ροή ειδήσεων

Εξελέγη το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μετά τις εκλογές της 27ης Μαΐου 2012 που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο “ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ” στο Ηράκλειο Κρήτης και τη συγκρότηση σε σώμα...
το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) συγκροτήθηκε ως ακολούθως:

Στη θέση του απερχομένου προέδρου κ. Γιάννη Κρέη εξελέγη ο κ. Γεώργιος Πελεκανάκης(Κρήτη). Ως Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Ματσίγκος (Ρόδος). Β΄ αντιπρόεδροι ο κ.Παναγιώτης Νικολαΐδης (Μακεδονίας / Θράκης) και ο κ. Δημήτρης Κάκαρης (Αθηνών). Στη θέση του γενικού γραμματέα εκλέχθηκε ο κ. Δημήτρης Κουμπαράκης και στην θέση του ταμία ο κ.Κώστας Κυπριωτάκης. Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν (με αλφαβητική σειρά) η καΑναστασία Αντωνοπούλου (Αθηνών) και οι κ.κ. Σαράντος Μπακρυσιώρης (Ρόδος) και Αλέκος Σωμαράς (Κρήτη).

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πελεκανάκης είπε: “Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τα μέλη της Ομοσπονδίας να αναλάβω την προεδρία της. Το νέο Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του. Η ομοσπονδία αποτελεί την πιο ενεργή πλατφόρμα διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Στα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περεταίρω την απήχηση μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *