ροή ειδήσεων

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ... ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/3/12 12:32

    Την Κυριακή πήγα για φαγητό στην Εμπονα, και όταν πέρασα Κάμιρο Σκάλα είδα ένα σπιτι διώροφο πάνω σπιτι κάτω μαγαζί σε μπετό χωρίς τζαμαρία αλλά με πολλά αυτοκίνητα από έξω παλιά , σίγουρα παράνομο συνεργειο θα είναι και μετά σε ένα θερμοκήπιο από έξω με μια παράγκα μεγάλη( έχει και δορυφόρο πιάτο από πάνω) και από έξω πάλι πολλά αυτοκίνητα στην Κάμιρο Σκάλα αυτό για ελάτε να τους ελέγξετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/12 13:11

      πέστα φίλε ...γέμισε Ρόδο καρφιά .....::PP

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/3/12 16:35

      simera stin Empona ...aurio sto Dubai ...fileeeee karfaraaaaa mas doulevis ??????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/8/14 18:19

      Παράνομο συνεργειο σε αποθηκη σπιτιου πισω απο το Ανασα καφε στο Ροδίνι ο Τυπος εμαθα δουλευει και σε αντιπροσωπεια στη Ροδο και παρανομα επισκευαζει αυτοκινητα και μηχανακια στο γκαραζ του σπιτιου του που το εχει μετατρεψει σε συνεργειο.....Πιθανον ψαρευει πελατες απτη δουλεια του.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/11/14 12:50

      ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΤΣΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/12 13:19

    pio einai diladi to provlima sou ? oti den sou ftanei mono esena na kleveis ? oti sou pernoun aloi tis doulies ? kala kanoun file KARFI ,axristi kleftes eiste oloi ,mes ksepetsonete kathe fora pou sas fernoume ta amaksia sta sinrghia !Nai na exoume epiloghes na ta fiaksoume pio ftina kai pio kala .Xestika sta sinerghia sas .Eseis i nomimi eiste pio magali kleftarades ....SAS KSEROUME EMIS ....olous gia afta xanete tous mpelates ...pios eisai o houlis mipos ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/12 13:21

    αγαπουλα....... την κουκουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/3/12 13:58

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΙΝΕ ΚΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΕ ΝΟΜΙΜΟΣ...ΚΑΙ ΕΥΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΗ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΗ ΣΑΝ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΗΣ ΚΛΕΨΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/12 14:16

      esu filarako fenete oti den kseris ti les....apo pio planiti eisai ? i sou ksevidose kamia vida ???? mas koroidevis twra ??? XORIS KLEPSIAA ???pou zeis file 04:48 ???mipos mas perneis apo Germania ??? xaxaxa

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/3/12 15:06

    kai kala kanoun efoson ola ta nomima sinergeia kai etairies mas kataklevoun....eugeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/12 16:06

      pes ta ...kala ta les 06:06 tous mathame olous aftous me ta sinerghia mas klevoun xirotera apo to kratos !!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/3/12 16:33

    ta nwmima sinergia aderfia vazoun paidakia me xartzilikia 10 euro tin imera paidia ,gia oles tis doulies ...kai to nwmimo vazei ta xodra lefta sto tsempi tou ...giaty pou nwmizete oti pane... ??? ...kai meta xtipiounte oti exoun nomima sinerghia ...diladi mas klevoun kathara .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/3/12 19:04

    Και εγώ προτιμώ τα παράνομα συνεργεία διότι πληρώνω κάτω του μισού σε σχέση με ένα επίσημο συνεργείο γεμάτο από ανειδίκευτους που αντί να στο φτιάχνουν στο κάνουν σαράβαλο!!!!

    Αλλαγή ιμάντα χρονισμού για daewoo και τεντωτηρα 60 ευρώ, σε γνωστό συνεργείο 200 ευρώ. Αν κουρέψουν τις τιμές τους όλοι όπως κούρεψαν και τους μισθούς τότε θα τους προτιμήσω. Αλλιώς να πάνε να να να να!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/12 21:19

      για πες ποιος σου πηρε 60 ευρω να παμε και εμεις ρε μας δουλευτε και σιγα μην σου πηρε 200 ευρω σταματηστε να παραπληροφορητε τους ανθρωπους που δεν γνωριζουν ζωααα ε ζωααα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/12 17:18

      60 me kineziko imanta kai tentotira...... se sinergio tis rodoy 80 eyrw me germany imanta kai tentotira kai eggihsi 3 xronia i 50.000km.. otan sou kopsi imanta apo to sinergio paragka pigene kai zita eythines......

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/3/12 21:15

    Και οταν εγω σαν καλος μαλακας πηγαινω το αυτοκινητο στην επισημη αντιπροσωπεια για σερβις μου το κρατανε και καλα μια μερα να το ελεγξουνε,και την αλλη μερα το παιρνω οπως το εδωσα.Βεβαια μου βαζουν υπογραφη και μου τα παιρνουν χοντρα.Αντε μην το ανοιξω το βρωμοστομα μου και θα αρχισουν να λενε οτι ειμαι βαλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/3/12 00:09

    Καλά, είναι δυνατόν να λέτε όλοι σας ότι καλύτερα να πηγαίνει ο κόσμος στα παράνομα συνεργεία; Και οι άνθρωποι που έχουν τα συνεργεία ρε εξυπνάκιδες και είναι καθ' όλα νόμιμοι, τι θα κάνουν; Που λέτε ότι δεν έχουν ρίξει τις τιμές! Φεσώνετε καλά καλά τον κόσμο και μετά σας φταίνε τα συνεργεία! Αθάνατη ελληνική νοοτροπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/3/12 01:35

    ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΜΑΞΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΑΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/12 17:25

      ΑΚΟΥ ΕΞΥΠΝΕ..... ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ {ΤΟΥ} ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ {ΝΟΜΙΜΟ ΜΕ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΥΤΟΥΡΓΕΙΑΣ} Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ..... ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/12 17:34

      ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.....ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ...
      ΟΧΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ,ΤΕΧΝΙΤΗΣ...ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/3/12 08:29

    Εδώ ρε μαλακες εδω φοβόμαστε να πάμε στα supermarket για ψώνια, τα συνεργεία θα σκεφτούμε? Εάν είναι να πάω σε παράνομο συνεργείο και να εξοικονομήσω 100 ευρώ από ένα γενικό σέρβις τότε γιατί να μην το κάνω? αυτά τα 100 ευρώ προτιμώ να πάνε στο ψυγείο μου παρα σε επίσημο συνεργείο. Αυτοί όλοι που φωνάζουν ότι δεν έχουν δουλειές και δεν έχουν να πληρώσουν το προσωπικό τους εμάς μας ρωτήσανε πως θα τα βγάλουμε πέρα???? Ήρθε ποτε κανένας από αυτούς να σας πει ότι επειδή δεν έχετε λεφτά θα σας κάνω ευκολίες? ΟΧΙ λοιπόν να πάτε να γαργαληθείτε και αν θέλετε υποστήριξη θα πρέπει να στηρίξετε και αυτούς που δεν έχουν τόσα πολλά μετρητά για ένα σέρβις που τις περισσότερες φορες αντιστοιχεί σε μισό μισθό!!!
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/12 14:48

      ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/12 17:35

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ SPORT SERVICE ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΣΕ ΝΙΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ 2009. ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΛΑΔΙΑ-Φ. ΛΑΔΙΟΥ.-Φ.ΑΕΡΟΣ-ΜΠΟΥΖΙΑ-ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ- ΑΝΕΙΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΗΣΑΝ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΑΝ-ΓΡΑΣΑΡΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΠΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΧΑ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΜΑΤΩΣΩ.. ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΛΕΓΕ 110 ΕΥΡΩ !!! ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/12 08:12

      110 ευρώ? τι λέει ρε φιλε....και γαμώ τις τιμές.

      ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ.
      1) ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ
      2) ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ
      3) ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΟ
      3) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑΣ (ΟΧΙ ΑΓΟΡΑ)
      ΟΛΑ ΜΑΖΙ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ DAEWOO LANOS

      ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ 200 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/3/12 23:02

      ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΛΑΔΙΑ-30.00 - ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ-20.00- ΙΜΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΟ-10.00-ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ 30.00-ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΕΣ-40.00 ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!! ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΒΓΑΖΕΙ 140 ΕΥΡΩ !!!! ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 50.000km Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ????? Α Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.....

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/3/12 00:05

    Μόνο για τα κονομήσουμε.
    Νόμιμα συνεργεία που δεν καταδέχονται να συντηρήσουν το εξοπλισμό τους και ανεβάζουν τα αυτοκίνητα πάνω τάκους γιατί δεν έχουν γουστάρουν να πληρώσουν για αντικατάστη των ειδικών λαστιχένιων βάσεων στα ανυψωτικά. Συνεργεία που δουλεύουν στον κινητήρα και δεν καταδέχονται να βάλουν τις ειδικές προστατευτικές ποδιές του αμαξώματος. Ανιδείκευτα "μαστόρια" που μπαινοβγαίνουν στο αυτοκίνητο με βαλβολίνες στα χέρια και ότι άλλη μπίχλα έχουν πιάσει χωρίς να έχουν να σου τοποθετήσουν προστατευτικό κάλυμα στο κάθισμα. Μαστόρια α που ξεχνάνε και κανα κατσαβίδι στον χώρο της μηχανής. Μαστόρια που σου αλλάζουν τακάκια χωρίς να μπούν στον κόπο να ανοίξουν τα έμβολα με το ειδικό εργαλείο των 5 ευρώ παρά με κατσαβίδι. κλπ κλπ
    Κατα τα άλλα επίσημη αντιπροσωπεία σου λένε....
    Για να μην μιλήσω για τις τιμές των ανταλακτικών ε? Το ίδιο ανταλακτικό έως και 40 ευρώ διαφορά πχ για υπαλοκαθαριστήρες valeo.

    Η εποχή των παχιών αγελάδων πέρασε... Καταλάβετέ το. Σεβαστείτε τον πελάτη για να τον έχετε πελάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/12 00:10

      ααααα και το δυναμόκλειδο, δεν υπάρχει στην ορολογία τους.... Όλα με κρουστικό μπουλονόκλειδο.... μα τι μαλάκες που είναι οι κατασευαστές και δίνουν τιμές torque διαφορετικές για κάθε βίδα.... Εδώ στο Ελλάντα όλα με την ίδια ροπή σφίγγουν. Και να πάρεις και κανένα μπουζόνι στο χέρι, το φταίξιμο δικό σου θα είναι "γιατί πέφτεις με χίλια στις λακούβες"...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/12 12:46

      ΠΑΙΔΙΑ,ΑΠΟ ΦΠΑ,ΦΟΡΟΥΣ,ΤΕΒΕ,ΔΗΜ.ΦΟΡΟ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΕΞΗΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΗΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΤΛ,ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΝ ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΓΕΣ ΔΑΝΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΟΣΟΥΝ.Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΕΙΝΕ ΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΩΔΑ,ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ,
      ΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος22/3/12 21:25

    Βρε ηλίθιοι που υποστηρίζετε τα παράνομα συνεργεία και όλες γενικά τις παράνομες δουλειές, έχετε σκεφτεί ότι αυτοί οι τύποι όντας παράνομοι, δεν κόβουν αποδείξεις, άρα δεν πληρώνουν φόρο, άρα είναι φοροφυγάδες, με αποτέλεσμα αφού το κράτος χάνει έσοδα να αυξάνει τους φόρους που εσείς πληρώνετε (γιατί οι παράνομοι δεν πληρώνουν φόρο) και να κόβει τους μισθούς από σας. Αλλά για να το σκεφτεί κάποιος αυτό πρέπει να έχει μυαλό και εσείς μάλλον έχετε σκ@@ά.
    Πρέπει όλοι να κόβουν αποδείξεις για να πληρώνουν φόρο αλλά ακόμα δεν το έχετε καταλάβει. Οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν ελάχιστο εισόδημα με αποτέλεσμα να μην πληρώνουν φόρους και όλα να τα επωμίζονται οι μισθωτοί και συνταξιούχοι.
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΠΑΡ-ΚΑΦΕ: 6.500 ΕΥΡΩ
    ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ-ΨΥΚΤΙΚΟΙ: 11.000 ΕΥΡΩ
    ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ: 12.500 ΕΥΡΩ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6.500.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ 2.000.000 ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΙΔΟΔΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/3/12 09:58

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΧΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΗΓΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΑ ΑΣΓΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΑΛΛΟ. ΠΡΩΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΟΒΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΡΒΙΣ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/6/12 16:03

    rrrrrooooyyyyfffffiiiiaaaaannnnnniiiiiiiii......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/4/15 14:29

    Χαχαχαχα,ενώ τα νόμιμα συνεργεία κόβουν ας πούμε αποδείξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *