ροή ειδήσεων

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Γράφει ο Νίκος Καράς
Τελικά η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί . Μπορεί να αργήσει λίγο αλλά στο τέλος θα φανερωθεί και θα ξεμπροστιάσει τον ψεύτη.
Γιατί τώρα το λέω αυτό;

Σήμερα, στον REAL FM, βγήκε ο Π. ΔΟΥΚΑΣ και είπε αυτά που οι αρχηγοί, επιμελώς κρύβουν, με σκοπό να υφαρπάξουν για μία ακόμη φορά την ψηφο μας.
Τι είπε ο άνθρωπος; Ας τα δούμε.
Ότι το PSI στην ουσία, δεν βοήθησε στην διαχείρηση του χρέους.Ότι αυτό δεν είναι βίωσιμο, για αυτό θα χρειαστεί, κάτι ακόμη. Απλά οι θυσίες που έγιναν δεν πιάσαν τόπο! Φαγώθηκαν τα λεφτά από τα ομόλογα ,τα ταμεία τα εξοντώσανε τελείως, για ένα κούρεμα, που δεν πέτυχε! Και ρώτω ο αφέλης. Θα απολογηθεί κανείς;
Μίλησε για τις καταστροφικές συνέπειες του ΦΠΑ. Είναι λέει η αιτία , έχει δίκιο. πολλών κακών , όπως ,ακρίβεια, κλείσιμο ςπιχειρήσεων και άλλα. Και πρότεινε ότι πρέπει να ΜΕΙΏΘΕΙ. Εδώ αρχίζουν τα ωραία. Αλλά για μειωθεί, ο ΦΠΑ, πρέπει να μιλήσουμε με την ΜΕΡΚΕΛ! Αυτή βάζει τα λέφτα(δάνεια, μεγάλα κέρδη) και πρέπει να ερωτηθεί. Τι λέει στην ουσία; Αυτό πού λένε οι πολλοί. Ότι είμαστε υπό κατοχή. Και άμα λέει αυτά ο κ. ΔΟΥΚΑΣ, πώς γίνεται από τι την άλλη ο αρχηγός του, να δηλώνει ότι θα μείωσω τον ΦΠΑ; Ρώτησε την ΜΕΡΚΕΛ; Το ξέρει ο ΘΕΟΔΩΡΑ; Ποιός δουλεύει ποιόν;
Τελικά η αλήθεια δεν κρύβεται. Βγαίνει πάντα στον αφρό , δεν πάει στον πάτο.
Σε λίγες μέρες θα πάμε για εκλογές. Την άλήθεια στην αποκρύπτουν συστηματικά. Μίλανε για ότι δήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια.
Διότι, αν πουν την αλήθεια, ήδη ψαχνώνται και προσπαθούν με εκβιαστικά διλλήματα να σωθούν, τότε το σώσιμο τους θα είναι το ελικόπτερο, είναι έτοιμο, να τους πάει σε άλλα μέρη σε άλλες πολιτείες, ίσως πάρεα με τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.
Εσύ φίλε τώρα ξέρεις και δεν επιτρέπεται να κάνεις λάθη.
Γι αυτό. ΚΑΛΛΟ ΒΟΛΙ.

Υ.Γ. Ευτυχώς γλυτώσαμε από μια κακοσκηνοθετήμενη παράσταση. Το περίφημο DEBATE.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ.

olympia.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *