ροή ειδήσεων

Απάντηση στο "ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!"

Μια ανώνυμη δημοσίευση με μορφή καταγγελίας δεν θα ήταν άξια λόγου και απάντησης αν δεν είχε στόχο την σπίλωση του ΚΚΕ. Ειδικά τώρα πριν από τις εκλογές. Επειδή όμως η “καταγγελία” αφορά... το πρόσωπο μου, θα απαντήσω καθαρά και μόνο για το προσωπικό θέμα που τίθεται. Πρώτα όμως επειδή η ανωνυμία παραπέμπει στην κουκούλα των συνεργατών του φασισμού, στη φτωχή προσωπικότητα, και στην ανυπαρξία ηθικής υπόστασης, σας ενημερώνω ότι ονομάζομαι Μαρκάκης Ιωάννης και όποιος θέλει ας έρθει σε επαφή μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή.

Η όλη υπόθεση είναι μια προσπάθεια προστασίας του ακινήτου μου (μια οικογενειακή κατοικία και όχι καμιά βίλα) από τις μη σύννομες αποφάσεις της διοίκησης.

Με το 2054/16-9-1998 έγγραφο μου προς τη τότε κοινότητα Κοσκινού ζητώ να σταματήσει η καταπάτηση του οικοπέδου μου. Με τη 1848/24-3-1999 αίτηση μου ζητώ πάλι τη διευθέτηση του προβλήματος. Με την 98/1999 απόφαση της δημαρχιακής επιτροπής του Δήμου Καλλιθέας πλέον στην ουσία αναγνωρίζεται παραβίαση της ιδιοκτησίας μου και δίνεται σχεδιάγραμμα άλλης χάραξης δρόμου. Με το 6/7/2003 εξώδικο μου προς το Δήμο Καλλιθέας διαμαρτύρομαι για την καταστροφή πρανών του ακινήτου μου. Με το 7583/17-8-2005 αίτηση μου αιτούμαι αποκατάσταση της καταστροφής των πρανών γιατί αρχίζει να υπάρχει πρόβλημα με την στατικότητα της κατοικίας μου, με την 424/5-9-2007 επανέρχομαι κ.λ.π. Σήμερα το θέμα έχει φθάσει στον εισαγγελέα όχι για το έργο αυτό καθεαυτό, αλλά λόγω της αυθαιρεσίας της διοίκησης που υποστηρίζει μη σύννομες διαδικασίες.

Όλα τα άλλα είναι φθηνά ψέμματα, προβοκάτσιες και προς το πρόσωπο μου και προς το ΚΚΕ. Για οποιονδήποτε θέλει περισσότερες πληροφορίες ας έρθει σπίτι μου να πιούμε ένα καφέ και να του εξηγήσω. Όμως ντροπή στον ανώνυμο καταγγέλλοντα, και στις πρακτικές του δωσιλογισμού που ακολουθεί.

26/4/2012

Μαρκάκης Ιωάννης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/4/12 16:58

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΕΝΕYOΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/12 17:15

      ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/4/12 20:04

      Ανάγνωση λεβέντες ξέρετε;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/12 20:36

    TO POIOS EINAI O MARKAKHS EINAI GNOSTO STHN PIATSA.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/12 21:19

    Ε ΜΑΡΚΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΚΙΝΕΙΣ ΝΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ !!!!!!
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ27/4/12 21:48

      Τ0 ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ
      ΟΤΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΣΑΔΩΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  4. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ27/4/12 21:37

    ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΑ.Α)ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ,ΧΑΝΕΙΣ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ(ΒΛΕΠΕ ΡΗΝΙΟΥ)ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.Β)ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΛΕΠΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.Γ)Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΟ ΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ?
    Δ)Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/4/12 09:26

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!!!! ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
    ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ!!!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ, ΑΣΕ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ..................................................... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *