ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ! Με απόφαση του ΣτΕ διακόπτεται η κατασκευή του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε σήμερα δεκτή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αποφάσισε την αναστολή των εργασιών που ήδη ξεκίνησαν... από την εταιρία ΤΕΡΝΑ!, όπως γράφει αποκλειστικό ρεπορτάζ του Rodosalarm.
Η αναστολή εκδόθηκε ύστερα από αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατταβιάς, η οποία κατατέθηκε πριν από τρεις μέρες. Και, ώ του θαύματος, το Συμβούλιο της Επικρατείας συνεδρίασε (;) άρον άρον και εξέδωσε την απόφασή του,
με την οποία τινάζεται για μια ακόμη φορά στον αέρα η κατασκευή του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με την απόφαση του Σ.τ.Ε. απαγορεύεται κάθε είδους εργασία από την εταιρία ΤΕΡΝΑ για χρονικό διάστημα 60 ημερών δηλαδή μέχρι τις 5 Ιουνίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της κύριας αγωγής του ίδιου Πολιτιστικού Συλλόγου με αίτημα τη μη κατασκευή του εργοστασίου της ΔΕΗ, διότι προκαλεί το περιβάλλον!
Δηλαδή, δεν αποκλείεται το Συμβούλιο της Επικρατείας να κάνει δεκτή την αίτηση και το εργοστάσιο να μη γίνει ποτέ! Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή, οπότε η κατασκευή του εργοστασίου να παραπεμφθεί στις καλένδες!
Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του ΣτΕ, η ΔΕΗ, η ανάδοχος εταιρία και ο Δήμος, βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση, καθώς τινάζονται, για μια ακόμη φορά, στον αέρα τα πλάνα για την ενεργειακή θωράκιση ολόκληρου του νησιού της Ρόδου.
Δεν αποκλείεται δε η ΔΕΗ να χρησιμοποιήσει την εν λόγω τραγική εξέλιξη και να μεταφέρει τα ηλεκτροπαραγωγά μηχανήματα στον Αθερινό της Κρήτης, όπου όλα είναι έτοιμα για την κατασκευή όμοιου εργοστασίου με αυτό της Ρόδου.
Σε μια τέτοια περίπτωση η Ρόδος θα κάνει πολλά χρόνια όχι να αποκτήσει νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ, αλλά και να ξανανοίξει τέτοια συζήτηση, καθώς η επένδυση είναι ύψους 200 εκατ. ευρώ, που δεν πρόκειται να ξαναβρεθούν με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και τη δική της.
Έτσι η Ρόδος θα πορεύεται με το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Σορωνή και τα συμπληρωματικά ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη! Τοπικοί παράγοντες εκτιμούν ότι η υπόθεση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ ναρκοθετείται εξ αρχής από οικονομικά συμφέροντα γαιοκτημόνων, που απέκτησαν στη Νότια Ρόδο μεγάλες εκτάσεις από το Δημόσιο, με απόδοση ή εξαγορά 
http://www.prionokordela.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/4/12 12:37

    Αφου δεν θελουν οι καταβενοι,ας το φτιαξουν μεσα στην παλια πολη.Η διπλα απ την μητροπολη.
    Γι αυτο δεν παει η Ελλαδα μπροστα.Μολις παει να γινει κατι το σταματανε γιατι εδω εχει χωραφια,αλλου εχει οικοπεδα,εκει εχει αρχαια,παρακει εχει δασος,πιο παρακατω εχει σουβλατζιδικο,στην αλλη μερια εχει το πεδιο βολης και θα χαλασει την ατμοσφαιρα.Τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας,και γι αυτο δεν μπορει να γινει μια επενδυση σ αυτην την κολοχωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 16:45

      Αγαπητέ φίλε η Κατταβιά έχει έκταση για πολλά εργοστάσια αλλά οχι να γίνουν στο Πρασσονήσι οι λιμενικές εγκαταστάσεις και το κυρίως εργοστάσιο να γίνει 4km μακριά! κάποιοι θέλουν να τα οικονομίσουν πολιτικοι του τόπου,τοπικοί φορείς, δημοσιογράφοι ενώ ξέρουν ολη την αλήθεια σιωπούν και υπάρχει εκδότησ εφημερίδας που τα έχει πάρει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/12 17:12

      Γιατί τα βάζετε ολοι με τους Κατταβαινούς και όχι με τους Θολενούς που δεν αφήνουν για χρόνια να φτιαξουν τον ΑΗΣ Σορωνής. Για εκεί υπάρχει περιβαντολογικό και πολυδομία για αλλού δεν υπάρχει τίποτα.Αυτό το εργοστάσιο γίνεται τόσο μακριά για να μην βλέπει ο κόσμος τα αίσχη που γίνονται

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/12 12:48

    μπορούμε να κόψουμε στους κατταβενούς το ρεύμα για να μειωθεί το φορτίο της ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 16:51

      αποκλειστικά υπέφθηνος είναι ο πρώην νομάρχης Σαββας Καραγιάννης που υπέδειξε αυτήν την θέση ενώ οι καταβαινοί του υπόδειξαν αλλες τρεις θέσεις και αυτος εξυπηρετούσε συμφέροντα συγγενή του

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/12 17:15

      Να το κόψουμαι απ'το σπίτι σου ρε μαλάκα να δεις αν είναι ωραία, καραγκιόζηδες ολοι που είστε

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/12 13:31

    Με την τιμή του πετρελαίου στα ύψη να ακυρωθεί το εργοστάσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/12 13:39

    MIA APO TA IDIA PALIO TO KOLPO TA FOTOBOLTAIKA PANE NA BALOYN RE PION PATE NA GELASETE KOSTAS RODOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/4/12 13:41

    TOYLAXISTON NA EINE APO ELLADA AYTOS POY 8A TA BALI KAI NA MINOYN EDO TA LEFTA KOSTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/12 14:39

    ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΟΥΛΗΣ ΣΑΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 14:49

      Εσύ μωρή βλαχάρα από που στον πούτσο μας κουβαλήθηκες και θα μας κάνεις και κριτική? Άντε μωρή μαλακισμένη στα γίδια σου και άσε να μιλήσουμε εμείς για τα σοβαρά θεματα. Που έχεις να δεις χαρά στα σκέλια σου από τότε που το ΠΑΣΟΚ είχε 50% . Άει στο διάολο βλαχάρα, εξηντάρα, αμόρφωτη, τελευταία.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/12 16:08

    μετα να μην κατηγορουμε την δεη αν μεσα στην σεζον μας κοβει το ρευμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 16:58

      Αν ήθελε η δεη θα το είχε κάνει στουσ φούρνους που είναι ανάμεσα Απολακκια-Μονολιθος αλλά είχαμε την ατυχία να είναι το κτήμα της οικογένειας Κουσουρνά που ήταν και του δημοσίου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/12 23:35

      na ta valeis me thn dei k me to karagianni ton proin nomarxi pou den thelanai alagi theseis.kala na pathounai kai kathistairei toso poly to ergo. tha eixe teleiosei.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/12 16:34

    Με τις μίζες που έχουν δοθεί μέχρι τώρα τι θα γίνει;Γιατί γνωστό πολιτικό πρόσωπο που δείχνει μεγάλο ζήλο τα έχει αρπάξει πολύ χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 17:30

      ΒΑΡΙΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ!!!!!!ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/12 17:37

      ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΤΑΒΕΝΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ.ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΗ.ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.ΦΑΙ ΚΑΙ ΥΠΝΟ-ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΤΑΒΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/4/12 17:46

      απαντηση στον στον προ προηγουμενο.πολιτικος κατταβενος αποκλειεται να πηρε μιζα.ηταν τοσο παλαβοι η διοικουντες τοπικοι αρχοντες εκεινη την εποχη στην κατταβια που οι εξυπνοι τους ειχαν μονο για να περνουν τηλεφωνικες αποφασεις τοπικων συμβουλιων!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/4/12 17:55

      Ειστε αχαριστοι εκει στην κατταβια.Αντι να λετε ευχαριστω για το τοσο σπουδαιο εργο με τα τοσα αντισταθμιστικα που θα παρετε καθεστε και κανετε προσφυγες στα δικαστηρια.Ντοπη σας!!!!Και καποιου δημαρχου που ετρεχε αφιλοκερδως!!!!!υπερ του εργοστασιου πρεπει να του στεσετε ανδριαντα!!!!ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ,ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/12 17:46

    ΟΙ μέρες του μεγαλύτερου μιζαδόρου τελειώνουν εχει πάει ένα ταξιδάκι να τα κουκουλώσει και σύντομα θα γυρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/12 18:01

    ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΤΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/4/12 18:22

    Εχουν δικιο οι Κατταβενοι. Στα 400μ απο την αμμουδια του Πρασονησιου τετοιες εγκαταστασεις; Μονοι μας βγαζουμε τα μματια μας. Εν ετη 2012 να καινε μαζουτ; Στην πολη θελουν να λειτουργησουν σταθμο στο παλιο εργοστασιο στον Αγιο Νικολα, επειδη ειναι λεει ιδανικο, για να μην εχουν απωλειες. Ενα εργοστασιο στο νοτιοτερο ακρο, και με την μεγιστη καταναλωση στο βορειο ακρο του νησιου, δεν εχει απωλειες στην μεταφορα;
    Υπαρχουν πιο καθαρες λυσεις.
    Εαν δεν κανω λαθος η μεγιστη καταναλωση ειναι τους θερινους μηνες, με τελεια ηλιοφανεια. Υπαρχουν καλυτερες λυσεις.
    Φταιει και η ΔΕΗ, που πηγε να κανει υπερβασεις του σχεδιου με την εναρξη των εργασιων. Μηπως θελανε της αντιδρασεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/4/12 21:13

    Γραφεία αυτός ο ....πολιτιστικός σύλλογος δεν έχει?

    Να μπεί ενας φώκος .... ετσι για μήνυμα να συνέλθουν?

    Ρε καθίκια του κερατά που σας επιασε ο πόνος για το περιβάλλον.
    Αντε μαζέψτε τίποτα σκουπίδια αν πονάτε το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 23:30

      re noumero 11:13 o sullogos sou ftaiei skoupidia panta mazevoumai

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/12 23:48

      re noumero , ποιός έκανε την προσφυγή και σταμάτησε το έργο?
      Δεν διαβάζεις την ανάρτηση?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/12 17:51

      re noumero 11:13 min petas skupidia eki pou katharizoun,,,nomizeis den xeroume pios ise?? anoite!!! toso karavlakas ise???egw se nomiza sketo vlaka...!!!!ANOHTE!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος8/4/12 21:24

    τα γραφεια ειναι στην κατταβια.αν εχεις ορεξη κατεβα κ θα δεις τι περιποιηση θα χεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 23:55

      Μπά? μας προκύψατε και τσαμπουκάδες?
      Ισα , που εχετε θράσσος και μιλάτε.

      Τι θα κερδίσετε , αν εχουμε διακοπές ηλεκτροδότησης αν δεν γίνει το έργο?

      Κρίμα που κάποιοι να μην θέλουν να γίνεται?
      Να ζούμε πίσω απο τον κόσμο μια ζωή θέλετε?
      Μπράβο σας.
      Καποιοι δυσμοιροι και κακόμοιροι, για πάντα έτσι θα ειστε..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 00:30

      poulaki mou ela apo to xorio!!!!!tha dis ti orea pou tha perasoume!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/12 17:54

      kakomoiros k dismiros eisai esi!!!k to xereis kala!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος8/4/12 22:56

    Κατ' αρχήν είμαι εντυπωσιασμένος από τις βρισιές, τις βωμολοχίες και το επίπεδο ορισμένων που αποδεικνύει ότι δεν ξέρουμε να κουβεντιάζουμε. Αντί να προσεγγίσουμε το πράγμα από όλες τις απόψεις, επιστημονικά, οικονομικά, τοπικά, βριζόμαστε μεταξύ μας καλυπτόμενοι από την ανωνυμία του Ίντερνετ. Και επειδή είμαστε όλοι μας "αμόρφωτοι" (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) γι' αυτό έχουμε και ανάξιους άρχοντες.
    Την εποχή που η Κοπεγχάγη έχει βάλει στόχο το 2020 να απεξαρτοποιηθεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ από το πετρέλαιο (σπίτια-αυτοκίνητα-τα πάντα), εμείς ανεχόμαστε μηχανές ντίζελ που έχουν αγοραστεί από την General Electric εδώ και 3 χρόνια (πριν καν βγει η άδεια) και για τις οποίες η ΔΕΗ πληρώνει ενοίκιο για την αποθήκευσή τους!!! Στο πιο ηλιουόλουστο νησί της Ευρώπης, στην πιο όμορφη περιοχή της, η οποία θα ήταν διαφήμιση ότι δεν καταναλώνει καθόλου πετρέλαιο, εμείς τσακωνόμαστε και άλλοι θα θησαυρίζουν. Για παράδειγμα, το ξέρετε ότι για μηχανές ορισμένης μάρκας που η ΔΕΗ Σορωνής αγόρασε μεταχειρισμένες, πληρώνει -και κατ' επέκταση όλοι εμεις- 600.000 ευρώ το χρόνο για τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ τους; Κι ένα τελευταίο: Τα αντισταθμιστικά δεν θα σώσουν την Κατταβιά. Οι Κατταβενοί αν δεν αντιδράσουν σωστά ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του εργοστασίου, θα το πληρώσουν οι ίδιοι, τα παιδιά και τα εγγόνια τους με την απαξίωση των οικοπέδων τους, τη ΡΥΠΑΝΣΗ, τις ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/4/12 23:25

    kapoioi kattavenoi theloun to ergostasio giati nomizoun oti tha doulepsoun ta paidia tou xoriou.akoma nomizoun oti tha erthei para poly kosmos na minei sto xorio .an kathontai k pistevoun oti tha sothei o topos den kseroun apla ti tous ginetai.den vlepoun oti den ergazetai outai enas ntopios apo xomatourgika mixanimata mexri ergates.den vlepoun oti den tha ginei oute ena antistathmistiko ergo oloi gia tin miza. mizadoroi lamogia eseis theletai thn katastrofi tis kattavias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 00:16

      Στη Σορωνή πάντως, οι περισσότεροι που δουλεύουν είναι από την τοπική κοινωνία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 00:31

      ne,alla kai oi pio polloi exoun karkino!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/12 00:35

      ne kai oi pio poloiexoun karkino!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος8/4/12 23:32

    τα λες πολλη σωστα,αλλα πιος να σε ακουσει φιλε μου.....πιος να μας ακουσει..αφου τα εχουν παρει χοντρα για να γινει το εργοστασιο/
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 23:45

      giati den rotaei kaneis ti ginetai me thn perivalontologiki meleti pou tin exei paraviasi h dei.kseretai oti ta mpaza prepei na phgenoun stin plisiesteri xomateri pou einai sto gannadi k ta adiazoun se kthma tou dimosiou to opoio kaliergitai apo proin topiko simvoulo kattavias.auta gia na kserete ti ginetai.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος8/4/12 23:36

    anonime 11.13 ela stin kattavia kai tha dis pou tha sou valoyme ton foko!!!kai tha trexis me ta podia mexri tin rodo!!!!!oyst fousta klaroti!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 23:10

      Τζού ρε Λάκη.!

      Κοιτα στην γωνία αν έρχομαι, και οταν με δείς απο μακρυά να βαρέσεις συναγερμο για να εξαφανιστούν σε χρόνο μηδέν ολες οι ....λειράτες κόττες της Κατταβιάς!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 23:34

      RE ANORTHOGRAFE TON ELLINIKON!!!!OXI K Ο Π Ε Σ!!!Κ Ο Τ Ε Σ THES NA PEIS!!AN EXEIS A......A ELA APO TO XORIO ..PROTA THA SE DEIROYME KAI META THA SE G.....ME!!!!OUST FOUSTA KLAROTI!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/12 23:36

      pes mas to onomataki soy!!!ela ti ??fovase???01.10

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/4/12 00:55

      @ ΑνώνυμοςApr 9, 2012 01:34 PM

      Ενώ εσύ μεγάλε και τρανέ που ουτε Ελληνικά γράφεις, θέλεις να πείς την παπαριά σου .
      Φαίνεται δεν θα σου έτυχε να πατήσεις ποτέ λάθος πλήκτρο.

      ΚΟΤΑ λειράτη(το έγραψα σωστά τώρα)?

      Κάνε εσύ και οι αλλες Κοτούλες κοκοκο και μετά να ρθείτε να μου τζάσετε τα ωά .

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/4/12 20:16

      file ela na min sou po kamia varia kouventa mera pou eine,kai den goystaro na grafo ellinika,na tous xairese tous ellines toys dieftharmenoys!!!!!!!!ela an exeis ....... stin kattavia kai tha mas vreis!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/4/12 20:20

      ela file na min sou po kamia varia kouventa mera pou ine.ta ellinika den ta goystaro na ta grafo eiste oloi dieftharmenoi na tous xaireste!!! kai an exeis ......ela stin kattavia!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/4/12 22:05

      @ Apr 10, 2012 10:20 AM

      Αν δεν γουστάρεις τα Ελληνικά , να μην κρίνεις τα Ελληνικά του άλλου.

      Εχω , για αυτά που αναφέρεσαι και ειναι οκάδες σε βάρος και κρέμονται .

      Θα ερθω στην Κατταβιά οταν αποφασίσετε να κάνετε ανοιχτή συνέλευση για το θέμα της ΔΕΗ.

      Θα έρθω γιατί θέλω να καμαρώσω τις λειράτες κοτούλες μαζεμένες.
      Που θρασύδειλλα θέλουν να βουλιάζουν το νησί στα σκοτάδια απο την ελλειψη του ηλεκτρικού ρεύματος.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/4/12 21:21

      se perimenoume!!!ela kai tha peraseis kala!!oust foysta klaroti!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος8/4/12 23:50

    to megalitero skandalo akoma pou tha ginei sthn poria einai auto meton agogo kausimou an ginei pote ergostasio.tha stixisei oso h kataskevi tou statmou.ksipniste reeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/4/12 23:56

    ayto me ton agogo kaysimon den yparxei pouthena ston kosmo!!na to kserete!!eglimaties.akomi na erthi stin kattavia o 11.13!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/4/12 00:14

    11.13 poso tha se perimenoume akoma theloumai na pame k spiti mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 23:15

      Τζού και εσύ ρε Τόλη.!

      Κοιτα εναλλάξ σε βάρδειες με τον Ανώνυμος 01:36 PM
      στην γωνία αν έρχομαι, και οταν με δείς απο μακρυά να βαρέσεις συναγερμο για να εξαφανιστούν σε χρόνο μηδέν ολες οι ....λειράτες κόττες της Κατταβιάς!
      Και εσύ μαζί και πρώτος απ΄ολους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 23:41

      royfa to aygo sou mori LOULOU!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος9/4/12 00:17

    01:55 den prokipsame tsampoukades apla eimaste!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 23:17

      Σώπα!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ασε με να εχω τις απόψεις μου το τι εισαστε.
      Τι να το αναλύουμε τώρα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 23:42

      LOUKRITIA!!LOULOU!!!FOYSTA KLAROTI!!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος9/4/12 09:52

    evrwpaiko dikastirio twwwwwwwwwwwraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
    min akute tus malakes tus ashetus!!!! kanenas den tha rthi apo aftus pu milane sto hwrio....tha pernane ap exw k tha gelane!!!!min tus afisete se hlwro klari!! skiste tus!!! mpravo sto silogo sas!!! haristiki voli lipon sto evrwpaiko dikastirio!!eki tus teliwnete!!!!eki den ehi magies paraviaseis k mizes!!!na mathun pws i pareula tus den ehi pia dinami,,,,dialiste tus!!!!mpravo sas pedia gia alli mia fora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/4/12 14:50

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΤΤΑΒΕΝΟΙ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ν ΡΟΔΟΥ.ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΑΝΙΑ;ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ;ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΘΗΚΑΝ.ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ;ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ.ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *