ροή ειδήσεων

Κική Τσακίρη: ”Ανάπηρη γυναίκα κόντρα στο παράλυτο πολιτικό σύστημα, σημειώσατε 1 αν με ψηφίσετε”

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή Δωδεκανήσου με τους Οικολόγους Πράσινους.
Η συμμετοχή μου στις εκλογές ως υποψήφια με τους Οικολόγους Πράσινους έχει ξαφνιάσει πολύ...
μερικοί χλευάζουν. Δεν είμαι όμως εκτός τόπου και χρόνου όταν θέλω να διεκδικήσω αξιοπρέπεια στη ζωή και στο θάνατο. Ίσες ευκαιρίες διακηρύσσουμε για όλους, μόνο που δεν το πράττουμε. Τι κι αν δεν έχω χέρια για χειραψίες και πόδια να συναντώ ψηφοφόρους, και φωνή να χαϊδεύω αυτιά, διαθέτω κοινή λογική, έχω γνώσεις κι εμπειρία, στοιχεία απαραίτητα να συμμετέχω στα κοινά. Η ολική αναπηρία μπορεί να τρομάζει ακόμα την ελληνική κοινωνία, είναι όμως κι ένα σχολείο ζωής να σκεπτόμαστε διαφορετικά. Ναι κλαίω συχνά γιατί δεν έχω αυτά που απαιτεί η κατάσταση μου, αλλά δεν κλαίγομαι, χαμογελώ και συνεχίζω τον αγώνα. Είμαι σίγουρη πως η φτώχεια αντέχεται, η μιζέρια όχι και ιστορικά το ‘χουμε αποδείξει.

Χάρη στην τεχνολογία αναπνέω, συντηρούμαι κι επικοινωνώ, το ιντερνέτ είναι μια δύναμη ελευθερίας και άμεσης δημοκρατίας, ένα εργαλείο που μας βοηθά να διαχειριστούμε τα πάντα καλυτέρα. Γι’ αυτό ξεκίνησαν στην Αμερική να το περιορίζουν. Βίωσα πως ξοδέψαμε δις για να μηχανοργανωθούμε σαν κράτος και σήμερα ακόμα δεν ξέρει η δεξιά χείρα τι ποιεί η αριστερά.

Σαν ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ βίωσα και βιώνω το παραμύθι της αποκέντρωσης. Βήχει η Αθηνά και κρυώνουμε στα νησιά. Πάντα προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου σωστά και να μην ξοδεύω φαιά ουσία σε ανώφελες κριτικές. Κι αυτό θα συνεχίζω να κάνω. Η ανθρωπινή φύση μας πρέπει να προστατεύει, αλλιώς θα καταντήσουμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο βιολί του δικομματισμού και της δήθεν πλειοψηφίας, ότι δεν μπορούμε τάχα να συνεργαστούμε, κι εμείς κι η Ελλάδα μας, είδος προς εξαφάνιση.

http://ecogreens12.wordpress.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/12 08:39

    εγώ δεν εγκρίνω τέτοια υποψηφιότητα γιατί νομίζω ότι είναι προϊόν εκμεταλευσης....άποψή μου....δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί σέβομαι καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/12 09:12

      Φίλε μου να σοθ θυμήσω ότι ένας τυφλός "διάβασε" το μνημόνιο. Οι ανοιχτομάτηδες τι έκαναν? Καλή επιτυχία στο κορίτσι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/12 20:17

      Πολύ σωστός φίλε...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/12 09:37

    Αντίθετα με τον φίλο (Απρ 25,2012 10:39ΡΜ) συμφωνώ με μία τέτοια υποψηφιότητα. Αν είχαμε περισσότερες υποψηφιότητες ανθρώπων που ξέρουν την ζωή όπως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και όχι υποψηφιότητες απο την μειοψηφία των πλουσίων που δεν παίρνουν μισθό 300-400-700 αντε βια 1000-1200 (κάποιοι) και που δεν μπήκαν ποτέ σε ενα σουπερμαρκετ να δουν πόσο κάνει ενα λίτρο γάλα και πόσο δύσκολα βγαίνεις με έναν απλό μισθό.....

    Η κυρία αυτή γνωρίζει την ζωή απο την πλέον δύσκολη πλευρά της. Βιώνει την κρατική ανικανότητα και τον κοινωνικό αποκλεισμό που είναι αποτέλεσμα της κρατικής ανικανότητας να αντιμετωπίσει προβλήματα ανθρώπων όπως η κυρία Κική..... και αν είχαμε ανθρώπους του μόχθου μέσα στην Βουλή και όχι μια ελίτ που ζει στον δικό της πλανήτη, αυτόν που τα κοστούμια και τα φορέματα είναι απο οίκους όπως του Hermes και Gucci και τα αυτοκίνητά τους Porsche δεν θα τολμούσε κανένας να σκεφτεί να μειώσει ούτε στο ελάχιστο τον μισθό και την σύνταξη του κοσμάκη που πληρώνει για ένα λίτρο γάλα απο 1.20 ως 1,70!!!
    Μπράβο στην κυρία Κική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/12 10:35

    Αυτό θα πεί όμως ΔΥΝΑΜΗ με Κεφαλαία !

    Αξίζει τη ψήφο μας 1000 φορές πιότερα απ ότι να πάει χαμένη ψήφος όπως σε κάνα Παυλίδη, Κουσουρνά κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/12 18:26

      ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

      Διαγραφή
  4. Κυριακος26/4/12 11:30

    ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/12 13:49

    ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΤΗΣ... ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
    ΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.. ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/12 15:16

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΟΥ... ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΗΖΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΕΡΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ... ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΛΕΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/4/12 09:14

    να μας πει για οικονομική πολιτική, για τουρισμό κ.α. Νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κατεβαίνει και μπράβο της αλλά και εγώ δεν συμφωνώ. Πως θα γυρνάει τα μέρη να βλέπει την καθημερινότητα? Νομίζω και εγώ ότι εκμεταλεύονται την κατάστασή της για να αρπάξουν ψήφους. Οπως με τον Πύρρο Δήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/12 22:19

      Προφανώς δε διάβασες το μήνυμα της πριν σχολιάσεις. Λέει λοιπόν η ίδια η κ. Τσακίρη:
      "Τι κι αν δεν έχω χέρια για χειραψίες και πόδια να συναντώ ψηφοφόρους, και φωνή να χαϊδεύω αυτιά, διαθέτω κοινή λογική, έχω γνώσεις κι εμπειρία, στοιχεία απαραίτητα να συμμετέχω στα κοινά."
      Δυστυχώς όλοι οι εκλεγμένοι έδειξαν οτι έχουν ακρωτηριασμένο πνεύμα, μπροστά στο οποίο οποιαδήποτε σωματική αδυναμία είναι εντελώς ασήμαντη.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/4/12 09:16

    Ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα. θα δείξουν οι κάλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/4/12 09:20

    να σας θυμήσω για τα λαμόγια που λέτε. Εγώ νομίζω ότι οι Οικολόγοι είναι το μεγαλύτερο παραμύθι που όταν ήταν της μόδας η λέξη έχουν πάρει πολλές ψήφους.....έχουν βγεί Ευρωβουλευτές και πέρνουν πολλά χρήματα κάθε μήνα...ήταν στην Δωδεκάνησο ως Περιφερειακός Σύμβουλος χωρίς να έχει καμία σχέση με την Δωδεκάνησο....για να πάρει την έδρα κτλ....Το μεγαλύτερο παραμύθι της πολιτικής χωρίς θέσεις και απόψεις είναι αυτοί....Λαέ σκέψου σωστά πριν σπαταλήσεις την ψήφο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/12 20:15

      SOSTOS ISE FILE PSIFOS POU DEN 8A PAH STO PASOK EINE XAMENH PSIFOS. TO PASOK EKANE LA8OI ALLA O PROEDROS HTAN ANDRAS KAI ZHTHSE SYGNOMH AN DEN PSIFISEI O LAOS PALI TO MALAKA TO SAMARA TO PASOK 8A VGEI PRWTO KOMA KAI 8A SWSEI THN ELLADA.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *