ροή ειδήσεων

Συμπαράσταση από ταξιδιωτικούς πράκτορες της Γερμανίας

Έντυπη καμπάνια για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα ξεκίνησαν έξι μεγάλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Γερμανίας...

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen διακινούν περίπου τα 2/3 του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία.

Αποφάσισαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους Έλληνες με διαφήμιση που καταχωρούν σε γερμανικά έντυπα με κυρίαρχο σλόγκαν το: «Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη».

Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τονίσουν ότι η χώρα μας παραμένει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών.

Στην καταχώριση το γερμανικό κείμενο λέει:



«Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους γερμανούς τουρίστες. Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά της και την αξία της. Όσο για αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως ένα ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση» λέει το κείμενο που δημιούργησαν.

tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/12 19:48

    πολυ ωραια αφισα !αλλα........
    ειδηση απο Creteplus.gr
    ''Οι διακοπές ενός οικογενειάρχη από την Κρήτη στο εξωτερικό, μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν δέχτηκε την απρόκλητη φραστική επίθεση ενός Γερμανού, με αποτέλεσμα κουβέντα στην κουβέντα, να πιαστούν τελικά στα χέρια!

    Ο οικογενειάρχης από την Κρήτη ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο, τον πλησίασε ένας Γερμανός και άρχισε να τον βρίζει, λέγοντας του, ότι κάνει διακοπές με τα λεφτά τα δικά του!

    Με χρήματα δηλαδή που του δίνει ο συγκεκριμένος Γερμανός, αλλά και ο κάθε Γερμανός πολίτης. Και εκείνος, αντί να τα αξιοποιήσει, συνεχίζει να τα "τρώει" σε διακοπές και ...λούσα! "Δεν μπορεί να σας δίνουμε εμείς λεφτά και να συνεχίζετε να τα σπαταλάτε άσκοπα", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός!

    Το θύμα αρχικά σάστισε με τη συμπεριφορά, αλλά γρήγορα- μετά το πρώτο σοκ- άρχισε να απαντάει ανάλογα στο Γερμανό, μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το περιστατικό θεωρηθηκε λήξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *