ροή ειδήσεων

ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !

ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΑΣ...

Φωτιές «άναψε» στη Ρόδο η απόφαση... του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος του διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού. Ο διοικητής του τμήματος Γιώργος Φραγκουλάνδης προ ημερών συνέταξε μια επιστολή-σοκ, στην οποία ασκούσε δριμεία κριτική στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Ρόδου. Συγκεκριμένα αναφερόταν σε απόφαση του Συμβουλίου να αποφυλακίσει 17 Ελληνες και Αλβανούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί τον Φεβρουάριο του 2011 με την κατηγορία της....
διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

«Εμείς πιάνουμε τους εμπόρους ναρκωτικών και εσείς τους αποφυλακίζετε» ανέφερε αρχικά στην επιστολή του ο Γιώργος Φραγκουλάνδης, υπογραμμίζοντας ότι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για τη συγκεκριμένη υπόθεση έκανε έρευνες πέντε μηνών και είχε συντάξει δικογραφία 4.000 σελίδων! «Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποδείξουμε στην Δικαιοσύνη πώς θα επιτελέσει το έργο της, αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και γι' αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε» ανέφερε ακολούθως, προσθέτοντας ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Ρόδο είχαμε τέσσερις θανάτους από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλοι αλλά, αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνον οι τοξικομανείς έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία να αποφασίζουν». Τη στήριξή τους στο πρόσωπο του υπό... ΕΔΕ διοικητή έχουν εκδηλώσει οι κάτοικοι του νησιού και σύσσωμα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Κώστας Καντούνης
dimokratianews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/3/12 18:39

    kakomiri moy pou pas !!!einai pola ta lefta!!!kai ta pernoun aloi !!!ξεris ti leo !!!θατρεχεις απο αυριο !na tous vreis pali!!!γιατι kai esi eisai komati tou sistimatos !!!poso xrono eisai kai egines dikitis tis dioxis!!!πoses katourimenes podies filises111GIA NAGINIS !!!EPIDI DEN EINAI DIKOI SOU!!!AUTOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/12 18:52

    «Η θέση που κατέχετε ως διοικητής του ευαίσθητου τμήματος της Δίωξης των Ναρκωτικών, δεν σας επιτρέπει να γίνεσθε τιμητής της ηθικής ή της ορθής δικαστικής κρίσης. Αλλωστε, κανένας πολίτης δεν ζήτησε τη γνώμη σας. Αλλες είναι οι αρμοδιότητές σας και με την επιστολή που δημοσιεύσατε, δώσατε σε μένα τουλάχιστον την εντύπωση ότι δεν τις γνωρίζετε γι' αυτό και κάποιος θα πρέπει να σας τις υποδείξει ώστε να μην επαναλάβετε το ίδιο ατόπημα στο μέλλον το οποίος σας εξέθεσε προσωπικά και υπηρεσιακά».
    Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων πολλών σε επιστολή του γνωστού δικηγόρου της πόλης μας κ. Εμμ. Κουτσούκου, προς τη «δημοκρατική», με αφορμή τη δημοσίευση επιστολής «προς τους πολίτες» του διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, με την οποίαν καταφέρεται κατά της Δικαιοσύνης, των λειτουργών και των αποφάσεών τους.
    Αναλυτικά στην επιστολή του κ. Εμμ. Κουτσούκου αναφέρονται τα εξής:
    Αγαπητή Δημοκρατική
    Στο φύλλο της Κυριακής 26/2/2012 διάβασα την ανοικτή επιστολή «ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ» του Διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗ (Αστυνόμου Β') και προβληματίσθηκα έντονα με τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία από την οποία διακατέχεται ο συντάκτης της επιστολής αυτής ο οποίος δυστυχώς - σύμφωνα με την πρώτη παράγραφο της επιστολής του - εκπροσωπούσε όπως ισχυρίσθηκε όχι μόνο τον εαυτό του αλλά ολόκληρο το προσωπικό του Τμήματος που διοικεί.
    Είναι πρόδηλο ότι ο προαναφερόμενος Αξιωματικός όχι μόνο υπερέβη τα «εσκαμμένα» αλλά κατέδειξε με τη συμπεριφορά του ότι δεν διδάχθηκε στην Παραγωγική Σχολή των Αξιωματικών της Αστυνομίας ότι η αποστολή του και τα όρια της δικαιοδοσίας του - όπως άλλωστε κάθε Αστυνομικού - δεν καθορίζονται από τον ίδιο αλλά από το Σύνταγμα και τους Νόμους.
    Δεν διδάχθηκε προφανώς ότι η «διάκριση των εξουσιών» (άρθρο 26 του Συντάγματος) αποτελεί βασική Συνταγματική επιταγή και κατακτήθηκε μέσα από τους αγώνες της Γαλλικής Επανάστασης ενάντια στην αυθαιρεσία της εποχής εκείνης.
    Η επιστολή του κ. Διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών απηχεί δυστυχώς την απαράδεκτη νοοτροπία ευτυχώς ελάχιστων Αστυνομικών να θεωρούν «κτήμα» τους την υπόθεση που χειρίσθηκαν και την επιθυμία τους να αποφασίζουν οι ίδιοι αν θα πρέπει ο κατηγορούμενος που πέρασε από την υπηρεσία τους να προφυλακισθεί ή όχι. Η διάταξη του Κ.Ποιν.Δικ. που προβλέπει την προσωρινή κράτηση ως ΕΣΧΑΤΟ μέσο προληπτικής επέμβασης της Δικαιοσύνης απαιτεί τη συνδρομή εξαιρετικών περιστάσεων την ύπαρξη των οποίων διαπιστώνουν όχι οι Αστυνομικές Υπηρεσίες αλλά τα αρμόδια όργανα των Δικαστηρίων.
    Η επιστολή που απηύθυνε στους πολίτες της Ρόδου ο κ. Φραγκουλάνδης αποτελεί πρωτοφανή ασέβεια προς τα θεσμοθετημένα όργανα της Δικαιοσύνης οι δε παραινέσεις του να απευθύνονται στο εξής οι πολίτες για θέματα ναρκωτικών ουσιών στα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που έκριναν κυριαρχικά αν θα έπρεπε κάποιοι κατηγορούμενοι να αποφυλακισθούν όχι μόνο εγγίζουν αλλά υπερβαίνουν τα όρια του Ποινικού Νόμου. Δεν γνωρίζω αν η επιστολή αυτή έχει «κρυπτόμενους» ηθικούς αυτουργούς που δεν τολμούν να εμφανισθούν για να εκφράσουν την πικρία ή την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη δικαστική κρίση.
    Γνωρίζω όμως καλά ότι η επίθεση του κ. Διοικητή εναντίον των Δικαστών που έχουν το νόμιμο και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ δικαίωμα να αξιολογούν τα στοιχεία και να κρίνουν κατά συνείδηση αποτελεί προκλητικό και επικίνδυνο φαινόμενο που θυμίζει «άλλες» εποχές οι οποίες έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
    Η επιστολή αυτή μου έδωσε τη δυνατότητα να υπενθυμίσω ενδεικτικά στον συντάκτη της ορισμένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ γεγονότα που συμβαίνουν σε μόνιμη βάση στην Υπηρεσία του και τα οποία αποτελούν ευθεία παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων των κατηγορουμένων οι οποίοι προφανώς κατά την άποψή του δεν αποτελούν «πολίτες».
    συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/12 18:53

      Είναι τυχαίο το γεγονός κ. Διοικητά ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι κατηγορούμενοι όταν απολογούνται στην Υπηρεσία σας δηλώνουν ότι «παραιτούνται»(!!) των δικαιωμάτων που τους παρέχουν οι διατάξεις των άρθρων 100επ. του Κ.Ποιν.Δικ. ότι δηλαδή δεν επιθυμούν να διορίσουν συνήγορο ή να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας αλλά όταν εμφανισθούν στον Ανακριτή ζητούν αντίγραφα της δικογραφίας και παρίστανται τουλάχιστον με ένα δικηγόρο; Δηλαδή ζητούν συνήγορο εκεί που δεν κινδυνεύουν να κακοποιηθούν;
      Ποιαν εξήγηση δίνετε ότι σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις ναρκωτικών στις υποβλητικές αναφορές σας προς τον κ. Εισαγγελέα όλοι οι κάτοχοι των ναρκωτικών ουσιών - που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι γνωστοί τοξικομανείς - χαρακτηρίζονται ως έμποροι;
      Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άνδρες της Υπηρεσίας σας όταν καταθέτουν ακόμη και για μικροϋποθέσεις ναρκωτικών αρχίζουν πάντα με την εισαγωγή κλισέ: «είχαν περιέλθει στην Υπηρεσία μας οι πληροφορίες ότι ο κατηγορούμενος διακινούσε στη Ρόδο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών». Είναι τυχαίο ή παγιωμένο το σύστημα αυτό συμπεριφοράς απέναντι σε ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο;
      Αντιλαμβάνομαι και είναι ανθρώπινο τα αστυνομικά όργανα που «εξιχνίασαν» κάποια υπόθεση ναρκωτικών να θέλουν να την μεγαλοποιήσουν.
      Ωστόσο από το σημείο αυτό μέχρι του σημείου να πυροβολούνται οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Δικαστές από ΑΝΕΥΘΥΝΑ εκτελεστικά όργανα της Διοίκησης και να δημοσιεύονται ανοικτές επιστολές τους στον τοπικό τύπο προκειμένου να απαξιωθεί η Δικαιοσύνη, η απόσταση είναι τεράστια. Δεν είναι δυνατόν το σωτήριο έτος 2012 να χρησιμοποιούνται με «ανοικτές» επιστολές μέθοδοι του Μεσαίωνα. Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα υλοποιηθεί η εξαγγελία να δημιουργηθεί το Σώμα της Δικαστικής Αστυνομίας ώστε να υπάρξει σεβασμός των θεσμών και των δικαιωμάτων των κατηγορουμένων στην προανακριτική διαδικασία.
      Ας αφήσουμε κ. Διοικητά την ταλαιπωρημένη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της και ας παύσουμε να θεωρούμε ως ορθή την κρίση των Δικαστών όταν οι αποφάσεις τους συμπίπτουν με τα «συμφέροντά» μας ή τις «επιδιώξεις» μας.
      Η θέση που κατέχετε ως Διοικητής του ευαίσθητου Τμήματος της Δίωξης των Ναρκωτικών δεν σας επιτρέπει να γίνεσθε τιμητής της ηθικής ή της ορθής δικαστικής κρίσης. Άλλωστε κανένας πολίτης δεν ζήτησε τη γνώμη σας. Άλλες είναι οι αρμοδιότητές σας και με την επιστολή που δημοσιεύσατε δώσατε σε μένα τουλάχιστον την εντύπωση ότι δεν τις γνωρίζετε γι' αυτό και κάποιος θα πρέπει να σας τις υποδείξει ώστε να μην επαναλάβετε το ίδιο ατόπημα στο μέλλον το οποίο σας εξέθεσε προσωπικά και Υπηρεσιακά.
      Ευχαριστώ για
      τη φιλοξενία
      Εμμανουήλ Κουτσούκος
      Δικηγόρος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/12 06:09

      Ας αφήσουμε κ. Διοικητά την ταλαιπωρημένη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της και ας παύσουμε να θεωρούμε ως ορθή την κρίση των Δικαστών όταν οι αποφάσεις τους συμπίπτουν με τα «συμφέροντά» μας ή τις «επιδιώξεις» μας
      14//2/012
      Στο επταμελές εφετείο Δωδεκανήσου δικάζεται Αλβανός για 16 διακεκριμένες κλοπές ο οποίος πρωτόδικα έφαγε 8,5 χρόνια
      Το δικαστήριο μετά το περάς της ακροαματικής διαδικασίας διακόπτει τη συνεδρίαση για να συνεδριάσει και να αποφασίσει,.
      Επανέρχεται μετά από μισή ώρα ο , πρόεδρος φωνάζει τον κατηγορούμενο και αρχίζει να απαγγέλει την ποινή.
      …..επιβεβαιώνουμε την πρωτοδίκη απόφαση……, δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση , σηκώνεται έξαλλος και δήθεν ο Δικηγόρος από την Αθήνα και αρχίζει να ουρλιάζει στην κυριολεξία ότι δήθεν για όλα φταίνε οι Αλβανοί κλπ.
      Ο πρόεδρος με το γνωστό ταχυδακτυλουργικό τρόπο , τα χαρτιά που κρύβουν τα λεγόμενα τους , αλλάζουν και μειώνουν την ποινή στα 6,5 χρόνια
      Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο που τράβηξα με το κινητό …….και σκέπτομαι!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/12 19:07

    Πολύ απλά θέλουν να κάνουν αυτό που έκαναν και στην Αθηνα σε κάποιες περιοχές για να τις υποβαθμίσουν και έτσι να πέσει η αξια των ακινήτων με το εξής κόλπο.
    Γεμίστε τις περιοχές αυτές με ναρκομανείς, με λαθρομετανάστες, με αστεγους, με γύφτους, με κλεφτες, έτσι ώστε να πέσουν οι αξιες αυτών περιοχών και να πουλήσουν φτηνά σε ξένους. Μόλις αγοράσουν τα πάντα με τιμές ξεφτιλιστικες τότε θα δείτε για ποτε θα τους εξαφανίσουν όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/12 19:23

    bravo k dikigore!!!edo pezete ena ergo stis plates kapoion !!xriston!!kai ton oikogenion tous!!!i proti erotisi pou sou kanoun einai pou ta vrikes !!!kai oxi an eisai xristis !!gia na sou xreosoun tin emporia!!!ξerete posa paidia ta exoun stilei filaki me kolara apo to poli to ξilo!!pistolia na vgazoun !!!naton exoun ξαπλομενο kato xoris na ferei antistasi kai naton dernoun kai naton katoyrane!!! file k dikita!!!i θa kaneis kala ti doulias sou i na min milas kaθolou!!!giati oi dikoi sou einai xiroteroi!!!elexete oloi ti nixta!!!pinete !!!pidate!!kai oikonomate!!!xronia tora apo auto to nisi!!!!exete figoi oloi plousioi!!kai esis kai oi oikogenies sas!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/12 19:28

    Αφιερώστε λίγο χρόνο για την αφύπνησή σας http://www.youtube.com/watch?v=r0vVSrBLazo&list=FLRswPL68IGbAAWocF99Enkg&index=2&feature=plpp_video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/12 19:29

    ευγε,μπραβο ,αυτα ...Κε δικηγορε ..της Ροδου να τα πειτε στις οικογενειες των παιδιων που πεθαναν η θα πεθανουν στο μελλον απο ναρκωτικα για να θησαυριζουν καποιοι.Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις και τα εργα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/12 19:30

    Έχετε ακουστά για το μαφιόζικο κύκλωμα που δρα στην Ρόδο με τους πλειστηριασμούς έτσι? Ευχαρίστως να τον έκαιγα αλλα δεν έχω την δύναμη. Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχει με το θέμα, δεν έχει καμια αλλα καλο είναι να ξέρουμε ποιοι μιλάνε για σύνταγμα και νόμους.
    Και δεν αναφέρομαι στον διοικητή τις δίωξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/12 19:32

    φαντασου 17 νακρεμπορους εξω και τον Εφραιμ στον Κορυδαλο !!!!!!!!
    αυτη η χωρα πρεπει να πτωχευσει και να φτιαχτει απο την αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/3/12 19:34

    ρε παιδια ο Κουτσουκος εχει βγαλει εξω όλα τα κουμασια, τους ναρκωμανεις, τους φονιαδες Αλβανους εδω ηταν το κορυφαιο με τους 17 και τωρα ζητα και τα ρεστα
    Ξυπνατε η μασονια κυβερνα την χωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/3/12 19:37

    file 9.30 gia poius nomous kai sintagma milas!!!edo ellada!!!!oxi 17!!!417!!!prepei na vgoun eξo!!pou den anikooun stis filakes !!!ti les tora !!!pigene mexri ti ΚΩ MALAKA!!!NA KANEIS ENA EPISKEPTIRIO!!KAI ΘA KATALABEIS POIOUS KAI POSOUS EXOUN MESA TZAMPA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/3/12 19:38

    Κι εγω λεω δε θα μιλησουν οι δικηγοροι... Μεγαλα κορακια. Άπληστοι και αδιστακτοι μπροστα στο χρημα. Οχι που δε θα εγλυφαν τους δικαστες... Σκεψου δε σε ποσο χρημα μεταφραζεται αυτη η "επιτυχια" τους, να αφεθουν δηλαδη προς το παρον ελευθεροι οι πελατες τους. Ποσα στρεμματακια θα εχουν κονομησει και ποσο ρευστο θα βαλανε στην τσεπη τους. Ρευστο δε που δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι προερχεται απο πουλημα ναρκωτικων απο τις "business" των πελατων τους. Αλλα τι να πεις? Τη δουλεια τους κανουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/3/12 19:42

    ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΜΟΥ ...... . ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !


    Μην ξαναβγείς εδώ με ανάρτηση η σχόλιο για αυτό το θέμα, γιατί θα σε ξεμπροστιάσω.

    Και τα δικά σου όρια όχι μόνο εγγίζουν αλλά υπερβαίνουν τα όρια των αρμοδιοτήτων σου ως συνήγορος.

    Και οι δικαστές δεν χρειάζονται κόλακες και υμνητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/3/12 19:49

    TI EGINE!!!GIA VGALTA!!!TA MERSENDES !TIS POYTANES !!!KAI TA PITSIRIKIA POU PIDATE KAI POTIZETE!!STA CLAB!!!TI NA PITE RE!!!EISTE TO XIROTERO EIDOS!!!EΞOUSIA EISTE ESEIS!!KAI EXETE TO ΘΡΑΣΟΣ KAI APILITE APO PANO!!!GIA LEGE !!!NA SOU PO KAI EGO TA DIKA SAS !!TI EGINA TA MPATSONA POY ESPROXAN TI COCA STO NISI!!!SE ALLA TMIMATA TOYS EXETE!!!KIA POLA ALLA!!!MILA RE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/12 20:24

      Ε όχι να μιλά και ο Κουτσούκος που είναι συνήγορος όλων των υποθέσεων ναρκωτικών!!!!!!!!!!!!!!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/3/12 20:03

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ 5 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ!ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ <> ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ!ΚΑΙ ΠΑΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΚΑΝΑ 10 ΓΡ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ!ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΡΗΜΙΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/3/12 20:06

    MAMAA!!SE TI KOSMOOO!!ME ΓENISESSSSS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/3/12 20:20

    http://www.youtube.com/watch?v=r0vVSrBLazo&list=FLRswPL68IGbAAWocF99Enkg&index=2&feature=plpp_video
    STO AFIERONO AUTO K DIKITA!!!MIPOS KAI KATALAVEIS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/3/12 20:54

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ
    ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/3/12 21:02

    MPRABO STOUS ASFALITES GIA TO ERGO TOUS.DEN KATALABA GIATH PREPEI H EMPORI TOU THANATOU NA EINAI ANAMESA MAS,
    MPRABO OLOI EIMASTE MAZI SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/3/12 22:25

    H Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά απέδειξε οτι προστατεύει τους παράνομους, τα λαμόγια και τα κατακάθια της κοινωνίας! Η μάσκες έπεσαν και ΟΛΑ καταγράφονται!

    Ευγε στην αστυνομία που τόλμησε και τα έβγαλε προς τα έξω, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΠΙΑ απο τη μια τους πιάνουν και απο την άλλη τους αποφυλακίζουν!

    Οι εθυύνες θα αποδωθούν αλλά ΔΕΝ θα είναι απο την ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/3/12 22:37

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.


    ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/3/12 23:37

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ??????
    ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/3/12 00:10

    Κάποιοι "Δικηγόροι" έχουν αποθρασυνθεί τελείως! Καλό θα ήταν, να κοινοποιούν πρώτα το πόθεν έσχες τους και μετά να κάνουν βαρύγδουπες και ηθικοπλαστικές δηλώσεις. Αλήθεια, η Σ.Δ.Ο.Ε. τι κάνει; Μήπως,...περίεργες εξαιρέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/3/12 00:13

    Συγχαρητήρια στον Διοικητή της δίωξης ναρκωτικών και ΝΤΡΟΠΗ στον κ.Κουτσούκο και σε όσους δικηγόρους συμφωνούν μαζί του.Είπαμε ...το συμφέρον ...αλλά όχι κι έτσι!Όχι και να καταστρέψετε όλη τη νεολαία για να γίνετε εσείς ακόμη πιο πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/3/12 07:15

    OSO IPARXEI PRAMMA!!!Kai PELATIA!!!OI DOULIES PANE KALA GIA OLOUS!!!DIKASTIRIA!FILAKES!DIKIGOROI!!!ASTINOMIA!!KRATOS!!KAI PARANOMIA!!OLOI KOMATI TOU SISTIMA TOS!!!MAKARI NA MIN ITAN ETSI!!!ALLA DE ZOUME SE KOSMO AGELIKA PLASMENO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος3/3/12 08:40

    Οι τρείς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ πληγές της Ελλάδας:

    1) ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    3) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/12 13:45

      @ V.V.

      Μια παράλειψη σπουδαία έκανες.
      Τέσσερεις ειναι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ πληγές της Ελλάδας:

      Και οι γιατροί. (Οι μεγαλογιατροί.Αυτούς εννοώ).
      Γιατί τους ξέχασες?

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος3/3/12 09:51

    08.52 @ρχιδ...... ουστ ψευτη δικηγόρε. μου σου πω περισσοτερα γελοιε. ολη οι πολιτες στηριζουν τον διοικητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/3/12 10:23

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ !ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ROTISEIS TIS OIKGENIES AUTON TON AROSTON PAIDION POU EXOUN EMPLAKI ME TON ENA I TON ALLO TROPO STON EFIALTI TON NARKOTIKON!!KAI AROSTIA KAI DARMENOI KAI KINONIKA STO PERIΘORIO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος3/3/12 10:28

    EKTAKTO!!!TA EMAΘES TA NEA K DIKITA!!!!KALO TAΞIDI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/3/12 11:35

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗ,,ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!
    ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.............................

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.....................................................................................................................ΟΛΟΣ Ο ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος3/3/12 12:03

    Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΚΗΓΟΡΟΣ
    ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ...
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΗΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ..
    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΩ ΤΟΥ ΚΑΡ....ΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος3/3/12 14:05

    Γραφτηκαν πολλά για αυτό το θέμα.
    Σεβαστές οι αποψεις και οι θέσεις.

    Ενα πράγμα βλέπω μόνο.
    Ολοι εστιαστήκαμε εδώ σχολιάζοντας μόνο στην δίωξη και στην καταστολή του προβλήματος και οχι στο πρόβλημα δηλαδή στην κατάρα των ναρκωτικών που πλήττει αγρια το νησί, και που θα επρεπε να ηταν ο κυριότερος προβληματισμός μας..

    Στις 27/2 σε αντίστοιχη ανάρτηση εβαλα ενα σχόλιο.
    Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω.

    Feb 27, 2012 12:47 PM
    Aντι να μας ανησυχεί πώς σε μιά κοινωνία 120.000 ανθρώπων, γίνεται τεράστια χρηση ναρκωτικών, - το αποδεικνείουν οι συνεχείς συλλήψεις διακινητών και με τις ποσότητες που πιάνονται, - καθόμαστε και ασχολούμαστε αν αυτά τα χαμένα κορμιά αποφυλακίζονται.

    Το κύριο πρόβλημα και το κακό ειναι γιατί να διακινούνται τόσες μεγάλες ποσότητες και να γίνεται η χρήση τους εδω στο νησί.

    Υπάρχει η προσφορά γιατί υπάρχει η αντίστοιχη ζήτηση.

    Και άλλους εκατό να πιάσουν και να τους αφήσουν να σαπίσουν στην φυλακή, αλλοι χίλιοι ειναι ετοιμοι απο πίσω τους να τους αντικαταστήσουν σε αυτό το εμπόριο.

    Γιατί κατρακυλάμε σε αυτά πρέπει να προσέξουμε και να νοιαστούμε σαν κοινωνία για το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/3/12 14:17

    OSO IPARXEI PRAMMA!!!Kai PELATIA!!!OI DOULIES PANE KALA GIA OLOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *