ροή ειδήσεων

Κοριοί της ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική επιστρατεύονται για την παρέλαση

Μέτρα… Πολυτεχνείου για τον εθνικό εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Αλλεπάλληλες συσκέψεις για να αποφευχθούν έκτροπα με στόχο πολιτικούς που θα παραβρεθούν στις παρελάσεις...
Το «υπηρεσιακό» Μέγαρο Μαξίμου σε συντονιστικό ρόλο των μέτρων ασφαλείας.

«Άνετοι» οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δηλώνουν πως «σύσσωμη η κυβέρνηση και οι βουλευτές θα παραστούν στις παρελάσεις, ενώ θα προηγηθεί ενημερωτική καμπάνια προς τα κόμματα και τον πολίτη, για να καταστεί σαφές πως πρόκειται για μια εκδήλωση μνήμης κι απόδοσης τιμής στους ήρωες του 21». Οι ίδιοι, ανακόλουθοι των παραπάνω δηλώσεων, σχεδιάζουν δρακόντεια μέτρα για την ασφάλειά τους αγνοώντας την ασφάλεια του πολίτη που έχουν κληθεί να προασπίσουν. Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να βρεθούν στην ίδια εξέδρα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Πανικόβλητοι και φοβικοί θα προβαίνουν σε προληπτικούς προελέγχους πολιτών για τον εντοπισμό «γιαουρτιών» ή «αυγών». Στα μέτρα ασφάλειας της παρέλασης, ναι της παρέλασης, θα συμμετέχει ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική, σε επίπεδα κόκκινου συναγερμού, με τους σούπερ-κοριούς σε υπερφόρτωση…

Βλέπουν παντού κινητοποιήσεις «ακραίων ομάδων πολιτικής πρακτικής και ιδεολογίας» και επιζητούν «ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο».

Και έρχεται η διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με αποδέκτες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής, για να αναδείξει πως το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου, οι πολίτες της θα είναι παντελώς, από ατελώς, απροστάτευτοι. Ουσιαστικά καλεί τους διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών το συγκεκριμένο διήμερο να καλύψουν τα αναγκαία με το λιγότερο αστυνομικό προσωπικό και το υπόλοιπο να διατεθεί στα μέτρα ασφάλεια της παρέλασης. Τους ζητά να καταθέσουν «τα αριθμητικά δεδομένα της παρούσας δύναμης» των υπηρεσιών τους αλλά και των απολύτως απαραίτητων υποχρεώσεών τους έως τις 19 Μαρτίου. Να κρατήσουν προσωπικό για, αξιωματικούς υπηρεσίας, σκοπούς, εποχούμενες περιπολίες, μεταγωγές κρατουμένων, λήψη μέτρων αθλητικών εκδηλώσεων, τοπικές παρελάσεις και φρούρηση στόχων.

Αφού έχουν σώσει το Έθνος, γιατί φοβούνται;

Υ.Σ 1: Να σημειωθεί ότι μέρος αυτών των αστυνομικών μέτρων θα δοκιμαστούν «πιλοτικά» στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη αρχηγού του, και την Κυριακή στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Υ.Σ 2: Διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά μέρη της «φοβερής» διαταγής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με θέμα: «Επιχειρησιακό Σχέδιο αστυνομικών μέτρων τάξης-τροχαίας κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου στην Αθήνα». «Τελεί προς εκπόνηση επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο και θα εφαρμοσθεί. Να προσδιορισθούν οι απαιτούμενες διατιθέμενες ενισχυτικές δυνάμεις/μέσα για την κάλυψη του φάσματος των υπόψιν μέτρων. Παρακαλούμε έως 10:00 πρωινή, 19 Μαρτίου 2012, συμπληρώστε κατά ημέρα για 24 και 25 Μαρτίου και μας υποβάλλετε αριθμητικά στοιχεία για την δύναμη των υπηρεσιών σας συνολικά σε επίπεδο διεύθυνσης. Ο προσδιορισμός της απαιτούμενης δύναμης για κάλυψη ανελαστικών αναγκών θα γίνει με γνώμονα αφενός τα αριθμητικά δεδομένα της παρούσης δύναμης των υπηρεσιών σας αφετέρου εκείνων των υποχρεώσεων που είναι απολύτως απαραίτητες για την εκπλήρωση των βασικών υποχρεώσεών σας όπως αξιωματικοί υπηρεσίας, σκοποί αστυνομικών καταστημάτων, εποχούμενες περιπολίες, μεταγωγές κρατουμένων, λήψη μέτρων αθλητικών εκδηλώσεων, τοπικές παρελάσεις, φρούρηση στόχων ή άλλες δικαιολογημένες κατά την κρίση σας ανάγκες».

Να σημειωθεί ότι Σάββατο και Κυριακή, 24 και 25 Μαρτίου, δεν χορηγούνται ρεπό στο αστυνομικό προσωπικό. Η πολιτική και αστυνομική ηγεσία ουσιαστικά καλεί τους διοικητές αστυνομικών υπηρεσιών, από τις 19 Μαρτίου, να προβλέψουν τις ανάγκες των υπηρεσιών τους για τις… 24 και 25 Μαρτίου. Να μετατραπούν σε «Πυθίες» ή να αδιαφορήσουν για το αστυνομικό έργο. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι έχουν αποσταλεί ατομικές προσκλήσεις σε στρατιωτικό προσωπικό και προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να παραβρεθούν με τις οικογένειές τους σε ελεγχόμενα σημεία πρόσβασης γύρω από την εξέδρα των επισήμων
odontovourtsa.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *