μην σας που καπτε τα παιδια σας... μα καλα τοσο μαλακες εισασταν μπαμπα στην εποχη σας;... Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/12 07:10

      Λίγο δύσκολο να μεταφέρουν στην παρέλαση τους καναπέδες μαζί τους, θα προτιμήσουν την συμμετοχη τους μέσο της TV.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/12 07:49

      ελατε βρεεε, θα κερασω και μπυρες.. Νικος

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/3/12 19:40

    Μεγάλε όλα μαζί 8000!και άντε γεμίσουν στην τελικη γιατί τα θέλει ο κωλος σου!παλιομαλακα μη λες πολλά γιατί αν χάσεις τη δουλειά σου να δω που θα βρεις!μήπως σε ξενοδοχείο που είναι η βιομηχανία της Ρόδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *