ροή ειδήσεων

Έως εδώ! Άλλο δεν μπορούμε να σας ανεχθούμε!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
«Μας κατακρεουργήσατε, σκοτώσατε το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας»!
Ένα κραυγαλέο και μεγάλο ΟΧΙ προς όλο το πολιτικό φάσμα αναδύεται από το ψήφισμα που έδωσαν... στη δημοσιότητα τα διοικητικά συμβούλια των Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου. «Δεν μπορούμε να σας ανεχθούμε, δεν σας αντέχουμε, δεν αντέχουμε την κατάργηση των δικαιωμάτων μας, του μέλλοντος της πατρίδας μας και των παιδιών μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Από δω και πέρα δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραμείνουμε απαθείς, άβουλοι και αμέτοχοι», καταλήγουν στο ψήφισμά τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, στο ψήφισμα των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ρόδου αναφέρονται τα εξής:
«Όλοι εμείς οι πρόεδροι των ΔΣ των Πολιτιστικών Συλλόγων Της Νήσου Ρόδου, που συνήλθαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΑΜΑΡΙ», σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρ 2012, ΟΜΟΦΩΝΑ καταλήξαμε στο παρακάτω ψήφισμα, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών μας:

Κύριοι κύριοι πολιτικοί όλων των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων και της Ευρωβουλής και όλων των τάσεων και παρατάξεων της πολιτικής, ακούστε μας καλά.



Μέχρι σήμερα και υπό το κράτος της συνείδησης, η οποία ως ανθρώπους του Πολιτισμού μας επέβαλε τη «Σιωπή των αμνών», υπομείναμε, υποστήκαμε και ανεχθήκαμε τη βαρβαρότητα όλων αυτών των επαίσχυντων οικονομικών μέτρων, τα οποία σταδιακά άρχισε να εφαρμόζει από τις 23Απρ. 2010 η κυβέρνηση, με σκοπό τη σωτηρία της Πατρίδας, όπως μας υποσχέθηκε.

Ανεχθήκαμε τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ σας στα μνημόνια, τις μικροπολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες των αποφάσεων σας, τις «κωλοτούμπες» σας.

Ανεχθήκαμε τα ανούσια λογοπαίγνια, τις γελοίες αψιμαχίες και τις θλιβερές αντιπαραθέσεις σας, στην αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, παρουσία μάλιστα πολλές φορές αντιπροσωπείας των παιδιών μας, την αθωότητα των οποίων με τον ανίερο αυτό τρόπο προσβάλλατε.



Ανεχθήκαμε την αλαζονεία της εφήμερης εξουσίας σας, τον προκλητικό τρόπο διαβίωσης και επίδειξης της δύναμης, που προσωρινά σας παραχωρήσαμε και δεν αντιληφθήκατε.

Ανεχθήκαμε την, εκ μέρους σας, εκμετάλλευση του αυτονόητου, των ελάχιστων θετικών ενεργειών σας.

Ανεχθήκαμε την εκμετάλλευση, την καταπάτηση, την καταστρατήγηση και με τις τελευταίες αποφάσεις σας, την κατακρεούργηση των δικαιωμάτων μας, του μέλλοντος της Πατρίδας μας και των παιδιών μας.



Ανεχθήκαμε την κλοπή στην Εθνική μας Πινακοθήκη και στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, την καταστροφή του Κέντρου της Αθήνας, την διασπάθιση του Δημόσιο Πλούτου.

Από εδώ και πέρα δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραμείνουμε απαθείς, άβουλοι και αμέτοχοι».



(Σ.Σ. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι παροικιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι που παρελαύνουν, ξεκίνησαν μετά την αποχώρησαν των πολιτικών εκπροσώπων από την εξέδρα).

http://rodosalarm.gr/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/3/12 00:12

    Αλλα λαμογια ειστε εσεις.Οταν τους καλειτε στα εγκαινια των πολιτιστικων σας εβδομαδων γιατι δεν τους τα χωνετε μονο τους γλειφετε, τωρα ξυπνησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/12 00:20

    MPRABO, SYMFWNW APOLYTA, AYTOI OLOI TRWGANE ME XRYSA KOUTALIA ME TA LAMOGIA, TWRA DIAMARTYRONTAI GIATI TELEIWSE TO FAGOPOTI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *