επικαιρότητα

Φέσια και ρουσφέτια: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ χρωστούν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στη ΔΕΗ…

Την ίδια ώρα που οι πολίτες “τρέμουν” πως θα πληρώσουν το χαράτσι για μη μείνουν χωρίς ρεύμα, μετά το μέτρο για το ειδικό τέλος ακινήτων που υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι ίδιοι φαίνεται να... απολαμβάνουν ειδικής μεταχείρισης από τη Δημόσια Επειχείρηση Ηλεκτρισμού. Όταν οι απλοί πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα επειδή χρωστούν 500 ευρώ γιατί αδυνατούν να τα ανταπεξέλθουν οικονομικά, τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ως “παιδιά ενός άλλου Θεού” εμφανίζονται να χρωστούν στη ΔΕΗ πάνω από 725.000 ευρώ. Ακόμη και αυτήν την περίοδο που διεκδικούν την ψήφο του λαού, οι λογαριασμοί παραμένουν αναξόφλητοι και τα φέσια “δίνουν και παίρνουν”. Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής”, η ΝΔ μόνο εμφανίζεται να χρωστά 670.000 ευρώ, με τους ανεξόφλητους λογαριασμόυς να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Συγγρού. Πληροφορίες λένε πως πριν τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ είχε ξεκινήσει τις ενέργειες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, ωστόσο παρενέβη ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς και έγινε διακανονισμός. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να χρωστά 52.500 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο τρέχον λογαριασμό, ο οποίος εκδίδεται επίσης στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους. Στον ίδιο “χορό” ακόμη και το ΚΚΕ το οποίο φαίνεται να χρωστά στη ΔΕΗ 115.000 ευρώ εκ των οποίων τα 95.000 είναι το χαράτσι το οποίο αρνείται να πληρώσει γιατί το θεωρεί αντιλαϊκό μέτρο. Επίσης, η επιχείρηση έκδοσης εντύπων “Τυποεκδοτική” που ανήκει στο ΚΚΕ εμφανίζεται να χρωστά στη ΔΕΗ 250.000 ευρώ, ποσό που φαίνεται να έχει διακανονιστεί χωρίς ωστόσο να πληρώνονται οι δόσεις. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα, που παρά την ανεργία, τους μισθούς της πείνας και την οικονομικλή δυσπραγία, ΠΑΣΟκ και ΝΔ με περίσσιο θράσος καλούν τους πολίτες να είναι συνεπείς με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις διαφορετικά θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.
Αμετανόητοι και χωρίς καμία διάθεση αλλαγής, συνεχίζουν στα “κλεφτά” τα “βολέματα”. Την περασμένη Τετάρτη, μόλις δηλαδή δέκα μέρες πριν τη διάλυση της Βουλής, η Επιτροπή Κανονισμού κατά τη συνεδρίαση με θέμα την επεξεργασία και εξέταση της προτασης του Προέδρου της Βουλής “για την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού του Κοινοβουλίου”, αποφάσισε να προάγει δύο διευθυντές των υπηρεσιών της Βουλής στη θέση των αναπληρωτών γενικών διευθυντών. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμπεριλαμβανόταν καν στην ημερήσια διάταξη και εγκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Η προαγωγή των δυο διευθυντών σε αναπληρωτλες γενικούς διευθυντές μεταφράζεται σε άυξηση του μισθού κατα 800-900 ευρώ μηνιαίως, και την εκτίναξη του εφάπαξ τους κατά 150.000 ευρώ περισσότερα απ’ ότι θα έπαιρναν.
newsit.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά