ροή ειδήσεων

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ - Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο... ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Κατέβηκα λοιπόν κι εγώ στην παρέλαση χτες να τιμήσω την επέτειο και να καμαρώσω την Ροδιακή μαθητική νεολαία. Ως Έλληνας κι εγώ κατέβηκα...
λίγο καθυστερημένα η αλήθεια. Πρέπει να ήταν την ώρα που Ροδιακός λαός έσπαγε τα κιγκλιδώματα και όρμησε προς την εξέδρα των "επισήμων" εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του και τον αποτροπιασμό του στο σάπιο πολιτικό σύστημα.
Κι ενώ λοιπόν συνέβαιναν όλα αυτά εγώ αναζητούσα χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο. Απέναντί μου ακριβώς είχε δέσει το Blue Star και ξεφόρτωνε. Ξεφόρτωνε, αλλά ΤΙ ξεφόρτωνε;


 Αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου ήταν αρκετό να μου χαλάσουν την διάθεση και να μου ανεβάσουν την πίεση στα ύψη! Δείτε:


¨

Άρτι αφιχθείς! Πακιστανός με την πραμάτεια του κατευθύνεται στο κέντρο της Ρόδου!
Αλλά αυτό που αντίκρισα στη συνέχεια δεν ήταν τίποτα μπροστά σ΄αυτό το θέαμα...

...μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω ορδές Παπανδρέλληνων να κατευθύνονται στο κέντρο!

*Παπανδρέλληνες= Οι Λάθρο που έφερε ο ΓΑΠ και θέλει να δώσει την Ελληνική ιθαγένεια για να
έχουν δικαίωμα ψήφου και να μπορούν να διασώσουν έτσι το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ πολιτικό σύστημα που πνέει τα λοίσθια του.

Αυτές οι ορδές λοιπόν προστέθηκαν στους ήδη υπάρχοντες στο κέντρο της πόλης...

...μετατρέποντας την ιστορική ημέρα της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην μητέρα Ελλάδα
σε γιορτή "πολυπολιτισμικότητας" και ενσωμάτωσης των Πακιστανών!

Τώρα εξηγούνται όλα, γιατί οι Πακιστανοί πανηγύριζαν τη νύχτα της εκλογικής νίκης του ΓΑΠ !



Μόλις χτες μιλούσα με έναν φίλο μου ο οποίος αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στην Αυστραλία. Μου εξιστόρησε την εμπειρία του αλλά και την ΤΑΠΕΊΝΩΣΗ που δέχτηκε στο αεροδρόμιο όταν έφτασε στην Αυστραλία από την ασφάλεια η οποία τον ανέκρινε για ΜΙΑ ΩΡΑ για τον λόγο της επίσκεψης του στην χώρα ! (ανοίξανε βαλίτσες, επικοινώνησαν με γνωστούς που είχε στην Αυστραλία για να επιβεβαιώσουν οτι όντως έχει συγγενείς για να τον αφήσουν ελεύθερο (!!!) κι εμείς.....ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΈΣΤΕ (...βιάστε, σκοτώστε, ληστέψετε και ότι άλλο γουστάρετε....)
Για να προλάβω τους θολοκουλτουριάρηδες προοδευτικούς, να διευκρινίσω ότι ΔΕΝ είμαι ρατσιστής (ήμουν ο ίδιος μετανάστης) αλλά απλά ως νοήμων άνθρωπος μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα, όπως:

  • Γιατί συνεχίζουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες σε μία χώρα που καταστρέφεται;
  • Γιατί δεν πάνε σε πλούσιες μουσουλμανικές χώρες (Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ κλπ.) αλλά επιλέγουν να έρθουν σε μια πτωχευμένη Χριστιανική χώρα;
  • Κύριε Εισαγγελέα ΠΩΣ ταξιδεύουν οι παράνομοι, με ΤΙ έγγραφα μπαίνουν στο πλοίο;
  • Το Λιμενικό τι κάνει;
  • Επανερχόμενοι στο αρχικό μας ερώτημα, «γιατί οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται στην Ελλάδα;», διαπιστώνουμε πως δεν υπάρχει καμία λογική απάντηση, αφού φέρεται να γνωρίζουν πως έρχονται σε μία χώρα που δεν μπορεί να τους φιλοξενήσει, αλλά και αρχίζει να αντιδρά έντονα στις «δραστηριότητες» που αναπτύσσουν (η παραοικονομία είναι μη ελεγχόμενη, ενώ καταγεγραμμένα περιστατικά αναφέρουν αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας να καταστείλει δημόσιες επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων πολιτών ή ακόμη και κατά ομάδων αστυνομικών), ενώ ήδη αρχίζει να γίνει πολύ έντονη η δυσφορία στην λατρευτική (ακόμη και δημόσια) επίδειξη του Ισλάμ που θέλουν να επιβάλουν οι λαθροεισερχόμενοι
Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε κι εμείς παρόμοιες σκηνές στο νησί μας όπως αυτή του βίντεο στην Αθήνα:




Δυστυχώς, οι μαρτυρίες Ελλήνων πολιτών, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πάρα πολλοί λαθρομετανάστες, οι οποίοι περιφέρονται αδιάφορα και δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για οτιδήποτε!!! Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν την υπερκινητικότητα των λαθρομεταναστών αμέσως μετά την δύση του ηλίου, ενώ είναι ήδη γνωστές περιοχές στις οποίες δεν κυκλοφορεί κανένας λογικός άνθρωπος οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.


Η αύξηση των δολοφονιών και βιασμών κατά την διάρκεια ληστειών κυρίως σε ανήμπορους γέροντες, έχει επίσης καταγραφεί, αλλά δεν έχει υπάρξει ουσιώδης απάντηση εκ μέρους της Αστυνομίας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς την διαρκώς αυξανόμενη λαθρο-εγκληματικότητα εις βάρος Ελλήνων πολιτών.




.... και ο "κύριος" ΆΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ του ΣΚΑΪ (...ξέρετε αυτό με τη σειρά 1821 που ήθελε να μας πεί οτι περνούσαμε καλά με τους Τούρκους) 

Αν και δέν βλέπω πια ειδήσεις στα κανάλια (ωφέλησε πολύ στην ψυχική μου υγεία) εν τούτης είπα χτες να δω πως θα παρουσιάσουν τα "μεγάλα" κανάλια την λαϊκή οργή του Ροδιακού λαού.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκαί λοιπόν εξύβρισε τους Ροδίτες με τον πιο χυδαίο τρόπο!
Αυτός ο τύπος λοιπόν, αποκάλεσε τον Ροδιακό λαό ορδή βανδάλων που δεν σέβεται την ιστορία του, δεν σέβεται τον πολιτισμό του και δεν αποδίδουμε φόρο τιμής στους ήρωες μας!!! Προχώρησε δε ακόμα παραπέρα θεωρώντας όλους αυτούς που συμμετείχαν ως εκκολαπτόμενα αβγουλάκια που βγάζουν φιδάκια ΦΑΣΙΣΜΟΥ !

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ !!!

Δείτε το βίντεο (από το σημείο 27:00) :





Έχεις το δικαίωμα σου λέει στη (λαμογιο)Δημοκρατία να διαμαρτύρεσαι ήρεμα και ωραία με ένα πανό ας πούμε, ενώ την ίδια ώρα ξεπουλιέται η πατρίδα σου.

Με την ίδια λογική αν έρθει κάποιος να σε βιάσει, ΜΗΝ αντισταθείς, την ώρα που θα σου τον καθίζει γράψε ρε παιδί μου ένα σημείωμα που να λέει " ...δεν είναι σωστό και πολιτισμένο αυτό που κάνεις κύριε βιαστή, να ξέρεις οτι είναι παρά την θέλησή μου." Αλλά προς θεού ΜΗΝ αντισταθείς....


Κύριε ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
ΕΙΣΑΙ PERSONA NON GRATA

...όσο για τους αθώους καλεσμένους που αναφέρει η "κοκόνα" (βλέπε Ι. Κοραντής του Λ.Α.Ο.Σ) ΔΕΝ υπάρχουν αθώοι πολιτικοί!

Να σας ενημερώσω και να σας υπενθυμίσω λοιπόν οτι ο ΄"κύριος" Ι.Κοραντής απο το 2004-2009 ήταν διοικητής της ΕΥΠ (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών).

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε οτι η ΕΥΠ γνώριζε οτι η Τουρκία είχε ανάμειξη στους εμπρησμούς των δασών μας ,φυσικά και στην Ρόδο, καί όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά αφήσαν ελεύθερους και αυτούς που έιχε συλλάβει η αστυνομία!



Νέες αποκαλύψεις στην Τουρκία για «δράσεις» κατά της Ελλάδας!Η Τουρκία είχε συστήσει ομάδα κρούσης σαμποτέρ, που δρούσαν στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου


Αν λοιπόν κύριε Κοραντή  είχες αναφέρει όλα αυτά στην πολιτική ηγεσία και αυτή ΔΕΝ έκανε τίποτα τότε όφειλες, αν ήσουν πραγματικός Έλληνας, να είχες παραιτηθεί που καιγόταν η χώρα σου εν γνώση σου και δεν έκανε η πολιτική ηγεσία τίποτα ΑΛΛΑ αντί αυτού επέλεξες μετά την αποστρατεία σου να πολιτευτείς ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ότι τα πολιτικά κόμματα της χώρας είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΆ!

Καμία χάρη λοιπόν σε κανέναν και εύγε στον Ροδιακό λαό....

Υ.Γ : Σε όποιον Ροδίτη ανέβηκε με το δελτίο του Σκαι η πίεση στο κεφάλι, η φόρμα επικοινωνίας με το κανάλι είναι εδώ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/3/12 18:30

    ΑΨΟΓΟΣ!!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/12 18:42

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/12 18:49

    ξυπνατε ελληνες εσεις που τρωτε ακομα με χρυσα κουταλια και αποδοκιμαζετε τις ακραιες συμπεριφορες των συμπατριωτων σας γιατι δεν σας χτυπησε ακομα η ανεργια και η ανεχεια την πορτα σας βοηθειστε τους γινετε ολοι μια γροθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/3/12 19:41

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΥΘΗΜΙΤΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΥΘΙΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/3/12 20:02

    ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/3/12 23:01

    ΟΛΟΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ"? Η ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΟΜΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/3/12 00:56

    Η αλήθεια είναι πως τον κο Πορδο...σαλταγ@μησου, τον έμαθα μεσα από το Σκαι.Και πάντα έιχα την απορία πως μπορούν τέτοιοι τύποι,που φλυαρούν ακατάσχετα, χωρίς στην ουσία να λένε τπτ, να πετάνε ότι μαλακία τους κατέβει στο λιγοστό μυαλό τους αρκεί και μόνο να γεμίσουν τον τηλεοπτικό ή τον ραδιοφωνικό χρόνο,να γίνοντε κριτές των παντων χωρις να βλέπουν την δική τους την καμπούρα, να προκαλούν στον κόσμο που έστω και για λίγο άτυχε να τους παρακολουθεί, μια σιχαμάρα και μια αποστροφή, να μήν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο γλειώδεις και κόλακες γίνοντε, για να είναι αρεστοί στ' αφεντικά τους, πως μπορούν λοιπον και "λέγοντε" δημοσιογράφοι....όταν μεγάλωσα λίγο....ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/12 09:15

    ωραιο κειμενο φιλε!!! μπραβο!!! θελω να σας πω και κατι αλλο, οτι πραγματικα τι γινετε στην χωρα μας θα το μαθουμε σε 20-30 χρονια σε καποιο ντοκυμαντερ...τωρα οσο και να ψαχνουμε την πραγματικη αληθεια δεν θα την πει κανεις,το μονο που ξερουμε πραγματικα ειναι η κατασταση που μας εφεραν με την συμβολη μας η μη...οσο για τους δημοσιογραφους και τους πολιτικους που προσπαθουν να μας διδαξουν ηθος και τροπο συμπεριφορας ας δουνε λιγο στον καθρεφτη και να σκεφτουν πως αναρριχήθηκαν για να ειναι εκει που ειναι...οσο για τους προσφυγες καλος να ερθουν οσοι ειναι σωστοι και σεβονται την χωρα που ηρθαν για να δουλεψουν,(νομιμα οπως εμεις σαν μεταναστες πχ.αμερικη,γερμανια κτλ.) οσοι διαπρατουν παραπτωματα πακετο στο σπιτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/3/12 10:08

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΟΧΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/3/12 10:10

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΓΡΑΦΩ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/3/12 11:06

    AI NA HA8ITE RATSISTES. ESIS TI ISTE RE OI KA8AROEMI ELINES? APO PU KI OS PU? ROMEI PERASANE, TURKI PERASANE, ALBANI PERASANE APO EDO, TI NA EHUN AFISI APO TO EMATON ARXEON ELINON? TPT .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/3/12 22:28

      ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΘΛΛΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΘΙΣΜΟΙ.ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/3/12 00:13

      Από το τρόπο γραφής σου Mar 9, 2012 01:06 AM καταλήγω στο συμπερασμα ότι είσαι λαθρομετανάστης

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/3/12 11:54

    εσυ παντως εισαι κατι απο ολα αυτα που γραφεις , ρωμαιο-τουρκαλβανος.Το τι ειμαστε εμεις το ξερουμε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/3/12 13:52

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ?ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΩΦΕΙΛΕΤΕΣ,
    ΤΩΝ 11.500.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *