ροή ειδήσεων

ΕΒΕΔ: Ο συντομότερος δρόμος στον οικονομικό θάνατο, είναι η αυτοκτονία

Έκτακτα συνεδρίασε σήμερα η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου παρουσία των κ.κ. Γεωργιάδη Κώστα, Πρόεδρο Τουριστικών Πρακτόρων Ρόδου και Κουνάκη Παναγιώτη, Αντιπρόεδρο του δ.σ. της Ένωσης Καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης...


Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα προβλήματα από την συνεχιζόμενη απεργία του Σωματείου Ξεναγών Δωδεκανήσου. Σήμερα, και όπως ενημέρωσε την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο κ. Γεωργιάδης, το κρουαζιερόπλοιο Cristal της εταιρείας Louis, ναι μεν προσέγγισε το λιμάνι της Ρόδου, αλλά δεν εκτελέστηκαν οι προγραμματιζόμενες εκδρομές των επιβατών, όπως επίσης και το κρουαζιερόπλοιο Zenith, προσέγγισε το λιμάνι του Marmaris αλλά δεν έστειλε τους 200 επιβάτες οι οποίοι είχαν προγραμματίσει εκδρομή στο νησί της Ρόδου.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου δήλωσε τα εξής: « Ο συντομότερος δρόμος στον οικονομικό θάνατο, είναι η αυτοκτονία και δυστυχώς βλέπω ότι στον τόπο μας εναγωνίως προσπαθούν γι αυτό. Περιμένω την άμεση διευθέτηση του ζητήματος μεταξύ των δύο πλευρών, σε αντίθετη περίπτωση, εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει ανάληψη πρωτοβουλίας από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε τον προορισμό που λέγεται Ρόδος, να δυσφημείται με αυτόν τρόπο.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *