ροή ειδήσεων

Πρόστιμα 348.083 ευρώ για παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Ο Δήμος Ρόδου τι κάνει ;
Πρόστιμα ύψους 348.083 ευρώ επέβαλε ο δήμος Θεσσαλονίκης το 2011 για παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στο πολεοδομικό συγκρότημα....

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου «μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου του 2011 διενεργήθηκαν 3.025 έλεγχοι σε διάφορες επιχειρήσεις (ιστορικό κέντρο, αλλά και περιφερειακά στις οδούς Κ. Καραμανλή, Λαμπράκη, Β. Όλγας κλπ) και επιβλήθηκαν στους παραβάτες τα προβλεπόμενο πρόστιμα. Με την ίδια ανακοίνωση ο δήμος ευχαριστεί «τους εκατοντάδες επιχειρηματίες της πόλης που στήριξαν την προσπάθεια η οποία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο για την καταγραφή και απομάκρυνση των παράνομων ενδεικτικών επιγραφών που δηλώνουν τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων τους. Οπως επισημαίνεται περίπου 1.500 ενδεικτικές επιγραφές απομακρύνθηκαν με τη συνδρομή των επιχειρηματιών.

«Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για μια Θεσσαλονίκη με πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Στόχος μας δεν είναι η επιβολή προστίμων αλλά η διασφάλιση της λειτουργίας της αγοράς υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του περιβάλλοντος και η αισθητική αναβάθμιση της πόλης», σημείωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Χασδάϊ Καπόν.

seleo.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ... ΕΔΩ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *