ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ!!!!

Η ΔΕΥΑΡ κόβει το νερό σε συμπολίτες μας που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν λόγο της κρίσης και των οικονομικών προβλημάτων αυτής ,ενώ στα Κοσκινού δεκάδες κτήματα και σπίτια... ακόμη και στάβλοι εδώ και χρόνια καταναλώνουν χιλιάδες κυβικά νερό χωρίς να πληρώνουν μία , έχουν γίνει καταγγελίες για συγκεκριμένες περιοχές για συγκεκριμένα άτομα αλλά η ΔΕΥΑΚ τότε και η ΔΕΥΑΡ τώρα δεν ενεργεί τα δέοντα!!!, το γιατί ας το απαντήσει η Διοίκηση και οι ανεύθυνοι υπάλληλοι της, να σας δώσω ένα παράδειγμα για την ανευθυνότητα των υπαλλήλων της τότε ΔΕΥΑΚ, φορτηγό έσπασε την παροχή νερού σε κτήμα, ήρθε το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ και ενώ βλέπουν ότι η παροχή δεν έχει μετρητή, το επισκευάζουν και το συνδέουν πάλι χωρίς συνδέσουν μετρητή!!!!!!
Κύριοι παρακαλώ επιτέλους για τις άμεσες ενέργειες σας, η ασυδοσία ΤΕΛΟΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/4/12 22:23

    EXOYN ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΙΑΤΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/12 22:53

    Ονόματα εδώ και τώρα!! Αλλοιώς μη δημοσιεύετε. Να ξέρουμε όλοι! Και φωτογραφίες αν γίνετε. Να κράξουμε κάθε λαμόγιο που συνεχίζει να ρουφάει από πάνω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/12 06:28

    ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΗ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ.....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/12 14:59

    Δηλαδή συγνώμη,πρέπει οι πολίτες να γίνονται "ρουφιάνοι" για να έλθει στα σύγκαλα της μια δημοτική εταιρεία; έλεος! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΕΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ.Τα διαφυγόντα κέρδη είναι τεράστια και αναδρομικά. Μιλάμε για έγκλημα διαχρονικό εις βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.Αντισυνταγματική μεταχείριση!

    Κε εισαγγελέα αν μη τι άλλο να κατασχεθεί άμεσα το αρχείο με τις οφειλές και τις μη συνδέσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/12 19:00

    μονο στα κοσκινου στην μεγγαβλη??? τιποτα ουτε κουβεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/12 10:48

      τι εννοείς στην μέγγαβλη τι παίζει εκει??? δωσε info.......

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/12 08:21

    ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΡΟΔΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ? Η ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟ 2% ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΕ Η ΔΕΗΑΡ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ 20-30 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΔΕΗΑΡ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΑΝ 200 ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΔΕΗΑΡ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ MARKET ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.....Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΙΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗΑΡ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/7/12 19:47

    Με τον Καλλικρατη ολοι σε λιγο θα πληρωνουμε τα ιδια. Για τους χωρικους ξερω και εγω πολυ καλα τι γινεται. Να το σεβοντουσαν το νερο θα ελεγα ενταξει εχει χωραφι και το ποτιζει, αλλα αυτοι θελουν ξυλο ρε παιδια. Σου λεει τζαμπα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *