ροή ειδήσεων

Ο «ΩΝΑΣΗΣ» της ΔΑΝΙΑΣ πέθανε πριν από λίγο

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
«Είναι μεγάλη η λύπη μας που πρέπει να ανακοινώσουμε το θάνατο του μεγιστάνας της ναυτιλιακής εταιρείας Mærsk Mc-Kinney Μόλερ που έλαβε χώρα σήμερα...
στις 16 Απριλίου 2012.

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΟ ΜΗΝΥΜΑ είπε « Εκ μέρους όλης της οικογένειας, εκφράζω τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του πατέρα, του παππού μας και του προπάππου μας, η Maersk Mc-Kinney Møller».

Ο πολιτικός κόσμος γράφει «Είμαστε όλοι σας αδέλφια που έχουν χάσει τον πατέρα σήμερα που ποτέ δεν πρόδωσε κανέναν ούτε η οικογένειά του ή την εργασία του. Είμαστε ευγνώμονες για το ότι ο πατέρας μας είχε εμπλουτιστεί με μια μακρά περιπετειώδη ζωή. Με αμείωτη την επιθυμία του να κάνουν το καλό, που με πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες για μια σημαντική επιρροή στους συγχρόνους του.»

Ενώ ο ΟΜΙΛΟΣ των επιχειρήσεων του γράφει στο δελτίο τύπου. «Την ημέρα αυτή, είμαστε πολύ ανήσυχοι για να τεθεί ένα ευχαριστώ σε όλους τους νυν και πρώην υπαλλήλους της AP Moller -. Όμιλο Maersk για την πίστη τους, όπως και σε όλα τα χρόνια που είχε δείξει και ο πατέρας μας »

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Maersk Mc-Kinney Møller είναι νεκρός, αλλά δεν έχουμε κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή. Η οικογένεια έχει μιλήσει σε ένα δελτίο τύπου για τώρα, λέει ο Michael Storgaard.

Φήμες ελεγαν ότι την περασμένη εβδομάδα ότι ο Maersk είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, όταν εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση της εταιρείας στο Bella Center, όπου το πρόσωπό του φαινόταν πολύ ασύμμετρο. Η ομάδα του διέψευσε τις φήμες και να εξηγήσει το σχήμα του προσώπου γνωρίζουν ότι έπασχε από μια μυστηριώδη λοίμωξη.
Ο Maersk Mc-Kinney Moeller, γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1913 Ξεκίνησε στην εταιρεία του πατέρα του AP Møller του το 1940, όπου πήρε τα ηνία ως διευθυντής και πρόεδρος το 1965.

Ο Maersk Mc-Kinney Moeller Ήταν Πρόεδρος από της AP Moller-Maersk A / S μέχρι το θάνατό του Συνεργάτες στην εταιρεία AP Moller είναι από τότε ο Nils Andersen Smedegaard,.ο Hemmingsen, και ο Søren Skou.

Ο Maersk Mc-Kinney Moeller, όταν η ΔΑΝΙΑ ήταν υπό Γερμανική κατοχή-συνεργασία έφυγε αυτοεξόριστος στην ΑΜΕΡΙΚΗ μέχρι το 1947 όπου επέστρεψε για να συνεχίσει την διοίκηση της εταιρείας του πατέρα του, το 1963 γίνεται ο Πρόεδρος της εταιρείας. Μεταξύ άλλων πολλών δραστηριοτήτων του ήταν και αυτή του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της Αμερικανικής εταιρείας IBM.

Ήταν ο πλουσιότερος άντρας της ΔΑΝΙΑ κατά το Forbes List of Billionaires 2007 και ένας από τους πλουσιότερους του κόσμου με εταιρική περιουσία μεγαλύτερη των 20Δις ΕΥΡΩ και προσωπικά πάνω από 1 Δις ΕΥΡΩ σε μετρητά!!! ΤΟ μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του έχει δοθεί στο ίδρυμα του που μοναδικό σκοπό έχει την φιλανθρωπία.

Αγαπητός σε όλους με μεγάλες φιλανθρωπίες και δωρεές στο κράτος μεταξύ πολλών και το κτίριο της ΟΠΕΡΑΣ της ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗΣ ένα κτίριο επιφανείας 41.000μ2 που κόστισε μερικά Δισεκατομμύρια (άγνωστο το ακριβές ποσό κατασκευής) έχει 14 ορόφους περισσότερα από 100 δωμάτια και στην κεντρική αίθουσα χωρητικότητας 1500 ατόμων με την καλύτερη ακουστική κτιρίου σε όλο τον κόσμο.

http://www.bt.dk

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/12 15:03

    Ηταν οντως ενας απο τους μεγαλύτερους πλοιοκτήτες του κόσμου.

    Και ειχε φτάσει κοντα στα 98 του χρόνια.
    Τι άλλο να περίμενε πλέον απο την ζωή.

    Η μία ναυτιλιακή εταιρία του ειναι μια με τους μεγαλύτερους στόλους πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

    Πρέπει να ειχε ακόμα (δεν ειμαι σίγουρος για τώρα) την Κυπριακή υπηκοότητα , που την ειχε πάρει πρίν 15 χρόμια περίπου, σε μια κόντρα γερο-πείσμα του τότε με τον πρωθυπουργό της Δανίας.

    Αλλαξε σημαίες στα πλοία του τότε, δηλαδή υπέστειλε την Δανέζικη και εβαλε αλλες σημαίες ευκαιρίας, και για να αποφύγει την βαρύτατη φορολογία που ισχύει στην Δανία για τα εισοδήματα φυσικών προσώπων, και την επιπλέον που ηθελαν να του βάλουν ως υπερπλούσιο Δανό υπήκοο.
    Δεν ειχε δεχτεί να τον υπερφορολογούν κορροϊδίστικά, αλλά με τα λεφτά του εκανε ενα σωρό ιδρύματα και εργα στην πατρίδα του και στην Λατινική Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/12 16:48

    Ο θεός να τον συγχωρέσει
    Την ζωή του την έζησε καλά και ήταν μεγάλος φιλάνθρωπος!!!
    αγαπητό άτομο στην κοινωνία των πλοιοκτητών του Λονδίνου
    και της παγκόσμιας αγοράς. Μην ξεχνάτε ότι και η αεροπορική εταιρεία MAERSK γνωστή και στην αγορά μας με τα τσαρτερς δική του ήταν!

    Αν και ισχυρότατος άντρας
    ήταν απλός ειδικά για τους δικούς του ανθρώπους

    Σημειωτέον τους υπαλλήλους του τους σεβόταν πάρα πολλοί και ως απόδειξη είναι το γεγονός Ότι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι του κόσμου συγκριτικά με τα καθήκοντα των συναδέλφων τους άλλων εταιρειών

    ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΈΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΓΙΑ ΑΠΌΔΟΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΜΟΙΣΘΟΫΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΟΠΩ΅ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Εξου και οι ουρές κάθε χρόνο και εξακολουθούν για να πάρουν μία δουλειά στις εκατοντάδες εταιρείες του χιλιάδες νέοι Δανοί αφού πρώτα περάσουν τις δικές του εξετάσεις ανεξάρτητα των πτυχίων τους και από οποιαδήποτε πανεπιστημίου του κόσμου απόφοιτοι ήσαν.

    Πολλές από τις ερωτήσεις των εξετάσεων που υποβάλλονταν είχαν να κάνουν με θέματα της της ζωής και την αληθινή πραγματικότητα και όχι την θεωρητική!
    για να δούμε την συνέχεια....της αυτοκρατορίας του εάν θα έχει την ίδια τύχη που είχε και του ΩΝΆΣΗ μας.

    Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Παράπονα Ρόδου για την ενημέρωση
    εξεπλάγην με την ταχύτητα σας
    Ούτε εμείς του ναυτιλιακού κλάδου δεν το έχουμε μάθει ακόμα
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *