ροή ειδήσεων

Μαχαίρι στο επίδομα ανεργίας!

Το υπουργείο επιχειρεί να εξαιρέσει ορισμένες κοινωνικές ομάδες από τη μείωση.
Σε συνομιλία του αρμόδιου υπουργού με τους...
κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Κουτρουμάνης ανέφερε πως το επίδομα ανεργίας συμπαρασύρεται από την απόφαση για μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22%, ωστόσο το υπουργείο καταβάλει προσπάθειες να εξαιρέσει συγκεκριμένες ομάδες ανέργων.
Πάντως, ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να πει ακόμη ποιους θα αφορά και πώς ακριβώς θα γίνει, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα μπορεί να κάνει ανακοινώσεις.
Κόψτε από παντού… Να δούμε στο τέλος από πού θα μπορείτε να εισπράξετε χρήματα για να ξεχρεώσετε!
newsbomb.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/12 10:27

    ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΡΟΔΙΤΗ
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΩΤΗΡΑ? ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΗ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΡΟΔΙΤΗ? ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟ? ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ? ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/12 10:40

      ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ...ΟΥΣΣΤΤ ΡΕ ΠΟΛΥΛΟΓΑ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/12 13:41

      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ!!!! ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/12 11:04

    ΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/12 13:51

    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/12 13:56

      Ναι γιατί βάση νομου ούτε συγγενή πρώτου βαθμού δεν μπορείς να έχεις ανασφάλιστο στην επιχείρηση σου, και αυτό το εκμεταλλεύονται.

      Διαγραφή
  4. Αυτά τα λεφτά θα λείψουν απο την αγορά καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στην αγορά της Ρόδου τον επόμενο χειμώνα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/12 16:37

      ποια αγορα ρε ηλιθιε! 450 ο αλλος τι θα πρωτοπαρει? μαπα! κολοσσε! αν το νοικι του ειναι 300 κ το ρευμα αλλα 100 τι θα τρωει? σε εστιατορια ή θα αγοραζει ρουχα?ε ρε κατι μυαλα.η αγορα δεν θα ανεβει με τους ανεργους αν θα παρουν ανεργεια αλλα με τους ανεργους οταν βρουν δουλεια!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/12 16:29

    Na kopei entelos to epidoma anergias se osous exoun apo allou eisodhmata px lamvanoun enoikia apo spitia magazia.na iparxei epidoma anergeias se osous prepei na pairnoun opos poluteknoi k atoma xwris alla eisodimata sthn oikogeneia.na pairnoun epidoma kapoioi pou exoun apolithei prosfata k oso kairo einai se anergeia k plirontai na ipoxreontai na doulevoun gia ton dimo kapoies ores k oxi na trwne ta etoima lefta xwris na kounane to daktilo tous. etsi opos exoun kanei to vasiko mistho oloi tha protimoun na einai sthn anergia para na doulevoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/12 17:13

      Βρες μου εσύ την δουλειά και εγώ θα σου δώσω όλα τα στοιχεία μου και δημοσια άμα θες.
      Παρακαλώ να μην απαντάτε εκ του ασφαλούς οι βολεμένοι γιατί εξαιτίας σας γίνονται όλα αυτά.

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά λυπάμαι με την χαιρεκακία μερικών.Δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί που θέλουν να καταργηθούν τα επιδόματα ότι η αγορά θα στερέψει?Δεν θα αγοράζει κανείς και θυμηθείτε πόσα μαγαζιά θα κλεισουν στην Ρόδο.Ήδη έχουν κλείσει πάρα πολλά φανταστείτε τι θα γίνει του χρόνου τον χειμώνα.Η οικονομία είναι σαν το καράβι που βουλιάζει, άλλοι βουλιάζουν πιο γρηγορα επειδή είναι στα μηχανοστάσια και άλλοι αργότερα επειδή είναι στις πρώτες θέσεις.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βουλιάξουμε όλοι.Και να συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω μακάρι να είχε δουλειές να δουλεύαμε αλλά που!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/3/12 18:08

      Είμαι 40 χρόνων και εδώ και 7 μήνες μπήκα για πρώτη φορα στη ζωή μου στο ταμείο ανεργίας. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες να βρω μια δουλειά αλλα μάταια...τίποτα....όλοι ζητάνε μέχρι 25 ετών πιτσιρίκια για τους γνωστούς οικονομικούς και εκμεταλλευτικούς λόγους φυσικά, ειδικά τώρα με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων οι περισσότεροι τρίβουν τα χερια τους.
      ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΟΣΑ X ΘΑ ΓΡΑΨΩ.
      ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ....X
      ΑΝΩ ΤΩΝ 35....X
      ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ.....X
      ΠΑΙΔΙΑ....X
      ΠΑΧΥΣ....X
      ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑ....X
      Και εσύ ο μαλάκας ο 06:29 ξέρεις καμια χωρα να δίνει επίδομα ανεργίας αλλα ταυτόχρονα να τους έχει υπό την δούλεψή του δήμου? Στην σουηδία στην Αυστραλία και στην Αμερική έχεις ιδέα πως και ποιοι περνούν επιδόματα ανεργίας? Εάν δεν ξέρεις βγάλε το σκασμό και μη μιλάς γιατί πετάς τούβλα μαλακα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/3/12 18:38

      ΚΟΛΟΣΣΟΣ αυτόν τον κάλο τον έχει και το πρώην αφεντικό μου, δεν λένε να καταλάβουν ορισμένοι ότι όλο αυτό είναι κύκλος και ότι όλους θα τους πάρει η μπάλα, εργαζομενους και επιχειρηματίες. Και δεν λένε να καταλάβουν επίσης ότι όλες οι επιχειρήσεις στηρίζονται 100% στους εργαζομενους και μονο χάρι σε αυτούς επιβιώνουν. Όταν δεν υπάρχει εργαζόμενος δεν θα υπάρχουν εισοδήματα, και με την σειρά δεν θα υπάρχουν καταναλωτές, και όταν δεν υπάρχουν καταναλωτές τι παθαίνει μια επιχείρηση? βάζει λουκέτο οριστικά, και τι παθαίνει ο επιχειρηματίας? κάνει αίτηση για το άρθρο 99 (Πτωχευτικός Κώδικας), και τι παθαίνουν ολοι αυτοί που χρωστά? ψάχνουν με τα κιάλια τα λεφτά τους. Απλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα λεφτά που τους πληρώνει ο κοσμάκης τα βρίσκουν από χάμω, και ότι δεν πρόκειται να στερέψουν ποτε τα οικονομικά των πελατών τους. Τα ακούς χατζηβασιλα? σε εσένα απευθύνομαι περισσότερο γιατί είσαι βλήμα με πατέντα.

      Διαγραφή
    5. Όταν θα το καταλάβουν θα είναι αργά.Θα έχει αδειάσει και αυτών η τσέπη και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.Δυστυχώς οι Ελληνες δεν έχουμε καταλάβει ότι θα ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ οι φτωχοι θα πεθάνουν και οι πλούσιοι θα πεινάσουν.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/3/12 16:42

      07 13 kai douleia na sou vrw malakas eisai na ertheis gia 500 eyrw? kai na xaseis to kafedaki sou to prwi k thn volta sou? afou sxedon ta idia epairnes anergeia k kaaaathese.thes na sou vrw douleia i den katadexesai na doulepseis voithos servitorou h delivery? apla fovasai mhn xaseis thn anergeia apo twra.molis teleiosei i anergeia tha psakseis tempelako!karagkiozi milas kiolas!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/12 16:27

    esy 08:08 pou eisai 40 xronon k apo oti katalava se ediksan apo thn douleia gia kapoio logo.vres poios einai o logos k meta tha vrizeis.k egw douleva se ksenodoxeiak epairna anergia alla den douleva allou opos to 90% kanoun edw.milas k gia aystralia k ameriki koproskilo.40 xronon malakas k xontros klaigese.mathame twra sthn mizeria. k ama perimenan ta mikromagaza na doulepsoun apo aytous pou epairnan anergia kalitera na kleisoun.den einai logiko se mia perioxi na exei 50 kommothria 50 mini market,50 souvlatzidika k alla tosa akira magazia,o kathena eixe mathei na kanei ena magazi xwris na exei idea k na nomizei pos sothike.as epiviosoun osoi mporoun mono etsi tha strwsei i katastasi. sas varethika thelete anergia k alli mia doulitsa na pairnete ena merokamatw re ante gamithite oloi varos sthn koinonia. kai volemenos den eiani kaneis pleon.apla ta vgazo pera me ena merokamoato k den klaigome gia ola....an den antexete parte ton poulo k figete ameriki kanada souidia dania! sto diaolo varemenoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/12 17:29

      Από τα γραπτά σου κατάλαβα ότι είσαι Αλβανός. Έτσι κ' αλλιώς στα ξενοδοχεία περισσότερο αλβανούς έχει παρα Έλληνες.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/12 16:29

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!ειχατε μαθει στα ετοιμα και τωρα σας χαλαει η ανεργεια που κοπηκε.τιποτα δεν ειναι τυχαιο κ δεδομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/12 17:31

      Και εσύ Αλβανό είσαι μπρε? αλλιώς γιατί να λες ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ και εσύ να είσαι στην απ' όξω?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/12 16:33

    ρε 08 08 δηλαδη θες να παιρνεις ανεργεια 460 ευρω δηλαδη οσο εχει γινει κ ο βασικος μισθος και να καθεσαι κ ο αλλος να γαμιεται στην δουλεια και να παιρνει τα ιδια με σενα.εξυπνοσ εισαι.40 χρονων μαλακασ να πουμε.στις χωρες που λες δουλευουν ολα ρολοι κ δεν χρειαζονται αλλουσ δημοσιους.εδω εχεις κανει εξω μια βολτα να δεις τι γινεται ή σε εχει φαει η μαλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/3/12 17:40

    ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΜΩΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΗΣ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/3/12 17:45

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΟΝΙΜΑ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *